سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام
کسی جرات کرده این اثر رو ترجمه و منتشر کنه؟ :D اگر هست معرفی کنید.
با یه سرچ تو نت میتونی ترجمه کار فروم های طرفداری ازش پیدا کنی که خیلی هم عالی هستن . اصلاً با اون به اصطلاح ترجمه رسمی و چاپ شده قابل مقایسه نیستن .
فکر کنم تا اواخر کتاب چهارم به همین شکل تو یه انجمنی ترجمه شده و همچنان هم مشغول ترجمش هستن .

نکته جالب در مورد Ramsay اینه که با اینکه خیلی کثیفه، ولی بقیه کاراکترهای کثیف رو هم ادب میکنه! :D از اون Theon بدبخت که باید یکی از منفورترین کاراکترهای سریال باشه، ولی این بلایی سرش آورد که آدم دلش براش کباب میشه، تا Roose Bolton که اون طوری منهدمش کرد!

آقا اون Sandor Clegane رسماً مُرد یا ممکنه برگرده؟ کاراکتر بی شرفی بود، ولی ازش خوشم می اومد. :D کلاً چرا اینا مثل آدم نشون نمیدن که یه کاراکتری میمیره یا نه؟! :|

من اتفاقا با رمزی به شدت حال میکنم و خیلی دوسش دارم
درسته روشش وحشیانست :دی ولی انصافا تا حالا کار غیر منطقی انجام نداده !

سگ تازی هم احتمالا هنوز زنده باشه این سریال جنگ سندور و کلگان رو به ما به شدت بدهکاره ...

رمزي دقيقا يه اشغال دوست داشتنيه ، مثل جافري نيست كه اشغال حال بهم زن باشه به قول dianosur يه ادم كثيفه كه ادماي كثيف ديگه رو ادب ميكنه، ولي جافري يه بچه نق نقو و ترسو بود كه همش پشت مامانش قايم ميشد هيچ تدبيري هم نداشت ، ولي رمزي باز سياست جنگي داره كاريزما داره كلا شخصيت پردازي كامل تري داره نسبت به جافري

دوستان كسي از شما احتمال ميده سر داووس بشينه رو تخت پادشاهي؟ خيلي درسش دارم اخه:x

نه رفیق سر داووس یه شخصیت سفیده (البته برای من اصلا مثبت نیست و کاملا برعکس با اتحادش و درخواست کمکش از ملیساندرا ناامید شدم ازش)
متاسفانه قبلا هم دیدیم سرنوشت شخصیت های سفید تو سریال چطوری رقم میخوره
زیاد دل بهش نبند بیا بجاش دل به یورون ببیند :دی

یه موضوع بی ربط به بحث سریال رو مطرح کنم.
زرتشت و دین زرتشتی توی دنیا خیلی شناخته شده هستش. یعنی این اوکراینی هایی که فرق ایران و عراق رو هم نمیدونن میدونن زرتشت کی هستش و اینکه زرتشتی قدیمی ترین دین جهان هست.
یا مثلا خیلی از هندی ها از معبد آتیش چند هزار ساله زرتشتی ها خبر دارن ولی اکثر ایرانی ها نمیدونن چی هستش :|
خلاصه اینکه زرتشت رو دست کم نگیرین :D خیلی توی دنیا احترام و شهرت داره.

دوست عزیز حالا بهتره از تاپیک خارج نشیم ولی اولین مذهب دنیا میتراییسم یا همون آیین مهر پرستی هستش
و ارتباط زیادی هم بین مذهب نور رلهوور و زرتشت وجود نداره و این فقط یه اقتباسه نه دقیقا یک نمونه از دین زرتشت
این داستان زرتشت پنداری هم از حرفای ملیساندرا و سرزمین های زعفران شروع شد !

دوستان تا حالا به این شعری که شیرین تو سریال خوند دقت کردید‌ ؟ به شدت مشکوک میزنه :D
It's always summer, under the sea
I know, I know, oh, oh, oh
The birds have scales, and the fish take wing
The rain is dry, and the snow falls up
The stones crack open, the water burns
The shadows come to dance, my lord
The shadows come to play
The shadows come to stay

چیزی که خودم حدس میزنم

منظور از زیر دریا میتونه اشاره باشه به کراگن ها نشانه خاندان گریجوی
پرنده ها میتونه اشاره ای باشه به نشانه خانواده بیلیش
فیش اشاره به نشان خاندان تالی
بقیش هم که کاملا مشخصه نیازی به توضیح نیست

انگار این شعر داره با زبون بی زبونی داستانی رو روایت میکنه :-?

نکته جالب در مورد Ramsay اینه که با اینکه خیلی کثیفه، ولی بقیه کاراکترهای کثیف رو هم ادب میکنه! :D از اون Theon بدبخت که باید یکی از منفورترین کاراکترهای سریال باشه، ولی این بلایی سرش آورد که آدم دلش براش کباب میشه، تا Roose Bolton که اون طوری منهدمش کرد!
آقا اون Sandor Clegane رسماً مُرد یا ممکنه برگرده؟ کاراکتر بی شرفی بود، ولی ازش خوشم می اومد. :D کلاً چرا اینا مثل آدم نشون نمیدن که یه کاراکتری میمیره یا نه؟! :|
واقعا برا من یکی از بهترین شخصیت ها بود B-)! اینقدر که سر مرگش(؟!!!) ناراحت شدم یک دهمش سر اپیزود The Rains of Castamere ناراحت نشدم

ببخشید من وارد بحث شدم. شخصیت سگ یک بار که سانسا میخواست جفری را هل بده جلوش را گرفت.یه بار هم که چندتا از مردای شهر حمله کردن و میخواستن به سانسا*** کنند نجاتش داد. بعد آریا را برد سمت شمال هر چند میگفت به خاطر پوله ولی حس جالبی نسبت به اریا داشت.
در کل من که خیلی باهاش حال کردم. فکر میکنم میتونست زن شوالیه را شکست بده ولی چون زن بود از تموم توانش استفاده نکرد . چون با توجه به مبارزات هر دو در طول فیلم سگ خیلی قویتر نشون میداد ولی توی مبارزه با زن شوالیه (که البته خودش میگفت من شوالیه نیستم) انگار خودش نبود...

ببخشید من وارد بحث شدم. شخصیت سگ یک بار که سانسا میخواست جفری را هل بده جلوش را گرفت.یه بار هم که چندتا از مردای شهر حمله کردن و میخواستن به سانسا*** کنند نجاتش داد. بعد آریا را برد سمت شمال هر چند میگفت به خاطر پوله ولی حس جالبی نسبت به اریا داشت.
در کل من که خیلی باهاش حال کردم. فکر میکنم میتونست زن شوالیه را شکست بده ولی چون زن بود از تموم توانش استفاده نکرد . چون با توجه به مبارزات هر دو در طول فیلم سگ خیلی قویتر نشون میداد ولی توی مبارزه با زن شوالیه (که البته خودش میگفت من شوالیه نیستم) انگار خودش نبود...

وای بر شما اگر برین از تارث رو دست کم بگیرید ... :D

من روانی اون درسی بودم که به آریا داد
بعدش آریا نیدل رو برداشت صاف کرد تو قلب یارو :))
:))
کلا جریان این دو نفر خیلی خوب بود ... یه جورایی به هم میخوردند

خیلی این صحنه برام جالب بود
در واقع سگ بچه شده بود و لج بازی میکرد ولی آریا داشت ازش مثل یه مادر پرستاری میکرد
برای اولین بار بود که پیش یک نفر با بغض درد دل میکرد.. اونم پیش یه دختر بچه !
بهش گفت تو فقط تنها نیستی و .....
من هربار قسمت جدید میاد دوباره یه سری از قسمتهای قبلیش را میبینم
یه عادت بدی که دارم اینه که از چیزی خوشم نمیاد .. ولی کافیه از یه چیزی خوشم بیاد ... تا تهش را در نیارم ولکن نیستم

دوستان تا حالا به این شعری که شیرین تو سریال خوند دقت کردید‌ ؟ به شدت مشکوک میزنه :D
It's always summer, under the sea
The birds have scales, and the fish take wing
The rain is dry, and the snow falls up
The stones crack open, the water burns
The shadows come to play
The shadows come to stay

چیزی که خودم حدس میزنم

منظور از زیر دریا میتونه اشاره باشه به کراگن ها نشانه خاندان گریجوی
پرنده ها میتونه اشاره ای باشه به نشانه خانواده بیلیش
فیش اشاره به نشان خاندان تالی
بقیش هم که کاملا مشخصه نیازی به توضیح نیست

انگار این شعر داره با زبون بی زبونی داستانی رو روایت میکنه :-?
این شعرایی که شیرین تو سریال میخونه در اصل مال دلقک دربار استنیس ـه که متاسفانه توی سریال نیستش مثل اینکه :D توی کتاب اکثر این شعرا بنا به موقعیت یه جورایی پیشگویی ان ولی مثل اینکه تو سریال حکم Easter Egg دارن :D

پ.ن: خیلی خوب میشه اگه یه (اسپویل آزاد) به اسم تاپیک اضافه کنین :دی

• Like
Reactions: {ehsan}
خوب بود
مباره شمالی ها و ارتور دین هم خوب بود
کلا معلوم بود اینجوری کشته شده.هیچکس حریف ارتو دین نمیشد^:)^
البته فکر میکردم هاولند رید با جادوی چیزی به ند کمک کرده نه خنجر از پشت
انتظار داشتم رازTower of Joyاز زبان همین هاولند رید بشنوم که انگار باید منتظر کلاغ سه چشم باشیم

تغییر زیادی تو جان ندیدیم
پیش بینیم درست بود منظورش از نگهبانیم تموم شده همون مردنش بود و دیگه نگهبان شب حساب نمیشه

خب ریکان و اشا رو هم بلاخره دیدیم. Shaggydogهم که[-(~X(

دنریس هم امیدوارم یا بکشنش یا پیش همون پیرزن ها موندگار بشه>:D<

اریا هم بالاخره بی چهره شد>:D<

دوستان نیازی نیست از تگ اسپویلر استفاده کنید تو پست اول به وضوح نوشتم که تو این تاپیک اسپویل آزاده
یکی از ناظم ها یا مدیر ها اگه لطف کنه تو پرانتز به اسم تاپیک اضافه کنه (اسپویل آزاد) واقعا عالی میشه

اون کلاغ سه چشم هم شورشو دراورده خیلی دوست داشتم ببینم توی برج داره چه اتفاقی میفته جان اسنو هم که خیلی باحال شده دلم خنک شد وقتی اولی رو اعدام کرد

• Like
Reactions: {ehsan}
اون کلاغ سه چشم هم شورشو دراورده خیلی دوست داشتم ببینم توی برج داره چه اتفاقی میفته جان اسنو هم که خیلی باحال شده دلم خنک شد وقتی اولی رو اعدام کرد

منم اونجاش اعصابم خورد شد
ولی یجورایی معلوم بود تو اپیزود سوم نمیان یکی از بزرگترین رمز های داستان رو رمز گشایی کنن !
باید حالا حالا ها منتظر باشیم.

در مورد اولی هم اصلا فکرشو نمیکردم اعدامش کنه من تصور داشتم حتی سر آلیستر هم میبخشه :|

• Like
Reactions: moxA.J

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or