همش شده اسپویل تو اسپویل.
لعنتی ها.
من دیگه نمیام
والا تا وقتی خود کاربرا میومدن و اسپویل میکردن حرفی میشد زد
ولی وقتی خود ادمین فروم میاد شخصا اسپویل ها رو قرار میده دیگه چه کاری میشه کرد ؟ گزارش بدیم به خودش یا زیردستاش ؟

همش شده اسپویل تو اسپویل.
لعنتی ها.
من دیگه نمیام

کلا فیلمنامه کل فصل لیک شده.
دوستان هم راحت همه چیزو اسپویل میکنن![]()
کلا فیلمنامه کل فصل لیک شده.
دوستان هم راحت همه چیزو اسپویل میکنن![]()
صریحا بارها اعلام شده که اسپویل فیلم نامه و پایان کار به شدت ممنوعه در هر صورتی الانم پست اول رو آپدیت میکنم
ولی وقتی خود ادمین فروم شخصا اسپویل میکنه کاریش نمیشه کرد !
اون پوستری که شما دیدین فن ارت هست ولی احتمال اینکه یکی از دراگون ها بدست شاه شب بیافته بسیار بالاست
درسته یکی از اژدهای دنریس میوفته دست نایت کینگ
ولی در نهایت خود نایت کینگ به دست جیمی لنیستر کشته میشه و جیمی هم به دست اریا استارک کشته میشه .
اون پوستری که شما دیدین فن ارت هست ولی احتمال اینکه یکی از دراگون ها بدست شاه شب بیافته بسیار بالاست
اسپویل فیلم نامه و پایان هر فصلی از سریال یا هر کتاب حتی با استفاده از تگ اسپویل هم مجاز نیست !
امیدوارم اژدهای اصلیش نباشه ..
اون 2 تا فقط حکم نمایشو دارن انگار فقط
شخصا خودم اسپویل ها رو باز نکردم و مشکلی هم ندارم با متن هایی که داخل اسپویلر، ولی دیده شده بعضی ها میان و بدون تگ اسپویلر چیزهایی رو که خوندن مینویسن یا اینکه مستقیم نمیگن چی شده ولی خوب یجوری پست میدن که ادم میفهمه چی قراره بشهاونی که لیک شده فیلنامه فصل هفتمه نه هشتم
ضمنا وقتی یه چیزیو میذارن توی اسپویلر برای اینه که اگه کسی نمیخواد نگاه نکنه. شما نمیتونی اسپویلرها رو باز کنی بخونی و بعد بگی چرا اسپویل کردین

اسپویل کردن (توی فروم) به این معنیه که یه نفر داخل پستش بدون هشدار دادن یا استفاده از کد Spoiler محتوای داستانی (یا هر جیز دیگه ای) رو افشا کنه
وقتی توی تایتل تاپیک نوشته شده اسپویل تا آخرین قسمت پخش شده آزاده، یعنی نیازی به هشدار دادن یا استفاده از کد Spoiler نیست و همه میتونن آزادانه در مورد داستان تا قسمت پخش شده صحبت کنن
وقتی یه نفر میاد یه چیزی رو میذاره توی کد Spoiler و قبلش هم هشدار میده در مورد محتوای اسپویلر، این دیگه اسمش اسپویل کردن نیست. شما (یا هرکس دیگه ای) خیلی راحت میتونین اسپویلر رو باز نکنین. این یکی از ابتدایی ترین موارد توی فرهنگ استفاده از فرومه
نمیشه به آتیش دست زد و بعد به دیگران اعتراض کرد که چرا سوختم!
ضمنا لطف بفرمایید و از خودتون قانون در نیارین
اینجا فروم اختصاصی سریال نیست که برای یه سریال خاص چندین تاپیک داشته باشیم و توی یکیش اسپویل آزاد باشه توی یکیش نباشه
قانون کلی همه فرومها اینه که موارد لو دهنده داستان توی کد Spoiler قرار بگیرن تا کسی اتفاقی نگاهش بهشون نیفته
اینکه اینجا اسپویلر رو باز میکنن تا تهش میخونن بعد میگن چرا اسپویل میکنین از چیزای نوظهوریه که فقط توی فرومای ایرانی میتونه اتفاق بیفته!
با دیالوگ مرحوم های اسپارو جوابت رو میدم :این سریال فصل اولش معرکه بود. بعد از اون دیگه فصل به فصل افت کرد. جلوه های ویژه تو بعضی اپیزودها خیلی کشکی پشمی میشد. داستان که تکرار مکررات. همش باید چندنفر به طور ناگهانی بمیرن! ما که از فصل ۴ دراپ کردیم برام عجیبه که شما با آب و تاب ادامه میدید.
شاید هم داره به سم میگه پوشک بچه تموم کردیم و سر راهت که برمیگردی دو بسته بخرمن که جلو خودم رو گرفتم و اسپویل ها رو باز نمیکنم.
درسته سندرمه ولی میشه باهاش مقابله کرد.
اون عکس های قسمت بعدی که منتشر شده خیلی مهمه
اونجا که سم و گیلی نشستن فکر کنم باز سم یه چیز جدیدی کشف کنه
من فکر کنم دوتا اتفاق می افته
یادتون باشه قسمت قبل استاد سم میگه این کتاب ها رو کپی کن که دارن میپوسن.
فکر کنم یکی از اون کتاب ها یا در مورد جان اسنو هست و رابطه فامیلی اون و یا در مورد کشتن نایت کینگ.
![]()

اون اصلیه که خیلیم بزرگه اسمش Drogon هست
اینی که نایت کینگ میگیره Viserion ه اسمش