سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
وقتی بازیگرای سیزن اول و دوم 4 تا بچه هستن که هیچ کس نمیشناستشون و دستمزدشون چند هزار دلار بیشتر نیست و فصل آخر هر کدوم واسه خودشون کسی شدن و دستمزدای خیلی زیاد میخوان همین میشه که خرج ساخت هر قسمت و اصلا هر دقیقه که ملت سر صحنه هستن زیاد میشه و ترجیح میدن 7 قسمت از سر و ته 2 فصل آخر سریال بزنن که زود تموم بشه بره و کلا وقت برای پرداخت بیشتر کرکتر ها و اتفاقات نیست و تو یه قسمت میبینی از این ور وستروس لشکر کشی میکنن میرن اون ور نقشه و بر میگردن و تازه دوباره به 2 جا دیگه هم حمله میکنن وسطاش :| ... تا آخر سیزن 6 همه چی عالی بود . از هفت دیگه تند تند همه چی رفت جلو هی فرت و فرت جنگ ... بابا جنگ نمیخوایم اصلا مثل آدم نشون بده اون Varys داره چه غلطی میکنه . مثل آدم 4 تا سکانس نشون بده که دنریس حرف ها و رفتارای ناجورم داره که آدم یهو نخوره تو ذوقش ... یوران گریجوی رو اونجوری میکشی ؟... به قول ملت RIP استاروارز ...

دیشب که من نگاه کردم حدود 70 هزار تا رای بود امروز صبحب رسیده بود به 170 هزار تا رای الانم 330 هزار تا احتمالا تا یـ میلیون هم بره !
این ۳۰۰ هزار نفر میان دستمزد ۱.۵ میلیون دلاری هر بازیگر برای هر قسمت رو بدن؟

اگه یک میلیون بشن نفری 100$ بدن همه یک کارهایی میشه کرد 8->

یکی دیگر از محاسنی که داره هیچ کاری هم که انجام نشه اگه جمعیت میلیونی بشه یک تو دهنی خوبی میخوره به D&D :D

• Like
Reactions: arash1996
به زودی :D:D
این سریالم تموم شد اگه میدونستم انقدر مزخرفه تموم میشه هیچ وقت نمیدیدم.
دیگه سریال از وقتی از کتاب جدا شد خیلی تخیلی شده بود . ۳فصل اول سریال کاملا بر پایه فیزیک انیشتن بود نه وایت واکی بود نه دراگونی یهو اینا اومدن چکار .
من که کتابشو میخونم هیچ شباهتی بهم نداره این سریالو توطئه گران خراب کردن که برنده بهتر سریال نشه حیف عمرم و حیف جوونیم که گذاشتم پا سریال .کلیسی رو من از بابام هم بیشتر قبول داشتم یهو الکی مد کلیسی شد .مگه میشه ! اینکه متای سریال هر روز ریزش میکنه و ..... و بیچاره مدیرها تاپیک که باید بشینن اینجا دعوا هارو پاک کنن

این امضا جمع کردنها یه نوع اعتراضه وگرنه صد میلیون نفرم بیان امضا کنن هیچ چیزی تغییر نمیکنه ، مگه اینکه سازندهاش ماشین زمان داشته باشن و برگردن به چند سال پیش :))
دقیقا ایشون درست میگه .وقتی داستان کاملا لو رفته هیچ وقت نمیان اینکارو کنن . ای کاش این حرکت بعد پایان فصل ۷میشد .
ولی دوستان این سریالو دست مزد بالای بازیگران خراب کرد . دیگه واضح تر این که هر فصل ۱۰قسمت بود و هرچقدر به قصلهای آخر نزدیک شدیم اپیزودها کاهش پیدا کرد .یا صحبت نویسنده که سریال باید طولانی تر میبود یا اینکه کارگردان ۲۲ شخصیتو در سریال کشت ک در کتاب زنده است !!

• Like
خب این سریال هم به سرنوشت لاست دچار شد و من دیگه دنبالش نخواهم کرد. این فصل تا قسمت سوم خووب بود. بعدش دچار افت شدید شد و اتفاقاتی افتاد که سریال رو به شدت زیر سوال برد و در واقع نابود شد سریال. واقعا دست کارگردان درد نکنه که 10 سال عمر مردم رو به فنا داد تا تهش یه همچین مزخرفی رو تحویل بده.

این ۳۰۰ هزار نفر میان دستمزد ۱.۵ میلیون دلاری هر بازیگر برای هر قسمت رو بدن؟
مگه قرار ـه ریبوت کنن ؟ مگه قرار اتفاق خاصی بیوفته ؟ اگه قرار به ریبوت کردن باشه که اصلا باید از فصل هفت به این ور عملیش کنن :)) همین واسه اینکه نشون بده یـ عده از روند سریال به شدت ناراحت هستن خودش بسه وگرنه همه میدونیم که هیچ اتفاقی نمیوفته .....

• Like
خب این سریال هم به سرنوشت لاست دچار شد و من دیگه دنبالش نخواهم کرد. این فصل تا قسمت سوم خووب بود. بعدش دچار افت شدید شد و اتفاقاتی افتاد که سریال رو به شدت زیر سوال برد و در واقع نابود شد سریال. واقعا دست کارگردان درد نکنه که 10 سال عمر مردم رو به فنا داد تا تهش یه همچین مزخرفی رو تحویل بده.
یه قسمت مونده دیگه چیو میخوای دنبال نکنی ؟ :D
.
اینم ببینید اگه خواستید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or