سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
تنها نود.یتی این فصلا عملا با.سن استخونی ایموند بود. این خودش نشون دهنده افت کاملا شبکه HBO هست.
این فصل بجای نودیتی شده وووووووووک
کلا از همون اول که تارگرین سیاه پوست کردن باید می فهمیدم اخرش چیه :D

ولی از شوخی گذشته به هیچ وجه در حد و اندازه های سریال اصلی نیس
هیچ شخصیت به یادموندنی نداره

اینکه چرا اپیزودها کم شده؛ مثلاً از 10 اومده به 8، به طور مستقیم به بحث کیفی مربوط نمی‌شه؛ فصل سوم سریال Leftovers از همین HBO تنها هشت قسمت داره ولی می‌ترکونه!

بحث GOT شد و اینکه قربون صدقه بینوف و ویس می‌رید؛ بگم که عوامل تولید سریال GOT تو رزومه‌شون کارهای «روم»، «سوپرانوز»، «مد من» و «بریکینگ بد» رو داشتند؛ ببینید رزومه عوامل تولید House of the Dragon چی هستند؟! (سارا هس نویسنده ارشد سریال LGBTQ اورنج ایز نیو بلک بوده)! 🦆 :D

پ.ن: رزومه رایان کوندال فیلم‌های دواین جانسون و سریال کنسل شده Colony بوده!
پ.ن 2: این تاخیر در پخش سریال‌ها رو «استرنجر تینگز» استارت زد!

آخرین ویرایش:
بعد مدت ها به بهونه اینکه همسرم سریال ندیده بود کل GOT دوباره دیدم :D:
تجربه خیلی جالب و کامل تری بود نسبت به دفعه اول و جزئیات، نکته ها و Hint هایی که در مورد اتفاقات فصل های آیندش و خاندان اژدها می داد خیلی جذاب بود که تو تجربه اول به چشم نمیومد. بعدم نمی دونم فکر کنم یکم احساساتی تر و هیجانی تر شدم نسبت به اون دوره و سر بعضی سکانس هاش بیشتر تحت تأثیر قرار گرفتم (مخصوصاً وقتی Goodbye Brother پخش می شد :D) در حدی که تو روزمرگی ایم هم ذهنم درگیر می کرد :D مثلاً سر مرگ هودور همون موقع هم خیلی ناراحت شدم ولی اندفعه اصلاً انقدر حالم خراب شد 3 نخ سیگار کشیدم بعدش :D یا یه سری فایت هاش هم هیجان انگیز تر بود برام که در رأس شون هم بتل هاردهوم و به خصوص Battle of Bastards بود که قطعاً برای من بهترین اپیزود سریال بود. بعد اون موقع هم کاراکتر محبوبم جان اسنو بود ولی علاقه ام بهش از اون موقع هم بیشتر شد و واقعاً کاراکتر لجندری ای بود. نکته دیگه اینکه من جز کسایی بودم اون موقع که با 2 فصل آخر حال کرده بودم ولی اندفعه متوجه شدم واقعاً ضعیف بود که بهترین اپیزوداشون هم Beyond The Wall و The Long Night (که خیلی تاریک بود هم چنان با کیفیت بالا هم :D) بود و تازه همین 3 تا اپیزود که نام بردم هم اتفاقات غیر منطقی کم توش نمیفته :D بهترین فصل ها به نظرم 5 و 6 بود.
در کل پیشنهاد می کنم اگر بهونه ای دارید ببینید خالی از لطف نیست هم چنان و قطعاً برای من بهترین سریال بوده مخصوصاً با موسیقی های شاهکارش

خب من صبر کردم همه اپیزودای House of Conversations (:دی) با هم بیاد بدون خوندن نظرات بقیه پشت هم ببینم، بنظرم واسه سریالایی که مثل این کند جلو میرن هر هفته صبر کردن سم خالصه، تهش نمیفهمی چی دیدی!
فصل اولو خیلی دوس داشتم این فصل بنظرم فقط اوکی بود، اصلا تعجب نمیکنم از این سطح از ووک بودن، دیگه الان حداقلش همینقده بر اساس استانداردای داغون اینا :D

به شخصه اصلا مشکلی با دیالوگای زیاد و طولانی بودنش ندارم اما بالانس نبودن صحنه ها عجیب بود برام.

از یه طرف آب بستن به توهمات دیمن الکی طولانیش کردن یا کلی دیالوگ بی خاصیت داده بودن کورلیس ولاریون و بچش که تهش بنظرم هیچ کمکی به شخصیت پردازی هیچکدومشون نکرد.
از اونطرف یه سری اتفاقات مهم رو جوری پر سرعت بردن جلو که مسخره جلوه میکرد :| مثلا قضیه غذا فرستادن رنیرا واسه مردم رو میشد یه اپیزود کامل بهش اختصاص داد، جوری که یواشکی خوراک به دست مردم میرسه و مردم کم کم حرف از ناکارمدی حکـومتشون بزنن تا بعدش برسه به حمله به دربار!
حالا کل این قضیه رو فک میکنم تو 10 دقیقه سر هم کردن رفتن سراغ حرف زدن :| چرا آخه؟؟؟؟

یا فراخوان رنیرا برای جذب تارگرینا خیلی سر سری بود، یعنی چی یه نامه فرستاد اونا هم Fast Travel کردن اینور، چه خر تو خریه؟ :دی تو اون خراب شده هیچ خبرکشی وجود نداره ینی؟ :دی
قضیه لنیسترا هم خیلی بدون مقدمه شروع شد و چقدم مصنوعی بود صحنه هاش، اصلا شخصیتا جالب نمیزدن.

در نهایت بنظرم یکی از مهمترین خصوصیات گیم آو ترونز رو هنوز نداره اونم غیر منتظره بودنشه.
شخصیتای مهم که روش وقت گذاشته شده میدونی زنده میمونن، شخصیتایی هم که یهو پدیدار میشن میدونی الان قراره توسط یه اژدها ذغال بشن :دی هیچ ریسکی نکردن تو این زمینه.

بعید میدونم سیزن بعد هم خیلی جنگ عجیبی ببینیم، سیزن قبل هم جوری تموم شد که فک میکردی این سیزن قراره همش درگیری باشه اما خب دیدید چی شد :دی
خلاصه که انتظارات رو در همین حد نگه داریم بهتره.

از همه اینا جالب تر، ژست حق به جانب جورج آر.آر. مارتینه! یه بار میاد میگه اژدها نمیدونم اینقدر دست و پا داره چرا تو بنر خاندان اژدها انگشتای اینا رو اشتباهی زیاد کشیدن! یه بار میاد میگه در آینده درباره اینا افشاگری میکنم و یک مصاحبه کامل میکنم، اونی که میخواستم نشد!

بعد از قبل از ساخت سریال و در طول ساخت و پخشش هزار بار اعلام شد که "این سریال دیگه واقعا با همکاری مستقیم جورج آر.آر. مارتین ساخته میشه". خب اگه تو توی ساختش نقش داشتی همونجا زبون نداشتی اینارو گوش زد کنی؟

در کل به نظر من سه قسمت اول فصل دوم ارباب حلقه از کل فصل دوم این سریال بهتر بوده، بر خلاف فصل اولش! یعنی قشنگ برعکس هم شدن.

خب من صبر کردم همه اپیزودای House of Conversations (:دی) با هم بیاد بدون خوندن نظرات بقیه پشت هم ببینم، بنظرم واسه سریالایی که مثل این کند جلو میرن هر هفته صبر کردن سم خالصه، تهش نمیفهمی چی دیدی!
فصل اولو خیلی دوس داشتم این فصل بنظرم فقط اوکی بود، اصلا تعجب نمیکنم از این سطح از ووک بودن، دیگه الان حداقلش همینقده بر اساس استانداردای داغون اینا :D

به شخصه اصلا مشکلی با دیالوگای زیاد و طولانی بودنش ندارم اما بالانس نبودن صحنه ها عجیب بود برام.

از یه طرف آب بستن به توهمات دیمن الکی طولانیش کردن یا کلی دیالوگ بی خاصیت داده بودن کورلیس ولاریون و بچش که تهش بنظرم هیچ کمکی به شخصیت پردازی هیچکدومشون نکرد.
از اونطرف یه سری اتفاقات مهم رو جوری پر سرعت بردن جلو که مسخره جلوه میکرد :| مثلا قضیه غذا فرستادن رنیرا واسه مردم رو میشد یه اپیزود کامل بهش اختصاص داد، جوری که یواشکی خوراک به دست مردم میرسه و مردم کم کم حرف از ناکارمدی حکـومتشون بزنن تا بعدش برسه به حمله به دربار!
حالا کل این قضیه رو فک میکنم تو 10 دقیقه سر هم کردن رفتن سراغ حرف زدن :| چرا آخه؟؟؟؟

یا فراخوان رنیرا برای جذب تارگرینا خیلی سر سری بود، یعنی چی یه نامه فرستاد اونا هم Fast Travel کردن اینور، چه خر تو خریه؟ :دی تو اون خراب شده هیچ خبرکشی وجود نداره ینی؟ :دی
قضیه لنیسترا هم خیلی بدون مقدمه شروع شد و چقدم مصنوعی بود صحنه هاش، اصلا شخصیتا جالب نمیزدن.

در نهایت بنظرم یکی از مهمترین خصوصیات گیم آو ترونز رو هنوز نداره اونم غیر منتظره بودنشه.
شخصیتای مهم که روش وقت گذاشته شده میدونی زنده میمونن، شخصیتایی هم که یهو پدیدار میشن میدونی الان قراره توسط یه اژدها ذغال بشن :دی هیچ ریسکی نکردن تو این زمینه.

بعید میدونم سیزن بعد هم خیلی جنگ عجیبی ببینیم، سیزن قبل هم جوری تموم شد که فک میکردی این سیزن قراره همش درگیری باشه اما خب دیدید چی شد :دی
خلاصه که انتظارات رو در همین حد نگه داریم بهتره.
اصلا یکی از مشکلات همین سیزن این بود که قبل از اپیزود یک و آخر اپیزود آخر هیچ فرقی از نظر داستانی نداشت. فقط چند تا کاراکتر مردن یا فلج شدن :دی

• Like
Reactions: Evil
از همه اینا جالب تر، ژست حق به جانب جورج آر.آر. مارتینه! یه بار میاد میگه اژدها نمیدونم اینقدر دست و پا داره چرا تو بنر خاندان اژدها انگشتای اینا رو اشتباهی زیاد کشیدن! یه بار میاد میگه در آینده درباره اینا افشاگری میکنم و یک مصاحبه کامل میکنم، اونی که میخواستم نشد!

بعد از قبل از ساخت سریال و در طول ساخت و پخشش هزار بار اعلام شد که "این سریال دیگه واقعا با همکاری مستقیم جورج آر.آر. مارتین ساخته میشه". خب اگه تو توی ساختش نقش داشتی همونجا زبون نداشتی اینارو گوش زد کنی؟

در کل به نظر من سه قسمت اول فصل دوم ارباب حلقه از کل فصل دوم این سریال بهتر بوده، بر خلاف فصل اولش! یعنی قشنگ برعکس هم شدن.
فکر کنم رابطه مستقیم با دستمزد داره :D اگر فصل بعد پول خوبی بهش برسه حمایت میکنه اگر نرسه با یه مصاحبه سریال رو با خاک یکسان میکنه. گرچه سریال تا اینجا داغون بوده

3 قسمت برای توهمات دیمن، 15 دقه برای غذا رسانی رنیرا به مردم و مسابقه بین حرومزاده ها برای دراگون های بی سرنشین.
میساریا از اندرونی درمیاد 2 تا جمله میگه تا اتفاقات مهم رو بهم گره بزنه و داستان پیش بره بعدش دوباره میره تو اندرونی.
بعدش چه خبره آقا، درسته اسمش خاندان اژدهاست ولی تا الان فکر کنم 11 تا اژدها دیدیم تو سریال. گاراژ اسدالله‌ خان توی پدر سالار اندازه این تاکسی نداشت.
احتمالأ رامین جوادی هم همین چیزا رو دیده که بی خیال موزیک با کیفیت شده و در وضیعت ctrl+v / ctrl+c پیش میره.

تو فصل های بعدی به نظرتون بیشتر از white walker ها خواهیم دید؟
تو سریال اصلی که گند زدن به پتانسیلش کاش اینجا یکم بتونن جمعش کنن

پ.ن: اونی که تو رویاهای دیمن میاد نایت کینگ نیست :دی یکی از ژنرال هاست ٬ دقیقن همون به درد نخورهایی که هیچی ازشون نشون ندادن تو گیم

• Smile
Reactions: Evil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or