سرویس کاهش پینگ ارزان

• Thread starter Thread starter behbod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه عزیز PC هستم
مشکل نت تایپ در دنیای pc هم هست اما در بسیاری از بازی ها هشداری برای این مشکل طراحی نشده .
اسکرین شات بالا مربوط به بازی Rainbow Six Siege هست .
تو این لینک که دادم یه تنظیماتی هم برای مودم داده نوشته مشکل برطرف میشه من تو بازی مشکلی ندارم از این بابت ولی شما تست کن ببین مشکل حل میشه یا نه ، در ضمن یه سری منابع انگلیسی هم هست اونا رو هم میتونی مطالعه کنی

سلام دوست عزیز

من تمام آموزش های اینترنت مربوط به کاهش پینگ PS4 رو خوندم، هیچ کدوم نشد، از دو شرکت هم اکانت گرفتم...
اکانت تست شما کار نکرد، اگه اکانت تست دارید و راهی می شناسید که PS4 بشه وصل بشه ممنون می شم.

سلام دوست عزیز

من تمام آموزش های اینترنت مربوط به کاهش پینگ PS4 رو خوندم، هیچ کدوم نشد، از دو شرکت هم اکانت گرفتم...
اکانت تست شما کار نکرد، اگه اکانت تست دارید و راهی می شناسید که PS4 بشه وصل بشه ممنون می شم.

درود بر شما
اکانت تست مشکلی نداره چک شد
من برای شما یک اکانت تست 30 دقیقه ای ارسال میکنم تست کنید.
در مورد ps4 هم اطلاعاتی ندارم چون با کنسول کار نکردم.
آموزش ها در اینترنت کامل هست.

درود
متاسفانه سایت با مشکلی در هاست مواجه شده سعی میشود تا یک روز آینده با حالت عادی خود بازگردد.
با تشکر از صبر و شکیبایی شما.

درود
این مشکل از طرف هاستینگ پیش اومده متاسفانه سرورشون خاموش شده و جواب درستی هم نمیدن
باید سایت رو دوباره از اول راه اندازی کنم بخاطر همین یکم زمان میبره، در حال کار روی سایت هستم به احتمال زیاد تا فردا سایت به حالت قبلی خود باز میگردد.
بابت این مشکل عذرخواهی میکنم.

مهم

دوستانی که یوزرشون تموم شده و یا اکانت جدید میخوان و بخاطر اینکه سایت در دسترس نیست نمیتونن خرید کنن
به بنده پیام خصوصی بدن تا برای هر شخص 1 گیگ شارژ کنم تا وقتی مشکل سایت حل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or