سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
جان مظهر اخلاقی و معنوی هست؟ جان اسنو همونیه که کسی که بهش توهین کرد رو اعدام کرد حتی وقتی که اون بدبخت ازش عذرخواهی کرد و درخواست کرد منو نکش اما بازم کشتش. اما تیریون تنها کاراکتر معنوی و پاک سریاله. تو اپیزود 4 تو 5 دقیقه آخر فیلم اونجایی که دید دشمنانش داره تو آتیش میسوزن ته دلش خالی شد و براشون دلسوزی کرد.
اون ناراحتیش بخاطر کشته شدن هموطنانش بود. در واقع شاهد کشتار همشهری هاش بود . اون دوتراکی هم تیکه بدی به اون انداخت

قشنگ epic ترین اپیزود سریال بود. اون 10 دقیقه آخرش فوق العاده کار شده بود. موزیکش شاهکار بود...
ولی مهم تر از همه پرومو قسمت 5 بود...جان درباره ریشه اش میفهمه!

قشنگ هرلحظه از سریال امکان داره هرکسی بمیره...!!! آخراش عالی بود اقا عالی...پرومو قسمت بعد رو که نگو...!!!! خیلی خودمو نگه داشتم این کیفیت پایین لیک شده ره ندیدم و واقعا هم راضیم ...

چی بود این اپیزود، به خدا سر جنگ آخر من تن و بدنم داشت میلرزید از شدت هیجان، هیچوقت همچین حسی نداشتم:| خیلی خیلی عالی و غیرقابل پیش بینی.
فقط امیدوارم بلایی سر جیمی و بران نیاد، حالت ایده آلش اینه که گروگان گرفته شن تا سرسی هم اذیت شه، ولی زنده بمونن تا از حضورشون تو سریال لذت ببریم:D

در آخر هم جا داره بگم خاک عالم بر سر برن بی شعور نمک نشناس، حالا کلاغ هم شدی و برن نیستی، بازم چیزی از بی شعوریت کم نمیکنه:| چقدر ازش بدم اومد.

پ.ن. آقا من آخر فصل شیش رو درست یادم نیست، این داریو ناهاریس کجا رفته؟

آخرین ویرایش:
ننه اژدها = Mad Queen
کوچکترین تفاوتی بین این زن نفرت انگیز با باباش نمی بینم کاری که تو این جنگ کرد با کاری که mad king می کرد هیچ تفاوتی نداره تک تک لنیستر ها شرف دارن به مثلا شخصیت خوبه سریال

• Like
Reactions: armintn
یه پیش بینی در مورد قسمت بعد هر چند که احتمالش خیلی ضعیفه ،تو پرومو قسمت بعد اونجا که اژدهای دنریس جلوی جان داره نعره میکشه من احتمال میدم جان جلوی دنریس می ایسته تا نزاره اونایی که زانو نزدن رو دنریس بسوزونه .
پ.ن.پ: الان که دقت کردم جان تو Dragonstone اه !، پس یه چن نفری رو نه نه اژدها کباب می کنه

آخرین ویرایش:
خب بعد از فرار یکی دو روزه از نت و هر جا که احتمالش بود اسپویل وجود داشته باشه باید اعتراف کنم این صبر برای ریلیز نسخه 1080p کاملا ارزشش رو داشت
از اون اپیزود هایی بود که هیجان بالا میره و هر لحظه احتمال حذف یکی از اصلی ترین کارکتر ها وجود داره ، نفسم بند اومده بود قشنگ
چیه این GOT اصلا :D تمام تنم داره میلرزه

ننه اژدها = Mad Queen
کوچکترین تفاوتی بین این زن نفرت انگیز با باباش نمی بینم کاری که تو این جنگ کرد با کاری که mad king می کرد هیچ تفاوتی نداره تک تک لنیستر ها شرف دارن به مثلا شخصیت خوبه سریال

دوست عزیز لازمه شما یه بازنگری داشته باشی رو این اپیزود
مثلا جنگ در گرفته
همین لنیسترهای باشرف نسل تایرل ها رو کلا به باد دادن
سرسی قشنگ ترین حرف رو زد وقتی به بازی تاج و تخت وارد میشی یا برنده میشی یا میمیری حد وسطی وجود نداره !
هر کسی ترحم کنه سرنوشتش با سرنوشت لرد ادوارد استارک یکی میشه تازه اونم در خوشبینانه ترین حالت.

یه پیش بینی در مورد قسمت بعد هر چند که احتمالش خیلی ضعیفه ،تو پرومو قسمت بعد اونجا که اژدهای دنریس جلوی جان داره نعره میکشه من احتمال میدم جان جلوی دنریس می ایسته تا نزاره اونایی که زانو نزدن رو دنریس بسوزونه .

تئوری قشنگیه اما بعید به نظر میرسه جان وقت این کارارو داشته باشه

خب حالا برخورد دنریس با سر جیمی و سر بران دیدنیه به هر حال اونا به بچش آسیب رسوندن.

وقتی یک مادر رو با ضربه زدن به بچش عصبانی میکنی فقط خدا باید به دادت برسه ...

==============

تو یک اپیزود یورون نبود این دنریس باز اوج گرفت :))

اون ناراحتیش بخاطر کشته شدن هموطنانش بود. در واقع شاهد کشتار همشهری هاش بود . اون دوتراکی هم تیکه بدی به اون انداخت

تیریون زبون اونها رو بلد نیست. ناراحتیش به خاطر دیدن صحنه سوختن اون سربازها بود.

در آخر هم جا داره بگم خاک عالم بر سر برن بی شعور نمک نشناس، حالا کلاغ هم شدی و برن نیستی، بازم چیزی از بی شعوریت کم نمیکنه:| چقدر ازش بدم اومد.

من متوجه نشدم منظور اون دختره چی بود؟ پول میخواست؟

خب بعد از فرار یکی دو روزه از نت و هر جا که احتمالش بود اسپویل وجود داشته باشه باید اعتراف کنم این صبر برای ریلیز نسخه 1080p کاملا ارزشش رو داشت
از اون اپیزود هایی بود که هیجان بالا میره و هر لحظه احتمال حذف یکی از اصلی ترین کارکتر ها وجود داره ، نفسم بند اومده بود قشنگ

مثلا جنگ در گرفته
سرسی قشنگ ترین حرف رو زد وقتی به بازی تاج و تخت وارد میشی یا برنده میشی یا میمیری حد وسطی وجود نداره !
هر کسی ترحم کنه سرنوشتش با سرنوشت لرد ادوارد استارک یکی میشه تازه اونم در خوشبینانه ترین حالت.

خب حالا برخورد دنریس با سر جیمی و سر بران دیدنیه به هر حال اونا به بچش آسیب رسوندن.

==============

والا بعید نیست موقع اسارت گرفتن اینا سرو کله اش پیدا شه جیمی رو نجات بده خودشو برای سرسی عزیزتر کنه...!!!:D:D
سوال دوم اینکه ما فرض بگیریم دنریس جان رو تهدید به سوزوندن کنه ، اژدها تارگرین رو تشخیص میده به صورت ریموت ؟؟ :D فک کن بگه بسوزون این نسوزونه و اگرم اتیش داد اون نسوزه....یا خدا...قشنگ هراتفاقی ممکنه بیوفته.... عجیب موندیم تو خماری قسمت بعد

مثلا جنگ در گرفته

==============

جنگ با قتل عام و سوزوندن سرباز ها فرق می کنه دنریس خیلی راحت با ارتش دوتراکیش می تونست جنگ رو ببره ولی دقیقا مثل پدرش آتش گرفت روی سر لنیستر ها

والا بعید نیست موقع اسارت گرفتن اینا سرو کله اش پیدا شه جیمی رو نجات بده خودشو برای سرسی عزیزتر کنه...!!!:D:D
سوال دوم اینکه ما فرض بگیریم دنریس جان رو تهدید به سوزوندن کنه ، اژدها تارگرین رو تشخیص میده به صورت ریموت ؟؟ :D فک کن بگه بسوزون این نسوزونه و اگرم اتیش داد اون نسوزه....یا خدا...قشنگ هراتفاقی ممکنه بیوفته.... عجیب موندیم تو خماری قسمت بعد
جان تارگرین هست ولی نسوز نیست فصل اول وقتی اون وایت واکر رو دید می خواست با چراغ رو به سمتش پرتاب کنه دستش سوخت

• Like
Reactions: pbgame

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or