سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
منم گیج شدم :D
خواهر ند استارک چکاره بوده؟:D مثلا زن شاه بوده چی بوده؟:D
ماشالا شخصیت زیاده تو سریال آدم یادش میره
خواهر ند استارک زیبا بوده:دی رابرت و ریگار عاشقش بودن و ریگار خواهر ند رو میدزده و .... ادامه ماجرا پستای قبلو بخون:دی

• Like
Reactions: {ehsan} and Anakin
به عبارتی برادر دنریس ریگار تارگرین لیانا خواهد ند رو دوست داشته و میدزده ( بعضی ها هم میگن که خود لیانا هم ریگار رو دوست داشته و فرار کرده و دزدیدنی در کار نبوده ) به هر حال لیانا از اریگار حامله میشه و سر زایمان ادارد میرسه و بچه رو میبره.لیانا هم که میمیره.به این علت هم که بچخ ( که همون جان هست ) تارگرین بوده و رابرت باراتیون اون موقع در حال کشت و کشتار تارگرین ها بوده این موضوع رو مخفی میکنن و ادارد میگه که این بچه خودش هست و ******** ( که همه افراد شک داشتن.این کار از اخلاق و خوی ادارد به دور بوده ) و حتی زخم زبون های زن خودش کتلین رو هم تحمل میکنه.
از طرفی ریگار الیا مارتل خواهر رد وایپر رو هم میدزده و ممکنه از اون هم بچه ای مثل جان اسنو وجود داشتخ باشه که خبری ازش نیست فعلا.
کلا ریگار خوش اشتها بوده تو این موراد.
الیا مارتل زن ریگار بوده چرا باید بدزدتش!؟:|
دو تا بچه هم داشتن که کوه اونا رو کشته

یکی از بچه هاش به اسم اگان فرار کرده و هنوز زندس :D
همچین چیزی هنوز معلوم نیست، بصورت فکت نگید همچین چیزی رو.

80 درصد این یارو که خودش رو اگان معرفی کرده متظاهر هست و واقعی نیست.

خواهر ند استارک زیبا بوده:D رابرت و ریگار عاشقش بودن و ریگار خواهر ند رو میدزده و .... ادامه ماجرا پستای قبلو بخون:D

البته گویا دزدی ناموسی (:دی) در کار نیست و اینو الکی میگن. یعنی لیانا خودش هم پایه بوده چون شخصیت پردازی ریگار طوری هست که نشون میده اهل این داستانا نبوده. صفحات اولیه این تاپیک یه پست در این رابطه گذاشته بودم و شخصیت های مختل چطور در مورد ریگار صحبت میکنن و مثلا سر بریستن میگه اصلا آدمی نبود که کسیو بدزده.

+++

نمیدونم گفته شده یا نه اما این فصل با میانگین 7.68 میلیون بیننده، پرمخاطب ترین فصل مجموعه شد. به نظر من کلا فصل خوبی بود. و اگه قانون یکی در میون خوب و بد رو درست در نظر بگیریم نوبت پایان های خوب بود که همینطورم شد. در نتیجه فل بعد حسابی فاکد آپ میشه!:دی

64ivuhjz6iuuid7m5yz2.jpg

همچین چیزی هنوز معلوم نیست، بصورت فکت نگید همچین چیزی رو.

80 درصد این یارو که خودش رو اگان معرفی کرده متظاهر هست و واقعی نیست.
مگه تو كتاب زنده نيست؟:D:D
البته ميگن واريس يه نفرو به جاى اگان مياره شايدم همون باشه:D

به عبارتی برادر دنریس ریگار تارگرین لیانا خواهد ند رو دوست داشته و میدزده ( بعضی ها هم میگن که خود لیانا هم ریگار رو دوست داشته و فرار کرده و دزدیدنی در کار نبوده ) به هر حال لیانا از اریگار حامله میشه و سر زایمان ادارد میرسه و بچه رو میبره.لیانا هم که میمیره.به این علت هم که بچخ ( که همون جان هست ) تارگرین بوده و رابرت باراتیون اون موقع در حال کشت و کشتار تارگرین ها بوده این موضوع رو مخفی میکنن و ادارد میگه که این بچه خودش هست و ******** ( که همه افراد شک داشتن.این کار از اخلاق و خوی ادارد به دور بوده ) و حتی زخم زبون های زن خودش کتلین رو هم تحمل میکنه.
از طرفی ریگار الیا مارتل خواهر رد وایپر رو هم میدزده و ممکنه از اون هم بچه ای مثل جان اسنو وجود داشتخ باشه که خبری ازش نیست فعلا.
کلا ریگار خوش اشتها بوده تو این موراد.
تا اونجا که من یادمه الیا با ریگار ازدواج کرده بود و بچه هم داشتن و رد وایپر هم برای همین میخواست از لنیستر ها انتقام بگیره ... تجاوز و سلاخی کردن خواهر و خواهر زادهاش

• Like
Reactions: bayern_vahid
در مورد شخصیت سانسا باید بگم از نظر من سانسا بهترین شخصیت پردازی سریال رو داره میشه گفت از معدود شخصیت های سریال که طی این شش فصل شخصیتش پخته تر و کامل تر شد واقعا سانسا فصول اول با الان قابل مقایسه نیست و این تکامل شخصیتش به بهترین شکل ممکن اتفاق افتاد
من شخصا عاشق این تکامل شخصیت سانسا شدم چیزی که هنوز در شخصیت های به اصطلاح اصلی داستان شاهدش نیستیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• omid0
  • Evil
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or