سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
7dcc66160f4c0db8a626360eb75555c6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

قضیه جان اسنو بدون هیچ سوپرایزی اتفاق افتاد همون R+L=J بود زیاد خوشم نیومد این فصل به جز قضیه هودور هیچ سوپرایزی نداشت ای کاش این قضیه مادر جان اسنو عوض میشد این یکی از مهم ترین راز های مارتین بود که از مدت ها پیش اسپویل شد
خب دوست عزیز چه انتظاری داری؟
مارتین از20سال پیش داره داستان رو با همین ایده مادر جان اسنو کیه جلو میبره
حالا چون ملت پیش بینی کردن بیاد بیخیالش شه و تغییرش بده؟مگه روانیه؟اینجوری گند میزد به کل داستان
داستان هنوز جا برا سوپرایزهای خفن زیاد داره
قرار نیست اتفاقات مهم داستان رو فقط چون پیش بینی شده تغییر بدن احمقانست

اول از همه بگم که

سرسی و آریا و دیگر هیچ.............. :D هر دو چیزی ک میخواستم دیدم مخصوصا ترکیدن اون گنجشک فلان فلان شده رو :D

بعد از اینا هم که خب مادر جان اسنو بالاخره مشخص شد که اصلا بچه ند نیس خواهرزادشه الانم که شد King OF THE north

بوی خیانت بلیش هم میاد تو فصل بعد .............

از اونورم ارتش دنریس و سه اژدها ....... چه جنگی بشه فصل بعد

خدا کنه سال دیگه قسمتای اول ر به فنا ندن که ابکی و لوس باشه ...........

یه نکته ای که تو این داستان منو آزار میده مانور بیش از حد و بدون دلیل رو تارگرین هاست. نمیدونم چرا مارتین انقدر تارگرین ها رو صاحب حق نشون میده. همونطور که سندور کلگین گفت تو این دنیا همشون آدمکشن. همون اگان فاتح هم یه آدمکش بود که از یه سرزمین دیگه اومد و هفت پادشاهی رو غصب کرد. پادشاهای بعدیشونم که یکی در میون دیوانه و خونخوار بودن که آخرش هم به شاه دیوانه ختم شد!
حالا این قضیه که دنریس که تا حالا وستروس رو ندیده اون سر دنیا همه چی براش جور میشه که پاشه بیاد این سر دنیا وستروسی رو که جدش غصب کرده بود دوباره غصب کنه و از اونور جان اسنویی که کاملا یه استارک هست رو هم وصلش میکنن به تارگرین ها یه مقدار داستان رو لوس کرده.

درایتدای صحبتم باید بگم عالی بود این قسمت(در مورد قابل پیش بینی بودن این حرا باید بگم تمام این حرفا ماله کسانی هست که کتاب رو خوندن هم خودشون رو اسپویل کردن هم مارو)من که کتاب رو نخوندم و زیاد پیگیر شایعات نیستم واقعا این سریال برام لذتبخشه
کودتای اتشین سرسی عالی بود با یه انفجار کل دشمنهاش رو از بین برد ولی هیچ دوستی هم نداره دیگه حتی جیمی هم شاید دیگه دوستش نباشه
تامن هم که همون بهتر که مرد لیاقت نداشت پسره سیب زمینی
سکانس بیعت با جان اسنو اشکم رو دراورد مخصوصا دیالوگهای لیدی مورمونت فوق العاده بود
ارتش دنریس هم لرزه بر اندام هر کشوری میندازه خیلی دوست دارم جنگشون با نیروهای شاه شب رو ببینم به احتمال زیاد حالا که دنریس با جان فامیل شدن تو یه جبهه در کنار هم بجنگند
و میرسیم به عالی ترین اتفاق این قسمت و به درک واصل شدن لرد فری و پسران توسط اریا که واقعا عالی بود
واریس هم دو خاندان رو متحد کرد تا در کنار دنریس بجنگند که عالی بود این قسمت...چون دو خاندان ارتش بزرگی دارن مخصوصا تایرلها
سکانس سم هم خوب بود من حس میکنم سم در فصل اینده نقش مهمی در این سریال خواهد داشت و خوب شد که داستانش نیمه تمام نماند
تو این قسمت یه اشاره ای به بلک فیش شد و احتمال نمردنش برای من بیشتر شد

این فصل هم با تمام قراز و نشیبهاش تمام شد و باید یکسال دیگه برای این شاهکار منتظر باشیم که واقعا سخته

امتیاز من به این اپیزود
9.5/10
امتیاز من به کل فصل
9.2/10

• Like
Reactions: Radiance
این قسمت خوب بود و هیچ بحثی درش نیست.
اما تلاش برای عدم درک این که مسیر کتاب و سریال کاملا متفاوت هست را متوجه نمیشم. شاید خیلی از اتفاقات مهم این فصل به این شکل در جلد بعدی کتاب که هنوز منتشر نشده رخ نده!!! و هرچیزی هم که در Reddit, Tumblr و فروم های دیگه میگن "fan theory" هست.
بارها و بارها هم گفته شده و گفته خواهد شد که پایان هردو یکی هست اما لزوما مسیر رسیدن یکی نیست. حالا تو هر صفحه، Comment هست که از کتاب spoil نکنین :-??
----------
از Citadel هم نامه به تمام Westeros نامه فرستاده مبنی بر اینکه "The Winter is Coming".
زمستان شروع شده. دیگه از این واضح تر نمیشد دلالتی بر اسم اپیزود TWOW باشه.
به بودا قسم فهمیدیم که نمیخواید کتاب رو بخونید. باور کنید هیچ فرقی به حال کسی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or