سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب دوستان من تا فصل 5 یدیدم.
مخخوام الان کتابارو بخونم.
سایتی برا دانلود هستش> فارسی باشه و بدون سانسور. اگه نیست شروع کنم به خوندن زبا اصلی

خب تبریک میگم بهتر نبود اول کل سریالو ببنی بعد بری سراغ کتاب ؟
خب به هر صورت آدرس یک سایت رو برات فرستادم که لینک دانلود رایگان کتاب رو به صورت ترجمه و انگلیسی داره
ولی به شدت پیشنهاد میکنم اگر زبانت در حد لازم هست صد در صد نسخه اصلی رو بخونی

خب تبریک میگم بهتر نبود اول کل سریالو ببنی بعد بری سراغ کتاب ؟
خب به هر صورت آدرس یک سایت رو برات فرستادم که لینک دانلود رایگان کتاب رو به صورت ترجمه و انگلیسی داره
ولی به شدت پیشنهاد میکنم اگر زبانت در حد لازم هست صد در صد نسخه اصلی رو بخونی
برعکس .. اصلا نباید سمت فیلم بیاد !
همون کتاب تنها بخونه بهتره

cb5y_honesttrailers-gameofthrones2.jpg

Honest Trailers - Game of Thrones Vol. 1 | دانلود

یکم قدیمیه . نمیدونم اینو دیدید یا نه ولی اگه ندید ببنید که از خنده میترکید ! صرفا جهت اطلاع بینندگان این ویدیو بعد تریلر فصل هفتم سریال که 40 میلیون بیننده داشت با 39 میلیون بیینده تو چیزتیوب دومه !

نه عزیز موزیک تم اصلی IW رو انداختن رو صحنه های فصل هفتم سریال یـ جورایی جنگ اصلی داخل سریال رو the great war نامیدن تا تشبیهش کنن به جنگ داخل IW .....
آها مرسی
والا تو این 1-2 هفته اونقد اسپویلر IW توی اینستا و تلگرام و ... هست که آدم ترجیح میدی هیچی راجب IW نبینه :دی

ببین مهم نیست برن چه نیرویی داره" اصل اینه که نوع گیر افتادن بیلیش و کشته شدنش به احمقانه ترین شکل ممکن و بدست کارکتری انجام گرفت(آریا) که از فصل اول تا آخرش نقش پارازیت رو ایفا میکنه.وقتی چندین شخصیت مشتی از ادامه حذف شدن و یکی از اندک کارکترهای باقی مونده که میتونست به جذابتر شدن هر چه بیشتر فصل آخر کمک کنه(بیلیش) هم حذف میشه و از اونور این ویروس سریال

gnwo_arya-stark-braavos-game-of-thrones.jpg

تا آخرین فصلش باید حضور داشته باشه(خیلی باید پارتی کلفتی داشته باشه:D) بیننده متوجه کاهش شدید کیفیت داستان نویسی میشه.این چیزی نیست که بتونیم با دلیل اوردن که مثلا برن فلان نیرو رو داره پس بیلیش و کل شخصیتهای داستان در برابرش پشم حساب میشن نادیده بگیریم و به زور به خودمون بپذیرونیم که سکانس کشته شدن بیلیش عجب سکانس گولاخی بود:Dیا آریا چه شخصیت جذابی داره و همه لحظه شماری میکنن تا سکانس های جدید این کارکتر رو ببینن:Dهمون صحنه نخست فصل 7 که با آریا شروع شد ته دلم گفت انگار قراره با یه فاجعه روبه رو بشیم:D
من از آریا خیلی خوشم اومده

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or