سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
خیلی صحنه غم انگیزی بود چند بار دیدم هر دفعه بیشتر بغضم میگرفت.خیلی جالب این کلمه رو رمزگشایی کردن.
این آهن زاده ها واقعا خفنن خیلی باهاشون حال میکنم.تمرینات آریا بنظرم اضافه بود دیگه باید زودتر به یه جای مهمی برسه داستانش.

• Like
Reactions: sadegh44
کالیسی:خب جوراه،چون دوبار نجاتم دادی و همیشه کمکم کردی حالا خودت تنهایی با این بیماری سختت بلند میشی می ری درمان رو پیدا می کنی تا دوباره بیای حمالیم رو بکنی :D
یارا گریجوری هم وقتی اون همه آدم وفادار داره که می تونه اون همه کشتی رو بدزده دیگه چرا فرار کرد،با همون آدم ها یاران گریجوری رو سرکوب می کرد
اون زن های جنگلی هم با اون همه مواد منفجره به جای اینکه ورودی غار رو همون اول تخریب کنن الکی اینور و اونور پرتشون کردن،وایت واکر های اصلی هم اگه کلا فقط چند ثانیه می دویدن به جای اینکه مثل catwalk حرکت کنن،خیلی راحت همشون رو می کشتن(استخوان های مرده هم از روی یک آتش در حد چهار شنبه سوری رد نمی شن :D)،بعد اون صحنه پرتاب نیزه و کشتن یکی از وایت واکر های اصلی به اون آسونی کلا نصف ابهتشون رو از بین برد
صحنه Hodor خوب بود،ارتباط خوبی تونستن پیدا کنن(هر چند دچار مشکل Loop شدن زمان هست ولی کلا مهم نیست)فقط چیزی که عجیب بود اینکه مثلا چند ثانیه می تونه اون در رو نگه داره،اون وایت واکر ها خیلی سریع هستن خیلی راحت می تونن به به برن که دارن حمل میشه برسن،مگر اینکه یک اتفاق دیگه ای تو اپیزود بعدی بیفته

کالیسی:خب جوراه،چون دوبار نجاتم دادی و همیشه کمکم کردی حالا خودت تنهایی با این بیماری سختت بلند میشی می ری درمان رو پیدا می کنی تا دوباره بیای حمالیم رو بکنی :D
یارا گریجوری هم وقتی اون همه آدم وفادار داره که می تونه اون همه کشتی رو بدزده دیگه چرا فرار کرد،با همون آدم ها یاران گریجوری رو سرکوب می کرد
اون زن های جنگلی هم با اون همه مواد منفجره به جای اینکه ورودی غار رو همون اول تخریب کنن الکی اینور و اونور پرتشون کردن،وایت واکر های اصلی هم اگه کلا فقط چند ثانیه می دویدن به جای اینکه مثل catwalk حرکت کنن،خیلی راحت همشون رو می کشتن(استخوان های مرده هم از روی یک آتش در حد چهار شنبه سوری رد نمی شن :D)،بعد اون صحنه پرتاب نیزه و کشتن یکی از وایت واکر های اصلی به اون آسونی کلا نصف ابهتشون رو از بین برد
صحنه Hodor خوب بود،ارتباط خوبی تونستن پیدا کنن(هر چند دچار مشکل Loop شدن زمان هست ولی کلا مهم نیست)فقط چیزی که عجیب بود اینکه مثلا چند ثانیه می تونه اون در رو نگه داره،اون وایت واکر ها خیلی سریع هستن خیلی راحت می تونن به به برن که دارن حمل میشه برسن،مگر اینکه یک اتفاق دیگه ای تو اپیزود بعدی بیفته
صحنه ی جالبش اینجاست که میتوست اون توپ رو پرت کنه سمت وایت ها ولی کامیکازی کرد :D

صحنه ی جالبش اینجاست که میتوست اون توپ رو پرت کنه سمت وایت ها ولی کامیکازی کرد :D
حالا باز اون قابل توجیه هست چون همش تاکید شده که فقط Dragon Glass روشون اثر داره،کلا دیگه GOT رو باید مثل Walking Dead تماشا کرد،اگه در حین یا بعدش دربارش فکر کنی به به دلایل خیلی زیاد از هیچ اپیزودی لذت نمی بری :D

حالا باز اون قابل توجیه هست چون همش تاکید شده که فقط Dragon Glass روشون اثر داره،کلا دیگه GOT رو باید مثل Walking Dead تماشا کرد،اگه در حین یا بعدش دربارش فکر کنی به به دلایل خیلی زیاد از هیچ اپیزودی لذت نمی بری :D
در کل دیگه هیجان قدیم رو نداره فقط میبینم که تموم بشه :D
قبلا براش لحظه شماری میکردم الان یادم میره کی پخش میشهlol

Hold the door...
به یاد ندارم که تو این 6 فصل اینقدر با یک صحنه ناراحت شده باشم... و فکر هم نمی‌کردم که این صحنه با کاراکتری مثل Hodor برای من رقم بخوره! شخصیت‌پردازی و موسیقی تو این 3-4 دقیقه پایانی سطح مشحری داشت. شاید یک سری از قسمت‌های سریال کند پیش بره. شاید بعضی قسمتا آبکی باشه. ولی هنوز هم GoT ـه! این مورد رو هم اضافه کنم که این فصل از فصل قبل خیلی بهتر بوده تا همینجا. برم 7-8 بار دیگه سکانس پایانی رو ببینم! :(

آقا کسی دقت کرد آخر اپیزود زدن سامر رو دقیقا مثل Waymar Royce تو چپتر اول A Game of Thrones به فنا دادن؟ :دی
غرش Bada$$ طور، حمله شجاعانه و در نهایت R E K T :دی حتی نحوه آبکش شدنش هم همونطور بود :دی

• Like
Reactions: Ivory king
من که ۵ فصل قبل برام هیجان بیشتری داشت و احساس میکنم صحنه ها و حرف اضافه تو این فصل زیاد داره و داستان داره ب شدت کند پیش میره مثلا جان اسنو الان سه قسمته میخواد از قلعه بیاد بیرون هنوز نیومده ....

بعد میان ۲ قسمت اخر رو یهو اینقدر حماسی میکنن و جوری تمومش میکنن ک باز ما یه سال باید تو کف بمونیم

ولی واقعا صحنه های دنریس ضعیف هست اصلا قابل قبول نیست این روی تخت آهنین بشینه.

احتمالا هم قسمت بعد بنجن پیداش میشه حالا یا به برن کمک می کنه یا از سمت دیوار خودشو نشون میده:D

ولی دوستان در حق سریال دارن کم لطفی می کنن، مقایسه سریال با TWD اصلا درست نیس.

باید منتظر موند و تو کل فصل ببینیم سریال چطوره. مثلا یه شاهکار مثل BB رو همه قبول دارن فصل های اول واقعا سطح پایینن (حرف منتقدا همین هست نه فقط من)ولی مثلا میاد طی چندتا توییست سریال رو به شاهکار تبدیل می کنه.

پ.ن:برداشتی به منظور حمله به نظرات بقیه نکنید دوستان رو چشه مان:x

سامر چه فایده ای داشت حمله اش به وایت ها؟ الکی به اف داد خودش رو! :-< الان فقط دایر ولف جان مونده که اونم از همشون کوچیچ تر بود. البته نایمریا هم هست ولی خوب اصلا معلوم نی کجا هست.
یه سوال شمالی ها مخصوصا خاندان عزیز استارک^:)^:x از نسل اولین انسان ها هستن ؟! :-/
الان دوباره داشتم قسمت های 1 و 2 فصل 1 رو میدیدم. دیداری تازه کردم با لرد ند استارک^:)^ و سکانس گردن زنی و پیدا کردن دایر ولف ها. این نایمریا خیلی باحال بود. حیف زود از داستان رفت. اون تیکه تو قسمت 2 که جان اومده پیش آریا تا باهاش خداحافظی کنه . آریرا میخواد نشون بده به دایرولفش اموزش داده! بهش میگه دستکش ها , نایمریا هم مث اسکول ها داره نگاش میکنه!;)):))

احتمال زیاد برن توسط یکی نجات پیدا میکنه
احتمالا اینجا دست سرد وارد سریال میشه
وشاید تو سریال بنجن استارک دست سرد باشه
بعید نیست

• Like
23e82e4bf48018236dba36693c8c099b.jpg

از صحنه اعلام پادشاهی یورون بیشتر انتظار داشتم. خیلی ضعیفتر از کتاب بود.

خب ، بعد از پیش بینی های ناب راجب سریال تو این تاپیک شاهد این هستیم که پایان ارباب حلقه ها زیر سوال میره. جدا این پیش بینی ها چجوری به ذهنتون میرسه؟
دوست عزیز من منظورم این نبود پایان ارباب حلقه ها هندیه
گفتم اخر سریال هندی میشه با این نویسنده ها صد درصد میشه

من فقط اون صحنه ارباب حلقه رو گفتم تصور کنین که دشمن همه جا رو گرفته بعد یهو نابود میشن
اصلا منظورم این نبود اخر ارباب حلقه هندی بوده اتفاقا هم سریال و کتاب اخرش فوق العاده بود

حتی اگه همون پایان رو داشته باشه باز اون حس و حال پایان ارباب حلقه بهتون دست میده؟صد درصد نه چون زیاد اینو دیدیم و خیلی قابل پیش بینیه
درکل این دوتا هیچ ربطی بهم ندارن.فقط خواستم یه مثال بزنم صحنه اخر رو اونجوری تصورکنین

• Like
این دو سه تا اپیزود آخری همه ریت بالای 9.5 گرفتن بعد اینجا ملت واسه ما نکته سنج شدن :D یکی گیر میده به سکانس دنریس و دوتراکی ها یکی میگه چرا برن تو اون هیری ویری رفته زمان قدیم جای اینکه فرار کنه ( خب مرد حسابی رفته که داستان هودور رو رقم بزنه دیگه یه چی تو مایه های Interstellar ) .
جمع کنین باو مسخره بازیارو فهمیدیم خیلی کول هستین 8-| بخوای ایراد بنی اسراییلی بگیری کلا فیلم و سریال نبین! تو همه فیلما و سریالا از این چیزا هست. 1000 تا تیر سمت قهرمان داستان میره یکیش هم بش نمیخوره حالا سر سکانس دنریس و دوتراکی ها همه واسه ما شدن متخصص فیریک حرارت!

آخرین ویرایش:
این دو سه تا اپیزود آخری همه ریت بالای 9.5 گرفتن بعد اینجا ملت واسه ما نکته سنج شدن :D یکی گیر میده به سکانس دنریس و دوتراکی ها یکی میگه چرا برن تو اون هیری ویری رفته زمان قدیم جای اینکه فرار کنه ( خب مرد حسابی رفته که داستان هودور رو رقم بزنه دیگه یه چی تو مایه های Interstellar ) .
جمع کنین باو مسخره بازیارو فهمیدیم خیلی کول هستین 8-| بخوای ایراد بنی اسراییلی بگیری کلا فیلم و سریال نبین! تو همه فیلما و سریالا از این چیزا هست. 1000 تا تیر سمت قهرمان داستان میره یکیش هم بش نمیخوره حالا سر سکانس دنریس و دوتراکی ها همه واسه ما شدن متخصص فیریک حرارت!
دقیقا حرفات درسته سریال خیلی خوب داره پیش میره کلا بعضیا فاز اینو دارن نشون بدن خیلی میدونن ، اینجا میام کلا نظرات میبینم خندم میگیره

• Like
Reactions: _hedayat_

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or