سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
سر داوس گفته
فصل های قبلی همیشه تمرکزمون رو قسمت9 گذاشتیم و مهمترین قسمت سریال بوده
ولی اینار بار فرق داره وقسمت10هم چندتا سوپرایز خفن داره:دی

• Like
Reactions: bayern_vahid
یکی به من توضیح بده ریگار و لیانا چه کسایی هستن؟ یاد ندارم اصلا!
ریگارد پسر پادشاه قبلی بود که معروف بود به شاه دیوانه! لیانا ستارک هم خواهر ند و بنجامین استارک هست.
پ.ن: یه theory خیلی جالب که میگن ice dragon هم وجود داره که خیلی بزرگتر از fire dragon های دنی هستن و ممکن هست که تو دیوار خواب باشن و وقتی که دیوار میریزه اونا هم آزاد میشن. یه جا دیگه خوندم که میگن ممکن هست که زیر قلعه استارک ها( همون خونه ند استارک:D) حبس هستن. به هر حال من که خیلی خوشم میاد که همچین dragon هایی هم باشن.8-> =P~

ریگارد پسر پادشاه قبلی بود که معروف بود به شاه دیوانه! لیانا ستارک هم خواهر ند و بنجامین استارک هست.
پ.ن: یه theory خیلی جالب که میگن ice dragon هم وجود داره که خیلی بزرگتر از fire dragon های دنی هستن و ممکن هست که تو دیوار خواب باشن و وقتی که دیوار میریزه اونا هم آزاد میشن. یه جا دیگه خوندم که میگن ممکن هست که زیر قلعه استارک ها( همون خونه ند استارک:D) حبس هستن. به هر حال من که خیلی خوشم میاد که همچین dragon هایی هم باشن.8-> =P~
سريال با اين بودجه اي كه دارن Giant ice spider هارو هم اگر وجود داشته باشن فكر كنم حذف كردن و با اين كه سم توي كتاب موردش خونده بود و در موردش با جان صحبت ميكنه اما هيچ اشاره اي نشد..
فقط همون فصل١ بهشون اشاره شد.
[
QUOTE] The horn blew thrice long, three long blasts means Others. The white walkers of the wood, the cold shadows, the monsters of the tales that made him squeak and tremble as a boy, riding their giant ice-spiders, hungry for blood[/QUOTE]
بعد بيان Ice dragon هم اضافه كنن؟ :d
اصلا خيلي بعيده كلي هزينه داره واسشون.
قلعه ي استارك هم به خاطر صحبت بين ند و كت هستش كه در كنار pond اي توي winterfell اتفاق ميوفته و فقط اون بين بقيه pond ها سرد هستش.

من معتقدم ضعف فصل شش باعث این ریت 10 شد در ضمن مهران مدیری یکی از بهترین کارگردان هاییه که من شخصا دیدم و حداقل از نظر کارگردانی از بعضی از کارگردان های همین گات چندین سر و گردن سرتره فاجعه کارگردانی قسمت نهم فصل قبل رو هنوز یادم نرفته

این صحبت تا یک سال میتونه آدمو شاد نگه داره =)) کارگردانهای ایرانی تهش بتونن یک فیلم یا سریال بسازن که بازیگر از در خارج شه از اون یکی در بیاد تو

• Like
Reactions: Horror
با توجه به بركسيت ( انتخابات خروج بريتانيا از اتحاديه اروپا ) بريتانيا از اتحاديه اروپا خارج شد ، در نتيجه بودجه قابل توجهى از فيلمبرداري فصل هفتم با توجه به بركسيت كم ميشه و ممكنه حتي لوكيشن فيلمبرداري ايرلند شمالي ( وينترفل و ... ) رو هم از دست بدن و دنبال لوكيشن جديد بگردن ! حتي احتمالش هم هست كه فصل هفتم با تاخير شروع بشه !(World of Thrones)

بدبخت شدیم ~X(:-??

این پست را خوندم یاد اون حرفا افتاده بودم که میگفتند الان انگلیسی از یورو 2016 حذف میشه :-j:-j

از کجا میتونم تمام موزیکایی که تو سریال هستو دانلود کنم ؟؟ سایت خاصی نیس ؟؟ هر چی میگردم اکثرا تو یوتیوب هست من فایل mp3 رو میخوام !
مثلا دنبال اینم یکی از اهنگاس
winds of winter

آخرین ویرایش:
اين دوستمون فازش چيه؟:-??^#(^=))
چند صفحه قبل گفتن 6 فصلو توی 2 ساعت دیدن بخاطر همین پرسیدم.

قسمت قبل رمزی به فنا رفت
این قسمت نوبت ترکیدن لنیسترهاس البته غیر جیمی که اگه تو کینگ لندینگز می بود اونم می ترکید:">:">:">
اتفاقا احتمالش هست کینگز لندینگ هیچ اتفاقی نیفته و بر عکس توی Twin Towers یه اتفاقی بیفته. مثلا والدر فری دوباره رد ودینگو تکرار کنه (و جیمی رو گروگان بگیره) یا اینکه جیمی یه حرکتی بزنه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or