سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
آقا هر چی بیشتر میگذره من بیشتر به میرا رید مشکوک میشم

View attachment 104361

نه تو هیچ فرش قرمزی بوده
نه تو تریلر
نه تو عکسا
مگه میشه این نقش به شدت مهم کلا حذف شده باشه ؟
یادمه مصاحبه هم کرده بود قبلا و حسابی دلخور بود چرا هیچکس یادی ازش نمیکنه و این صحبتا ...

هر چیزی یاد نگرفته باشیم اینو خوب فهمیدیم که بازی تاج و تخت کارکتر رو ول نمیکنه !‌ یا قهرمان میشی یا به بدترین شکل ممکن کشته میشی
هیچ کارکتری تو این سریال رها نشده که نشده

خلاصه اگر دیدید همه قهرمان هایی که الان تو ذهنمون هستن یکی یکی سلاخی شدن و یهو ایشون خواهر دو قلوی جان اسنو در اومد شد ناجی بشریت تعجب نکنید :D
برای کسایی که در جریان نیستن میگم ایشون دقیقا هم سن جان اسنو هستن و پدرشون هاولند رید همون کسی بود که با ند استارک تو برج شادی (لذت) بود که جان اسنو یا بهتره دیگه بگیم اگان تارگارین به دنیا اومد
البته این رو یاد آوری کنم که جلاد لنیستر ها اسمش فکر کنم pain بود همون که سر ند استارک رو زد و تو لیست آریا بود خبری ازش نشد البته فکر کنم علتش این بود که بازیگرش سرطان گرفت و مرد ولی به هر حال کاراکترش رها شد حداقل میتونستن یه بازیگر دیگه بذارن جاش

• Like
Reactions: TheGodfather
بهترین زیرنویس برای فصل دوم واسه کدوم مترجم هست؟ زیرنویس های فصل اول که افتضاحه گراز رو خرس ترجمه کرده شیر رو ببر وایت واکر رو ادم خور و خیلی از دیالوگ ها رو اصلا متوجه نشدم منظورش رو از بس مضخرف ترجمه کردن

• Like
بهترین زیرنویس برای فصل دوم واسه کدوم مترجم هست؟ زیرنویس های فصل اول که افتضاحه گراز رو خرس ترجمه کرده شیر رو ببر وایت واکر رو ادم خور و خیلی از دیالوگ ها رو اصلا متوجه نشدم منظورش رو از بس مضخرف ترجمه کردن
من با زیرنویس فارسی Arian Drama میبینم .

سلام
به شروع آخرین فصل سریال چیزی نمونده .
لازم به یادآوریست که اسپویل فقط تا آخرین اپیزود پخش رسمی شده سریال مجازه .
یعنی پخش های محدود ، حدس و گمان ، تئوری و ... رو شامل نمیشه .
پس لطفاً رعایت کنید .

آخرین ویرایش:
دوستان کلیپی رو سراغ ندارید که فصل اول تا هفت رو خلاصه یادآوری کنه؟ البته زبان یا زیرنویس فارسی باشه

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
youtube بنویس got recap برات میاره
اپارات دیدم اپلود کردند در حد هر فصل 5 دقیقه

• Like
Reactions: sajad-tnt
دوستان من فصل هفتم قسمت هفتم رو دیدم. الان منتظر قسمت هشتم باشم یا منتظر فصل ۸؟؟
ادامش کی میاد ؟
در ضمن فصل ۶ و ۷ چقدر پر هزینه بود! خیلی جلوهای ویژه و دراگونها و جنگ داشت من بشدت کیف کردم .

من یک باگ مسخره تو داستانش پیدا کردم طبق قوانین من میتونم تا قسمت ۷ راجب داستان اسپویل بکنم ولی اگه کسی ندیده لطفا بیشتر از این پست منو نخونه .
بنظرم داستان فیلم کنی کش دار و قطعات پازل کمی نامرتب شده .
الان داستان جان استون که از اول فیلم بسترد بوده و الان مشخص شده که پدرش تارگرین بوده و مادرش از استارک ها بوده .
با توجه به اینکه دینریس تارگرین یا مادر دراگونها نمیتونه از نژاد دیگه باردار بشه که از همون رییس قبیله باردار شد و بچش مرده بدنیا اومد .حالا چجوری جان استون پادشاه شمال از یک نژاد تارگرین و استارک بدنیا اومده! این خیلی مسخرس.
اومدم اخر این قسمت برای طولانی تر ماجرا یک بچه تو دل سرسی و یکی هم تو دل دینریس گذاشتن.
موضوع چیپ دیگه . اونجا دایی جان استون با اسب میاد از دست وایت واکرها نجاتش میده چرا خودش مثل دیوونها سوار اسب نشد با جان فرار کنه؟ چرا مثلا وایساد .طبق تصاویر فیلم دلیلی برای جنگیدن نبود . جز اینکه تهیه کننده خواسته هزینه بازیگرها رو کاهش بده؟
بنظرم این سریالی بوده که قرار بوده تو ۵ فصل تموم بشه ولی چون پر طرفدار شده کشش دادن .
تمام این نواقص ک من دو موردشو گفتم مربوط به فصول آخر هستند در صورتی که تو ۵فصل اول من هیچ باگ و نقصی ندیدم

دوستان من فصل هفتم قسمت هفتم رو دیدم. الان منتظر قسمت هشتم باشم یا منتظر فصل ۸؟؟
ادامش کی میاد ؟
در ضمن فصل ۶ و ۷ چقدر پر هزینه بود! خیلی جلوهای ویژه و دراگونها و جنگ داشت من بشدت کیف کردم .

من یک باگ مسخره تو داستانش پیدا کردم طبق قوانین من میتونم تا قسمت ۷ راجب داستان اسپویل بکنم ولی اگه کسی ندیده لطفا بیشتر از این پست منو نخونه .
الان داستان جان استون که از اول فیلم بسترد بوده و الان مشخص شده که پدرش تارگرین بوده و مادرش از استارک ها بوده .
با توجه به اینکه دینریس تارگرین یا مادر دراگونها نمیتونه از نژاد دیگه باردار بشه که از همون رییس قبیله باردار شد و بچش مرده بدنیا اومد .حالا چجوری جان استون پادشاه شمال از یک نژاد تارگرین و استارک بدنیا اومده! این خیلی مسخرس.
اومدم اخر این قسمت برای طولانی تر ماجرا یک بچه تو دل سرسی و یکی هم تو دل دینریس گذاشتن.
موضوع چیپ دیگه . اونجا دایی جان استون با اسب میاد از دست وایت واکرها نجاتش میده چرا خودش مثل دیوونها سوار اسب نشد با جان فرار کنه؟ چرا مثلا وایساد .طبق تصاویر فیلم دلیلی برای جنگیدن نبود . جز اینکه تهیه کننده خواسته هزینه بازیگرها رو کاهش بده؟
بنظرم این سریالی بوده که قرار بوده تو ۵ فصل تموم بشه ولی چون پر طرفدار شده کشش دادن .
تمام این نواقص ک من دو موردشو گفتم مربوط به فصول آخر هستند در صورتی که تو ۵فصل اول من هیچ باگ و نقصی ندیدم
سلام.
اين ها نقص نيست بايد بيشتر توجه ميكرديد.
دليلي كه دنريس ديگه كلا نميتونه بچه دار شه به خاطر اعتماد الكيش به اون جادوگره توي فصل یك بود وگرنه كي گفته يك تاگرين نميتونه با استارك بچه دار بشه.
اونجا دايي جان هم نميتونه از ديوار رد بشه چون ديگه انسان نيست و تقريبا نيمه وايته و ديوار جادوي قوي داره كه هيچ وايتي نميتونه ازش رد بشه. اخر فصل ٧ هم ديديم كه فقط با خراب شدن ديوار تونستن رد بشن.

ادامش کی میاد ؟

نویسنده اصلی 8 کتاب قرار هست بنویسه که 5 تاش نوشته و فیلم هم بر اساس همون الگو گرفته و خط داستان جلو برده .. اما 2 فصل اخر از کتاب جلو افتاده و خودشون داستان را نوشتند و تغییراتی هم دادند البته کلیات را حفظ کردند ( نویسنده کتاب، پایان کتابها را بهشون گفته ) همین باعث شده همه چیز افت کنه از دیالوگ بگیر تا داستان و شخصیت ها مثل همین مثالی که خودت گفتی

سلام.
اين ها نقص نيست بايد بيشتر توجه ميكرديد.
دليلي كه دنريس ديگه كلا نميتونه بچه دار شه به خاطر اعتماد الكيش به اون جادوگره توي فصل یك بود وگرنه كي گفته يك تاگرين نميتونه با استارك بچه دار بشه.
اونجا دايي جان هم نميتونه از ديوار رد بشه چون ديگه انسان نيست و تقريبا نيمه وايته و ديوار جادوي قوي داره كه هيچ وايتي نميتونه ازش رد بشه. اخر فصل ٧ هم ديديم كه فقط با خراب شدن ديوار تونستن رد بشن.
اون جادوگره الکی به دنریس گفته بود بچش ی موجود زشت و ناقص الخلقه بدنیا اومده بود؟ یعنی بچش سالم بوده و جادوگره سرنویس کرده بودش؟؟
دایی چجوری نیمه وایت شده بود من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد؟ من اونجایی رو میگم که جان میوفته تو آب و تقریبا کارش تموم بود و داییش با اسب میاد کمک جان و اسبو بش میده میگه تو برو.
در مورد قسمتهای بعدی سریال کسی اطلاعاتی داره؟

نویسنده اصلی 8 کتاب قرار هست بنویسه که 5 تاش نوشته و فیلم هم بر اساس همون الگو گرفته و خط داستان جلو برده .. اما 2 فصل اخر از کتاب جلو افتاده و خودشون داستان را نوشتند و تغییراتی هم دادند البته کلیات را حفظ کردند ( نویسنده کتاب، پایان کتابها را بهشون گفته ) همین باعث شده همه چیز افت کنه از دیالوگ بگیر تا داستان و شخصیت ها مثل همین مثالی که خودت گفتی
جالب بود ممنون. مشخص نیست چند فصل دیگه داره ؟ ادامش کی میاد؟
کاملا موافقم فصول اولش خیلی عالی بود از نظر دیالوگ و داستان مخصوصی کل دوران پادشاهی جفری خیلی ترسناک و قشنگ نمایش داده شد ولی فصل ۶ و ۷ اون حس و حالو نداره ولی در عوض اکشنها و جلوهای ویژه و هیجانش بیشتر شد

• Like
اون جادوگره الکی به دنریس گفته بود بچش ی موجود زشت و ناقص الخلقه بدنیا اومده بود؟ یعنی بچش سالم بوده و جادوگره سرنویس کرده بودش؟؟
دایی چجوری نیمه وایت شده بود من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد؟ من اونجایی رو میگم که جان میوفته تو آب و تقریبا کارش تموم بود و داییش با اسب میاد کمک جان و اسبو بش میده میگه تو برو.
در مورد قسمتهای بعدی سریال کسی اطلاعاتی داره؟
اون دایه در مرحله ی اوّل برای چی اومد اصلا؟ چون کال دروگو زخمی شده بود و اون گفت میتونه درمانش کنه. ولی به جاش زد بدترش کرد. دنریس هم برای نجاتش حاضر شد جادوی خونی انجام بده که در نتیجه بچش تبدیل به اون موجود شد و دیگه توانایی بارداری نداره. در کل بله همش زیر سر جادوگره بوده.

داییه هم اگه ببینی یه قست به برن استارک توضیح میده چطور بچه های جنگل جونش رو نجات دادن و شانس اورده وایت نشده./

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or