سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
به نظرم این قسمت بهتر از عروسی سرخ بود درسته عروسی سرخ شوک اور بود ولی دلیل بر خوب بودنش نیست.
اتفاقا زیاد جالب درنیومد البته برا منی که کتاب و خوندم.
ولی کلا این قسمت خیلی خوب بود همه چیزش مخصوصا نبرد
واقعا مسخره است که کتاب رو قبل از سریال خونده باشی و سر عروسی سرخ شوکه بشی من اصلا تا حالا سراغ کتاب نرفتم و از فصل سوم سریال رو همراه پخش می بینم و عروسی سرخ واقعا مثل پتک تو سرم بود عروسی سرخ واقعا گاتی بود یعنی غیر قابل پیش بینی شوک آور و البته فوق العاده جذاب در صورتی که این قسمت نبرد حرام زادگان بسیار قابل پیش بینی بود که خوب قابل پیش بینی بودن زیاد با روند گات شباهتی نداره این قسمت کارگردانی فوق العاده ای داشت نبرد عالی داشت و کلی طرفدار ها با پیروزی استارک ها کیف کردند ولی قابل پیش بینی بودنش باعث میشه حداقل برای من یکی بهترین قسمت نباشه اونم در برابر عروسی سرخ

• Like
Reactions: {ehsan}
واقعا مسخره است که کتاب رو قبل از سریال خونده باشی و سر عروسی سرخ شوکه بشی من اصلا تا حالا سراغ کتاب نرفتم و از فصل سوم سریال رو همراه پخش می بینم و عروسی سرخ واقعا مثل پتک تو سرم بود عروسی سرخ واقعا گاتی بود یعنی غیر قابل پیش بینی شوک آور و البته فوق العاده جذاب در صورتی که این قسمت نبرد حرام زادگان بسیار قابل پیش بینی بود که خوب قابل پیش بینی بودن زیاد با روند گات شباهتی نداره این قسمت کارگردانی فوق العاده ای داشت نبرد عالی داشت و کلی طرفدار ها با پیروزی استارک ها کیف کردند ولی قابل پیش بینی بودنش باعث میشه حداقل برای من یکی بهترین قسمت نباشه اونم در برابر عروسی سرخ
خب همون دیگه قسمت جذاب تری بوده برا ملت بخاطر اتفاقات غیر قابل پیش بینی به معنی بهتر بودنش نیست جذاب تر بوده فقط.یعنی اگه مهران مدیری هم اون قسمت رو کارگردانی میکرد باز در همون حد جذاب بود:دی
بحث من سر بهتر بودنه به نظرم ابن قسمت بهتر بود کارگردانی و فیلم برداری و..

یه چیز جالبی خوندم که دیدم بد نیست اینجا بذارم. :دی
این اژدهایانی که توی سریال می بینین، با اینکه نسبت به ابعاد اولیه خیلی بزرگتر شدن ولی هنوز جوجه ای بیش نیستن! مثل اینکه میزان رشد اژدهایان خیلی بیشتر از این حرفاست و مثلاً Balerion (یکی از اژدهایان قدیمی تارگرین ها) هیکلش به شدت عظیم بوده، در حدی که فقط کله ـش به تنهایی اندازه کل هیکل یکی از اژدهایان دنریس بوده!!! البته این بنده خدا موقع مرگ حدود 200 سال داشته و اژدهایان دنریس فکر کنم 4،5 سال اینا داشته باشن. :دی

خب همون دیگه قسمت جذاب تری بوده برا ملت بخاطر اتفاقات غیر قابل پیش بینی به معنی بهتر بودنش نیست جذاب تر بوده فقط.یعنی اگه مهران مدیری هم اون قسمت رو کارگردانی میکرد باز در همون حد جذاب بود:D
بحث من سر بهتر بودنه به نظرم ابن قسمت بهتر بود کارگردانی و فیلم برداری و..
من معتقدم ضعف فصل شش باعث این ریت 10 شد در ضمن مهران مدیری یکی از بهترین کارگردان هاییه که من شخصا دیدم و حداقل از نظر کارگردانی از بعضی از کارگردان های همین گات چندین سر و گردن سرتره فاجعه کارگردانی قسمت نهم فصل قبل رو هنوز یادم نرفته

من معتقدم ضعف فصل شش باعث این ریت 10 شد در ضمن مهران مدیری یکی از بهترین کارگردان هاییه که من شخصا دیدم و حداقل از نظر کارگردانی از بعضی از کارگردان های همین گات چندین سر و گردن سرتره فاجعه کارگردانی قسمت نهم فصل قبل رو هنوز یادم نرفته
فصل 5 کلا افتضاح بود. هم از نظر داستانی هم از نظر کارگردانی و کلا از هر نظر. هنوز یادمون نمیره چه گندی به استوری لاین استنیس زدن.
شاید کلا 1 یا 2 اپیزود خوب داشت ...

• Like
Reactions: Pyramid Head
بنظرم روند داستانی تو این فصل سه برابر سریع تر از فصل قبل بود، فصل قبل کل اتفاقاتش تو یک خط جا میشد غیر از اون دوتا اپیزودای آخر فصل که یکیش هم دست همین کارگردان بود، که اگه همونم نمیبود رسما هیچ چیز خاصی فصلش نداشت.
این فصلم اصلا سورپرایز خاصی نداشت غیر از زنده شدن جان اما روند داستان و اتفاقات خوب توش پیش رفت و این اپیزود آخری با کارگردانی وحشتناکش فصلو تکمیل کرد، اینقدر این اپیزود حرفه ای کار شده بود از نظر کارگردانی و صحنه های اکشن که دیگه کسی کمبود سورپرایزو اصلا حس نمیکرد دلیل 10 گرفتنشم همین بود، البته 3 تا اپیزود آروم قبلش هم یک جورایی ذهنارو واسه طوفان آماده کرده بود.
قسمت بعدی هم که دست این کارگردانه احتمالا خوب در میاد.

بنظر من این روندی که الان گات گرفته بهتره، بجا اینکه یک اپیزود آروم درست کنن و آخرش با یک کشت و کشتار ملتو واسه اپیزود بعدی ذوق زده کنن سطح داستان و روندشو بهتر میکنن، من که از این فصل راضی بودم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pyramid Head
بنظرم روند داستانی تو این فصل سه برابر سریع تر از فصل قبل بود، فصل قبل کل اتفاقاتش تو یک خط جا میشد غیر از اون دوتا اپیزودای آخر فصل که یکیش هم دست همین کارگردان بود، که اگه همونم نمیبود رسما هیچ چیز خاصی فصلش نداشت.
این فصلم اصلا سورپرایز خاصی نداشت غیر از زنده شدن جان اما روند داستان و اتفاقات خوب توش پیش رفت و این اپیزود آخری با کارگردانی وحشتناکش فصلو تکمیل کرد، اینقدر این اپیزود حرفه ای کار شده بود از نظر کارگردانی و صحنه های اکشن که دیگه کسی کمبود سورپرایزو اصلا حس نمیکرد دلیل 10 گرفتنشم همین بود، البته 3 تا اپیزود آروم قبلش هم یک جورایی ذهنارو واسه طوفان آماده کرده بود.

بنظر من این روندی که الان گات گرفته بهتره، بجا اینکه یک اپیزود آروم درست کنن و آخرش با یک کشت و کشتار ملتو واسه اپیزود بعدی ذوق زده کنن سطح داستان و روندشو بهتر میکنن، من که از این فصل راضی بودم.
اینکه فصل شش خیلی بهتر از فصل پنج بود یه واقعیته فصل پنج اصلاعجیب افتضاح بود یعنی اگه اپیزود هاردهوم و تا حدودی اپیزود آخری نبود کلا یه ریال ارزش نداشت ولی این فصل شش هم به نسبت چهار فصل اول ضعیف تر بوده و یه جورایی روند نسبتا خسته کننده فصل باعث شد این اپیزود ریت 10 بگیره وگرنه من تو صفحات قبلم گفتم اپیزود نبرد حرامزادگان از نظر من بعد از عروسی سرخ و به همراه هاردهوم بهترین اپیزود های کل سریال بودند ولی ریت 10 از 10 یه کمی جو گیری بود براش و البته مقایسه اش با اوزیماندیاس بریکینگ بد

• Like
Reactions: majidred2011

زنده شدن جان که اصن سورپرایز نبود :D
مشکل این فصل این بود که برخلاف اینکه کتابش هنوز چاپ نشده ولی نمیدونم چرا همه چیو همه میدونستن :|
یعنی یجورایی هم سر زنده شدن جان اسنو از 1 سال قبل میگفتن، هم سر کمک Vale از اپیزود 4 یا 5 همه میگفتن هم سر اپیزود بعدی که تئوریاش همچنان داره ادامه می یابه.

تنها سورپرایز واقعی به نظرم هودور بود که واقعا شاید هیچکس، حتی یه نفرم تا الان نتونسته حدس بزنه یا پیش بینیش کنه!

آخرین ویرایش:

235216b25795f4cd1fb6fac6d7d908e5.jpg
8bf1939172b1d1266313864a0cd65af9.jpg
b68c3a10f2f553ec644ea598759e87a4.jpg

یه چیز جالبی خوندم که دیدم بد نیست اینجا بذارم. :D
این اژدهایانی که توی سریال می بینین، با اینکه نسبت به ابعاد اولیه خیلی بزرگتر شدن ولی هنوز جوجه ای بیش نیستن! مثل اینکه میزان رشد اژدهایان خیلی بیشتر از این حرفاست و مثلاً Balerion (یکی از اژدهایان قدیمی تارگرین ها) هیکلش به شدت عظیم بوده، در حدی که فقط کله ـش به تنهایی اندازه کل هیکل یکی از اژدهایان دنریس بوده!!! البته این بنده خدا موقع مرگ حدود 200 سال داشته و اژدهایان دنریس فکر کنم 4،5 سال اینا داشته باشن. :D

میگن اون عزیزانی که ویتروس رو فتح کردن، کوچکترین اژدهاشون میتونسته یک اسب رو قورت بده! :D
Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
dafuq-did-i-just-read-meme.jpg

:D
9e7e_photo_2016-06-23_22-32-33.jpg

----------------

این قسمت فوق العاده بود مبارزه ی رمزی و جان واقعا نفسمو بریده بود! البته رمزی از نظر من بهترین شخصیت منفی سریال بود ولی خب خارج شدنش از سریال لازم بود!/:)
من همیشه گفتم هیچ بازیگری از نظر من تو GOT با سیاست تر از بیلیش نیست و کمک کردنش به سانسا و جان هم قطعا یه کمک معمولی نبود و در آینده چند برابرشو در میاره :D
این عکسم جالبه:

d39a_photo_2016-06-23_23-15-53.jpg

والا این هزینه و امکانات رو یه خل و چلی مثل ده نمکی هم بدن (حالا مهران مدیری بماند) صحنه ای به مراتب بهتر از این رو نشون میده
dany+dragon.jpg

والا چارلی چاپلین تو دوران سینما صامت فیلم جویندگان طلا صحنه های به مراتب بهتر از این رو اجرا کرد :))

• Like
Reactions: arash1996 and Albis
والا این هزینه و امکانات رو یه خل و چلی مثل ده نمکی هم بدن (حالا مهران مدیری بماند) صحنه ای به مراتب بهتر از این رو نشون میده
dany+dragon.jpg

والا چارلی چاپلین تو دوران سینما صامت فیلم جویندگان طلا صحنه های به مراتب بهتر از این رو اجرا کرد :))

برای بار 10000م
تهیه کننده های سریال یا همون D&D بار ها خودشون اعتراف کردن که عاشق دنریس هستن. :| (حالا یا عاشق بازیگرش یا خودش که جفتشون افتضاحن)
به خاطر همینه اینقد استوریش پر اهمیت تر از بقیه استوریا هستش تو فیلم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or