giant level
کاربر سایت
این مارتین گفته بود 2018 کتاب میاد الان میگه 2017 .واسه اینکه کتابش بیشتر بفروشه اطلاعاتی نداده واسه همین نمیشه قطعی نظر داد .بله ممکنه یه طور دیگه تموم بشه ولی احتمالش کمه منم خیلی منتظرشم .فکر کنم قبل سیزن 8 بیاد که اون موقع بدتره همه میرن کتابو میخوانم و تیوری برن هم دستشون میاد ولی تا وقتی کتاب نیومده نمیشه چیزی گفت .امیدوارم قضایای اخر فصل بعدی حداقل تو کتاب بادهای زمستان نباشه تو کتاب اخر باشهاین که میگید الان سریال از کتاب هاش جلو زده یعنی این اتفاقاتی که میوفته بعدا توی کتاب بیاد فرق داره و ممکنه اصلا یک طور دیگه تموم بشه؟
یا اینکه داستان همین هست ولی با یکم تفاوت؟
اسپویل ها رو نخونیم عکس ها رو نبینیم سایت ها رو نبییم که نمیشه .همین عکسی از نایت کینگ که اومد بود سوار اژدها فاصل معرفی فصل 8 میگن بود هکرها داده بودن بیرون حالا پس فردام میبینی یه عکس میدن کل سیزن 8 لو بره .هکرها یه شکری خوردن......ما چرا باید سریال رو برای خودمون زهرمار کنیم؟! خب نخونید اسپویل هارو
با عکس دیدن چیزی به اون شکل لو نمیره.....منتها کامنت ها رو که اسپویل میکنن نخونید که مزه اش نپره اینکار مثل اینه که یه کتاب دست بگیری و بعد از خوندن 6 فصل یه دفعه بری فصل آخر کتاب رو باز کنی بخونی! یه سری از بچه ها که اینجا ذهنشون هم وحشتناک خلاقه و دارن هرز میرناسپویل ها رو نخونیم عکس ها رو نبینیم سایت ها رو نبییم که نمیشه .همین عکسی از نایت کینگ که اومد بود سوار اژدها فاصل معرفی فصل 8 میگن بود هکرها داده بودن بیرون حالا پس فردام میبینی یه عکس میدن کل سیزن 8 لو بره .
با بهترين سريال تاريخ طرفيم واقعا حيفه اينجوري لذتش از بين برهبا عکس دیدن چیزی به اون شکل لو نمیره.....منتها کامنت ها رو که اسپویل میکنن نخونید که مزه اش نپره اینکار مثل اینه که یه کتاب دست بگیری و بعد از خوندن 6 فصل یه دفعه بری فصل آخر کتاب رو باز کنی بخونی! یه سری از بچه ها که اینجا ذهنشون هم وحشتناک خلاقه و دارن هرز میرناینا باید برای HBO سناریو بنویسن
![]()
نه ربطي به اسپويل هاي اينجا كه نداره همين قضيه برن كه لو رفته كله سايتا كار كردن حالا من نميدونم جرقه ذهني بوده كه نبوده و يا كار هكرها ولي كلن اميدوارم درست نباشهبا عکس دیدن چیزی به اون شکل لو نمیره.....منتها کامنت ها رو که اسپویل میکنن نخونید که مزه اش نپره اینکار مثل اینه که یه کتاب دست بگیری و بعد از خوندن 6 فصل یه دفعه بری فصل آخر کتاب رو باز کنی بخونی! یه سری از بچه ها که اینجا ذهنشون هم وحشتناک خلاقه و دارن هرز میرناینا باید برای HBO سناریو بنویسن
![]()
حدس من اينه اين شتابزدگي ها زير سر مارتين هست واسه فروش بيشتر كتابش كه نمي خواد چيزاي زيادي از كتابش لو بره واسه همين دارن سرشو هم ميارن و فقط ميخوان به جنگ نايت كينگ و وستروسي ها بپردازنکلا یه اتفاقی داره میفته که باعث شده داستان از اون وقار و ابهت خودش دور بشه! اون اتفاق چیه؟ شتابزدگی!
هر کی این فصل رو دیده باشه، موافقه که مرتبط شدن داستان های موازی، با سرعت 8x فست فوروارد شده. آخه اینقدر شتابزده؟
مثلا
محاصره ی جان و اعضا چندین روز انجام میشه ولی به این علت که میخوان سریال رو سر زمان مشخصی تموم کنند، نهایت نشون میده که یک روز در محاصره اند و تمام و مامان اژدهاها سر میرسه! من درک میکنم تیم سازنده رو ولی باز این باعث نمیشه که تو ذوقم نخوره!
اینم خطاب به کسایی که میگن بیخیال منطق و نگاه کن:
یکی از اصول داستان نویسی اینه که به محدوده ای که برای مخاطبت وجود آوردی، احترام بگذاری وگرنه داستان لوس میشه و مخاطب اونقدری باهوش هست که بفهمه در حین نوشتن پیشینه رو فراموش کردی.
ما همه میدونیم که این داستان فیزیک و متافیزیک رو بنا به میلش دستکاری کرده و مشکلی نیست چون سر همینه که دنیای منحصر به خودش رو داره. ولی وقتی دو مرتبه دیتیل هایی رو که تا حالا داشتیم، دستکاری میکنند، باعث از بین بردن ارتباط با فضای داستان میشه. این اتفاق برای هزار و اندی عنوان افتاده! از گیرز آف وار بگیر تا ناروتو شیپودن!
عکس که فن مید بود نه HBO اونو ساخته بود نه هکرا ساخت طرفدارا بود.اون اتفاقو میشد حدس زد ولی پوستر فن مید بوداسپویل ها رو نخونیم عکس ها رو نبینیم سایت ها رو نبییم که نمیشه .همین عکسی از نایت کینگ که اومد بود سوار اژدها فاصل معرفی فصل 8 میگن بود هکرها داده بودن بیرون حالا پس فردام میبینی یه عکس میدن کل سیزن 8 لو بره .
لينكش تو youtube هست ٢ ميليون viewers داره برو ببيندوستان من قسمت ششم رو که لیک شده بود رو دیدم، قضیه برن چیه؟