کاش هرگز نمیذاشتیجیمی
دیگه قسمت 6 هم مشخص شد چی میشه. اسپویلرهایی که چند صفحه پیش گذاشتم تا اینجا همه درست در اومدن. 100% بقیش هم درسته
آدم یاد پالپاتین تو جنگ ستارگان میفته اون صحنهwtf ترین صحنه اونجا بود که حالا جدا از اینکه دنریس mad شد(که به نظر من همونم دلیل منطقی پشتش نیست), لشکریانش که مثلا از لحاظ اخلاقی آدم خوبه بودن هم عقل خودشون رو از دست دادن و ریپیست شدن یه دفعه حتی شمالی ها که ربطی هم به دنریس نداشتن
it makes absolute zero sense
البته دیگه سریال از بس سطح پایین شده ارزش اشکال گرفتن ازش نداره ولی خب رو اعصابه دیگه,دیگه وقتی هم که یک اپیزود مونده که نمیشه دراپش کرد این قسمت از دو قسمت قبل هم بیشتر اعصاب منو خورد کرد
بعید میدونم دنریس در جریان همه این اتفاقات بوده باشه که مردم نسبت به ماجراهای جافری و تیریون و... چه واکنشی نشون دادن، پس کبابشون کرده که آدم بشن. بعد هم کل مردم شهر توی اون ماجراها دخیل نبودن که الآن دستهجمعی همه رو انداخت توی دیگ و آتیش زد، از بچه 4 ساله تا پیرمرد 80 ساله!این مردم اونقدرا هم بی گناه نبودند! یه مردم احمقی بودن که درک سیاسی درستی نداشتن! قهرمان شهرشون تیریون بود ولی اون هیولا تصور می کردن! می دیدن جافری چقدر حرومزاده است ولی باز اون عروسک دست تیریون می دونستن! هیچ تشکری هم از تیریون بدبخت واسه نجات دادن شهرشون از شر لشگر استنیس نکردن که هیچ !توی دادگاه لحظه شماری می کردن تیریون مجازات بشه. حتی اگه تیریون واقعا قاتل جافری هم می بود باز هم کار بدی نکرده بود که مستحق این طور رفتاری از طرف مردم باشه! نهایتا اونها رو از دست یه هیولا نجات داده بود! بعد از به قدرت رسیدن تامن هم در دعوای اون و اون مذهبی ها مجددا گیج و گنگ بودن! باز اونجا رفتند طرف اون گنجشک ها! باز وقتی سرسی قدرت مجددا به دست گرفت دوباره اومدن سمت سرسی! باز این فصل هم همین که سرسی دستور داد مردم توی شهر جمع شن تا اینجوری اونها رو سپر خودش کنه باز به ذهن احمقشون نرسید شاید داره اونا رو طعمه می کنه! و کسی که داره اونا رو طعمه می کنه تا خودش نجات پیدا کنه لایق حکومت نیست! هیچ اعتراضی نکردن! هیچ حرکتی نزدن! مطمئن باش اگه یه خورده کارهای مثبتی می کردن شاید اینجوری نویسنده ها کبابشون نمی کردن! البته زن و بچه ها رو قبول دارم کمتر گناهکار بودن. اون دیالوگ تیریون در دادگاه هم ( که ای کاش به اندازه همه تون سم می داشتم که شما بی لیاقتا رو هم مسموم می کردم! حالا که فکر می کنین من جافری رو مسموم کردم!) سرنخی به بیننده می داد که دفعه بعدی این دور و برا جنگ بشه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست که مردم بی لیاقت شهر دوباره جون سالم به در ببرن و دوباره ناشکری کنند!
اها یه مورد دیگه الان یادم اومد ، انصافا این همه ارتش جمع کرد که چی بشه کل کینگزلندینگ با یه اژدها فتح کرد ، بقیه هم نقش سیاهی لشگر داشتن ، یاد فیلم جاستیس لیگ افتادم بتمن کلی وقتشو تلف کرد همه رو دور هم جمع کنه واسه مواجهه با استپن ولف ، اخرش سوپرمن اومد یه تنه استپن ولف رو شتک کرد ، واقعا در همین حد مضحک بودنمدونم دوستان اشاره کردن با نه ، چرا ارتش دنریس اینقدر بزرگ بود
والا چیزی کهما تو قسمت سومدیدیم تقریبا هیچی از انسالیدها و دوتراکی ها نموند ولی اینجا خیلی زیاد بودن ، شمالی ها همچنین
ولی خوب کنار همه مشکلاتش این قسمت حداقل از نظر بصری واقعا جذاب بود
اره داداش من و منتقدین و مردم خصومت شخصی داریم ولی شما که دم و دقیقه از سریال تعریف میکنید درست میگید ، از همون قسمت اول گفتم این فصل گند میزنه ولی همتون گفتید نه و فلان ولی اخرش به حرف من رسیدیددیشب هنوز این قسمت سریال پخش نشده بود نمرش همین حدود 7 بود با نزدیک به هزار رای، بیخیال دیگه، خیلی کاربرای دیگه هم اینجا میگن شاکی هستن، و از روند سریال ناراضی هستن، ولی شما رسما خصومت شخصی داری! بعد اصلا درمورد سریال نظری نداریا، فقط نمره میرازی.....
حالا من انتظار داشتم کالیسی دوباره همت کنه و با برهنگی خودش درهای ردکیپ رو باز کنه
جدا از شوخی به نظرم مشکل اصلی، نویسندگی سازنده ها هم نیست، این انحراف از بیت ریت سریال و تعداد کم اپیزود ها نابود کرد این سیزنو، یعنی واقعا هرجور در نظر بگیری بهتر از این نمی تونستن این حجم از داستان رو تو 6 قسمت جمش کنن...آخه چه دلیلی داشت تو 8 فصل تمومش می کردن؟