با یه سرچ تو نت میتونی ترجمه کار فروم های طرفداری ازش پیدا کنی که خیلی هم عالی هستن . اصلاً با اون به اصطلاح ترجمه رسمی و چاپ شده قابل مقایسه نیستن .کسی جرات کرده این اثر رو ترجمه و منتشر کنه؟اگر هست معرفی کنید.
نکته جالب در مورد Ramsay اینه که با اینکه خیلی کثیفه، ولی بقیه کاراکترهای کثیف رو هم ادب میکنه!از اون Theon بدبخت که باید یکی از منفورترین کاراکترهای سریال باشه، ولی این بلایی سرش آورد که آدم دلش براش کباب میشه، تا Roose Bolton که اون طوری منهدمش کرد!
آقا اون Sandor Clegane رسماً مُرد یا ممکنه برگرده؟ کاراکتر بی شرفی بود، ولی ازش خوشم می اومد.کلاً چرا اینا مثل آدم نشون نمیدن که یه کاراکتری میمیره یا نه؟!
![]()
رمزي دقيقا يه اشغال دوست داشتنيه ، مثل جافري نيست كه اشغال حال بهم زن باشه به قول dianosur يه ادم كثيفه كه ادماي كثيف ديگه رو ادب ميكنه، ولي جافري يه بچه نق نقو و ترسو بود كه همش پشت مامانش قايم ميشد هيچ تدبيري هم نداشت ، ولي رمزي باز سياست جنگي داره كاريزما داره كلا شخصيت پردازي كامل تري داره نسبت به جافري
دوستان كسي از شما احتمال ميده سر داووس بشينه رو تخت پادشاهي؟ خيلي درسش دارم اخه![]()
یه موضوع بی ربط به بحث سریال رو مطرح کنم.
زرتشت و دین زرتشتی توی دنیا خیلی شناخته شده هستش. یعنی این اوکراینی هایی که فرق ایران و عراق رو هم نمیدونن میدونن زرتشت کی هستش و اینکه زرتشتی قدیمی ترین دین جهان هست.
یا مثلا خیلی از هندی ها از معبد آتیش چند هزار ساله زرتشتی ها خبر دارن ولی اکثر ایرانی ها نمیدونن چی هستش
خلاصه اینکه زرتشت رو دست کم نگیرینخیلی توی دنیا احترام و شهرت داره.

واقعا برا من یکی از بهترین شخصیت ها بودنکته جالب در مورد Ramsay اینه که با اینکه خیلی کثیفه، ولی بقیه کاراکترهای کثیف رو هم ادب میکنه!از اون Theon بدبخت که باید یکی از منفورترین کاراکترهای سریال باشه، ولی این بلایی سرش آورد که آدم دلش براش کباب میشه، تا Roose Bolton که اون طوری منهدمش کرد!
آقا اون Sandor Clegane رسماً مُرد یا ممکنه برگرده؟ کاراکتر بی شرفی بود، ولی ازش خوشم می اومد.کلاً چرا اینا مثل آدم نشون نمیدن که یه کاراکتری میمیره یا نه؟!
![]()
! اینقدر که سر مرگش(؟!!!) ناراحت شدم یک دهمش سر اپیزود The Rains of Castamere ناراحت نشدمببخشید من وارد بحث شدم. شخصیت سگ یک بار که سانسا میخواست جفری را هل بده جلوش را گرفت.یه بار هم که چندتا از مردای شهر حمله کردن و میخواستن به سانسا*** کنند نجاتش داد. بعد آریا را برد سمت شمال هر چند میگفت به خاطر پوله ولی حس جالبی نسبت به اریا داشت.
در کل من که خیلی باهاش حال کردم. فکر میکنم میتونست زن شوالیه را شکست بده ولی چون زن بود از تموم توانش استفاده نکرد . چون با توجه به مبارزات هر دو در طول فیلم سگ خیلی قویتر نشون میداد ولی توی مبارزه با زن شوالیه (که البته خودش میگفت من شوالیه نیستم) انگار خودش نبود...
اون که عالیهوای بر شما اگر برین از تارث رو دست کم بگیرید ...![]()
... ولی خوب سگ خیلی قوی بود. اونجا که سربازه پرید گردنشو گاز گرفت چقدر من خندیدم...
اون که عالیه... ولی خوب سگ خیلی قوی بود. اونجا که سربازه پرید گردنشو گاز گرفت چقدر من خندیدم...
![]()

من روانی اون درسی بودم که به آریا داد
بعدش آریا نیدل رو برداشت صاف کرد تو قلب یارو![]()

این شعرایی که شیرین تو سریال میخونه در اصل مال دلقک دربار استنیس ـه که متاسفانه توی سریال نیستش مثل اینکهدوستان تا حالا به این شعری که شیرین تو سریال خوند دقت کردید ؟ به شدت مشکوک میزنه
It's always summer, under the sea
I know, I know, oh, oh, oh
The birds have scales, and the fish take wing
The rain is dry, and the snow falls up
The stones crack open, the water burns
The shadows come to dance, my lord
The shadows come to play
The shadows come to dance, my lord
The shadows come to stay
چیزی که خودم حدس میزنم
منظور از زیر دریا میتونه اشاره باشه به کراگن ها نشانه خاندان گریجوی
پرنده ها میتونه اشاره ای باشه به نشانه خانواده بیلیش
فیش اشاره به نشان خاندان تالی
بقیش هم که کاملا مشخصه نیازی به توضیح نیست
انگار این شعر داره با زبون بی زبونی داستانی رو روایت میکنه![]()

اون کلاغ سه چشم هم شورشو دراورده خیلی دوست داشتم ببینم توی برج داره چه اتفاقی میفته جان اسنو هم که خیلی باحال شده دلم خنک شد وقتی اولی رو اعدام کرد