سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
داشتم سیزن هفت رو میدیدم یه نکته ای نظرم رو جلب کرد که ندیدم کسی بگه :دی احمتالا مقصد بعدی نایت کینگ سیتادل باشه :دی
caeh_captursadadadsae.png

یعنی مثلا پلات توییست این فصل اینه که با شمشیر والرین استیل یا حتی Dragonglass نایت کینگو میزنن و میبینن نمیمیره؟ :|
اگه این اتفاق بیفته که واقعا جالب میشه. به نظر خودم اینکه ضعف وایت واکرا رو فهمیدن کارو براشون آسون تر میکنه و کافیه وایت واکرا رو بکشن تا مرده های پشتشونم بمیرن و الان هم میدونن چطوری میشه وایت واکرا رو کشت. ولی بحث اینه منم فکر نمیکنم نایت کینگ به این راحتیا بمیره.

آره دیگه، توی همین قسمتم آریا پرسید با آتیش اژدها میشه نایت کینگو کشت؟ که برن گفت هنوز کسی امتحان نکرده، یعنی در واقع هنوز نمیدونن که با چی میشه نایت کینگ و کشت ولی میدونن که نوچه هاشو میشه با والرین استیل بکشن :D

ملیساندرا قطعا یکبار دیگه توی سریال میاد و دوباره به جان اسنو کمک میکنه . از آخرین حرفهای ملیساندرا هم میشه فهمید قضیه شمشیرو :

I’ve done my part. I’ve brought ice and fire together. . . . My time whispering in the ears of kings has come to an end. . . . Neither of us is common folk anymore. . . . Oh, I will return dear Spider. One last time. I have to die in this strange country, just like you

آخرین ویرایش:
پس شما گات رو برای من تعریف کن
فکر کنم شما بیشتر دنبال صحنه های اکشن باشی، که به اونصورت برای من ارزش نداره. بهترین قسمت های ASOIAF به تصویر کشیدن نتیجه های جنگ برای مردم عادی هست و همینطور شخصیت پردازی و واقع گرایانه بودنش در اون زمینه.

• Like
Reactions: Amin n
انتظار داشتم رابطه اریا با اون شخص کامل و طولانی باشه.همینطورم این برین تارث اخرش با یکی رابطه برقرار کنه .هر چند خودش جیمی رو دوست داره ولی اون که عاشقشه بهتره
این کامنت عالی بود =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or