U n i t e d
کاربر سایت
تنها نود.یتی این فصلا عملا با.سن استخونی ایموند بود. این خودش نشون دهنده افت کاملا شبکه HBO هست.
این فصل بجای نودیتی شده وووووووووکتنها نود.یتی این فصلا عملا با.سن استخونی ایموند بود. این خودش نشون دهنده افت کاملا شبکه HBO هست.
اصلا یکی از مشکلات همین سیزن این بود که قبل از اپیزود یک و آخر اپیزود آخر هیچ فرقی از نظر داستانی نداشت. فقط چند تا کاراکتر مردن یا فلج شدنخب من صبر کردم همه اپیزودای House of Conversations () با هم بیاد بدون خوندن نظرات بقیه پشت هم ببینم، بنظرم واسه سریالایی که مثل این کند جلو میرن هر هفته صبر کردن سم خالصه، تهش نمیفهمی چی دیدی!
فصل اولو خیلی دوس داشتم این فصل بنظرم فقط اوکی بود، اصلا تعجب نمیکنم از این سطح از ووک بودن، دیگه الان حداقلش همینقده بر اساس استانداردای داغون اینا
به شخصه اصلا مشکلی با دیالوگای زیاد و طولانی بودنش ندارم اما بالانس نبودن صحنه ها عجیب بود برام.
از یه طرف آب بستن به توهمات دیمن الکی طولانیش کردن یا کلی دیالوگ بی خاصیت داده بودن کورلیس ولاریون و بچش که تهش بنظرم هیچ کمکی به شخصیت پردازی هیچکدومشون نکرد.
از اونطرف یه سری اتفاقات مهم رو جوری پر سرعت بردن جلو که مسخره جلوه میکرد مثلا قضیه غذا فرستادن رنیرا واسه مردم رو میشد یه اپیزود کامل بهش اختصاص داد، جوری که یواشکی خوراک به دست مردم میرسه و مردم کم کم حرف از ناکارمدی حکـومتشون بزنن تا بعدش برسه به حمله به دربار!
حالا کل این قضیه رو فک میکنم تو 10 دقیقه سر هم کردن رفتن سراغ حرف زدن چرا آخه؟؟؟؟
یا فراخوان رنیرا برای جذب تارگرینا خیلی سر سری بود، یعنی چی یه نامه فرستاد اونا هم Fast Travel کردن اینور، چه خر تو خریه؟ تو اون خراب شده هیچ خبرکشی وجود نداره ینی؟
قضیه لنیسترا هم خیلی بدون مقدمه شروع شد و چقدم مصنوعی بود صحنه هاش، اصلا شخصیتا جالب نمیزدن.
در نهایت بنظرم یکی از مهمترین خصوصیات گیم آو ترونز رو هنوز نداره اونم غیر منتظره بودنشه.
شخصیتای مهم که روش وقت گذاشته شده میدونی زنده میمونن، شخصیتایی هم که یهو پدیدار میشن میدونی الان قراره توسط یه اژدها ذغال بشن هیچ ریسکی نکردن تو این زمینه.
بعید میدونم سیزن بعد هم خیلی جنگ عجیبی ببینیم، سیزن قبل هم جوری تموم شد که فک میکردی این سیزن قراره همش درگیری باشه اما خب دیدید چی شد
خلاصه که انتظارات رو در همین حد نگه داریم بهتره.
فکر کنم رابطه مستقیم با دستمزد داره اگر فصل بعد پول خوبی بهش برسه حمایت میکنه اگر نرسه با یه مصاحبه سریال رو با خاک یکسان میکنه. گرچه سریال تا اینجا داغون بودهاز همه اینا جالب تر، ژست حق به جانب جورج آر.آر. مارتینه! یه بار میاد میگه اژدها نمیدونم اینقدر دست و پا داره چرا تو بنر خاندان اژدها انگشتای اینا رو اشتباهی زیاد کشیدن! یه بار میاد میگه در آینده درباره اینا افشاگری میکنم و یک مصاحبه کامل میکنم، اونی که میخواستم نشد!
بعد از قبل از ساخت سریال و در طول ساخت و پخشش هزار بار اعلام شد که "این سریال دیگه واقعا با همکاری مستقیم جورج آر.آر. مارتین ساخته میشه". خب اگه تو توی ساختش نقش داشتی همونجا زبون نداشتی اینارو گوش زد کنی؟
در کل به نظر من سه قسمت اول فصل دوم ارباب حلقه از کل فصل دوم این سریال بهتر بوده، بر خلاف فصل اولش! یعنی قشنگ برعکس هم شدن.