Ali Venom
کاربر سایت
انگلیسی اش هم موجود نبود . عرب ها پیگیر ترن
اولا که بذار تو اسپویلر چون خیلیا هنوز ندیدن.5 دقیقه آخر خیلی تراژدی بود
اون حرف دوتراکی یه جوری تریون رو از تو متلاشی کرد
دلم بدجور براش سوخت
به نظرم کسی تو این رُمان به اندازه تریون زجر نکشید
جیمی چقدر خوب بود تو صحنه آخر
عجیب از این لنیستر ها خوشم میاد
واقعا حیفه هرکدومشون از دست برن
خدا کنه هکر ها بقیه سریال رو آپلود کنند
شنیدم 1.5 ترا اطلاعات سرقت کردن
میشه گفت کل فصل 7 رو دارن
این Matt Shakman کجا بوده تا حالا؟ چقدر قشنگ کارگردانی کرده بود
خداکنه فصل 8 رو کلآ بدن به این
(خيلى بعيده البته).

آخه از این سریال همه چی برمیاد. بعد دیدم نه زخمی شد فقط. اون نگاه های تیریون به مردن که چه عرض کنم جر واجر شدن و جزغاله شدن ارتش لنیبستر ها عالییی بود .
اون سکانس آخر هم دوست داشتم دروگون بزنه جیمی رو پودر کنه هم دوست داشتم نجات پیدا کنه. 
دوستان زيرنويس فارسى اين اپيزود ليك شده هم اومد.
اين اپيزود عالى بود.
رسما سريال رو رسوند به جايى كه اكثر كاربرا و منابع حداكثر برد تئورى هاى مفصل و پيش بينى دقيقشون بود و از اين به بعدش ديگه تئورى همه پسندى كه ادامه رو پيش بينى دقيق كنه تقريبا نيست (جدا از بحث اسپويل ها).
اون صحنه كه جيمى با نيزه به سمت دنريس يورش برد متوجه شدم كه چقدر با اختلاف طرفدار لنيستر ها هستم و كلى ادرنالينم رفت بالا...كلا برا من كه لنيستر ها و شخص جان اسنو (نه بقيه وينترفلى ها و استارك ها كه اصلا ازشون خوشم نمياد) اهميت خاص دارن.
حالا خوبه اپيزود ارجينال رو اير بره و جابه جايى سكانس بين اپيزود ها و تغييرات داشته باشه(خيلى بعيده البته).
متن نقل قول شده ى بالا و اين پست حاوى هيچ اسپويلى از اپيزود چهارم نيست.لنیسترها عالی هستن
هم سرسی
هم جیمی
هم تریون
هم پدرشون
هرکدومشون یه مهارت خاصی دارن که تو هیچ کدوم از وستروسی ها پیدا نمیشه
در برابر این 4 نفر کل وستروس انگشت کوچه اینها نمیشه.
جان کجاش جالبه؟ یه بچه کم سن و سال که فقط تا الان شانسی تونسته بیاد بالا.
لیدری جان اصلا به درد نخورترین لیدری کل سریال بوده
تو همون قلعه سیاه نشون داد لیدر خوبی نیست و باید میمرد که مرد
بعدش هم شانسی با 4 تا دیالوگ اون دختر کوچیکه تو شمال یه شبه شد شاه شمال
سریال تخیلی و فانتزی همینه دیگه
اگه واقعی به سریال نگاه کنیم سرسی و جیمی و تریون حق زندگی و پادشاهی دارن نه اون برنی که شده کلاغ سه چشم اون اریایی که کور شده الان شده بزرگ ترین قاتل وستروس یا اون جانی که از مرگ برگشته.
اگه سریال رو با واقعیت جهان خودمون مقایسه کنیم بعد از لنیسترها هم پیتر بلیش حق زندگی و پادشاهی داره هم سیاست سرش میشه هم زرنگه هم قدرت کلام داره هم راحت مخ میزنه هم خطرناکه.
دنی هم که وضعش معلومه. جوری که فن هاش هم شک دارن خوبه یا بد.
دوتراکی ها در اصل خیلی شبیه مغول ها بودن ولی توی سریال یه چیزی شدن تو مایه های عرب ها یا سرخپوست هااین دوتراکیا چه خفن بودن.همیشه فک میکردم اسمشون فقط بزرگ شده ولی ابهت و شیوه جنگشون اگه اژدهام نبود لنیسترا پاره بودن با اینا
صحنه ورود اژدها و قیافه مبهوت جیمی اپیکترین صحنه سریال بود با اون موزیک خفن.مادر اژدهام بالاخره یه حرکتی زد
درباره ى جان...بيشتر مظهر اخلاقى و معنوى هست تا موارد ديگه و به نظرم درست نيست كه كلا كاراكترش رو زير سوال ببريم.