سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه پیشبینی شما درست باشه که البته امیدوارم از صمیم قلب اینطوری نشه :D حدس میزنم رمزی جون یا خوراک گاست میشه یا نایمریا البته شایدم شگی داگ خدا رو چه دیدی :))
ولی حیف رمزی نیست بمیره من دوست دارم رنگ عوض کنه
رمزی تو همین فصل به دست جان اسنو کشته میشه الکی خودتو امیدوار نکن:D

یعنی رمزی توی سریال فاجعه ترین کاراکتریه که من به عمرم دیدم. رسما نویسنده ها یه لیست کامل چیت کد دادن دستش گفتن برو حالشو ببر :دی مخصوصا با این حرکت اخیرش که زد زن بابای گرامیش رو کشت :دی اگر این حرکت برای عواقب بدی نداشته باشه باید بزنن در HBO رو گل بگیرن کلا :دی

نوشته شده بود که شخصیت جان به طوری برگرفته از عقاید زرتشتی هست (واشنگتن نیوز هم اینرو احتمال داده) که یعنی شخصیت جان به عنوان آزور آهای که بعدا با زرتشت متحد میشه به زندگی برگشته

نوشته شده بود که شخصیت جان به طوری برگرفته از عقاید زرتشتی هست (واشنگتن نیوز هم اینرو احتمال داده) که یعنی شخصیت جان به عنوان آزور آهای که بعدا با زرتشت متحد میشه به زندگی برگشته

جالبه گفته ممکن کلید اصلی و قلب گات باشه همین خدای زرتشت . کلا انقدر ذوق میکنم از افسانه های اصیل ایرانی استفاده میشه =((
مدیای خودمون که تعطیله از این نظر...

• Like
Reactions: TheGodfather
نکته جالب در مورد Ramsay اینه که با اینکه خیلی کثیفه، ولی بقیه کاراکترهای کثیف رو هم ادب میکنه! :دی از اون Theon بدبخت که باید یکی از منفورترین کاراکترهای سریال باشه، ولی این بلایی سرش آورد که آدم دلش براش کباب میشه، تا Roose Bolton که اون طوری منهدمش کرد!
آقا اون Sandor Clegane رسماً مُرد یا ممکنه برگرده؟ کاراکتر بی شرفی بود، ولی ازش خوشم می اومد. :دی کلاً چرا اینا مثل آدم نشون نمیدن که یه کاراکتری میمیره یا نه؟! :|

رمزي دقيقا يه اشغال دوست داشتنيه ، مثل جافري نيست كه اشغال حال بهم زن باشه به قول dianosur يه ادم كثيفه كه ادماي كثيف ديگه رو ادب ميكنه، ولي جافري يه بچه نق نقو و ترسو بود كه همش پشت مامانش قايم ميشد هيچ تدبيري هم نداشت ، ولي رمزي باز سياست جنگي داره كاريزما داره كلا شخصيت پردازي كامل تري داره نسبت به جافري

دوستان كسي از شما احتمال ميده سر داووس بشينه رو تخت پادشاهي؟ خيلي درسش دارم اخه:x

آخرین ویرایش:
جالبه گفته ممکن کلید اصلی و قلب گات باشه همین خدای زرتشت . کلا انقدر ذوق میکنم از افسانه های اصیل ایرانی استفاده میشه =((
مدیای خودمون که تعطیله از این نظر...
ولی به شخصه دوست ندارم که جان که یه فرزند نامشروعه به زرتشت ربط داده بشه ، چون می گفتن شاید خود زرتشت هم باشه ولی با آزور آهای بودنش کمتر مشکل دارم

• Like
Reactions: {ehsan}
سگ شکاری و کوه این سیزن مطمئن باشین نبردی دارن اساسی، البته مطمئن نباشید تئوریه : دی اما احتمالش زیاده ، منطق سریال اینه مرگ کسی رو ندیدید هنوز ممکنه زنده باشه ، دیدید هم باز هم ممکنه برگرده : |

یه موضوع بی ربط به بحث سریال رو مطرح کنم.
زرتشت و دین زرتشتی توی دنیا خیلی شناخته شده هستش. یعنی این اوکراینی هایی که فرق ایران و عراق رو هم نمیدونن میدونن زرتشت کی هستش و اینکه زرتشتی قدیمی ترین دین جهان هست.
یا مثلا خیلی از هندی ها از معبد آتیش چند هزار ساله زرتشتی ها خبر دارن ولی اکثر ایرانی ها نمیدونن چی هستش :|
خلاصه اینکه زرتشت رو دست کم نگیرین :D خیلی توی دنیا احترام و شهرت داره.

• Like
Reactions: {ehsan}
نکته جالب در مورد Ramsay اینه که با اینکه خیلی کثیفه، ولی بقیه کاراکترهای کثیف رو هم ادب میکنه! :D از اون Theon بدبخت که باید یکی از منفورترین کاراکترهای سریال باشه، ولی این بلایی سرش آورد که آدم دلش براش کباب میشه، تا Roose Bolton که اون طوری منهدمش کرد!
آقا اون Sandor Clegane رسماً مُرد یا ممکنه برگرده؟ کاراکتر بی شرفی بود، ولی ازش خوشم می اومد. :D کلاً چرا اینا مثل آدم نشون نمیدن که یه کاراکتری میمیره یا نه؟! :|
CLEGANEBOWL CONFIRMED GET HYPE DADASH :دی به احتمال 99 درصد این سیزن توی Trial by Combat سرسی به عنوان جنگجوی طرف High Sparrow ظاهر میشه و Robert Strong رو با آسفالت متحد میکنه :دی

پ.ن: رمزی بولتون؟ سیاست جنگی؟ کاریزما؟ LEL
یارو مثل قمه کشا میره با 4 تا سگ میزنه 50 نفر از بزرگترین جنگجو های Iron Islands رو با خاک یکی می کنه، با 20 نفر آدم مثل اسب یورتمه میره وسط اردوگاه یکی از بزرگترین فرماندهان نظامی کل وستروس، همه چیو با خاک یکسان میکنه هیچکس هم نمیفهمه چی شد، الانم که میخواد حمله کنه طرف Castle Black و وینترفل رو خالی کنه زد بزرگترین حامی های خودش رو با یه جفتک تاکتیکی نابود کرد :دی یعنی این بشر اینجوری پلات آرمور دستش نداده بودن تا حالا به فجیعترین وضع نابود شده بود :دی اومدن یه ویلین خلق کنن که همه ازش متنفر بشن که ته سیزن زدن نصفش کردن ملت حال کنن، ولی در طی این حرکت کلا منطق رو انداختن تو جوب :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or