آقا این رو سرعت پایین هم تاثیر داره ؟ من انقد حجم میخوردم مجبور شدم 256 نامحدود بگیرم از 5 مگ امروز صبحبعد الان سرعتم 32 ، یک بازی دوتا 2 کردم بدک نبود اما دو بار دیسی شدم چند ثانیه ای اگه این همونم رفع کنه که دیگه خیلی می ارزه چون کلی پول نت میدادم تا قبل این 256 ، البته اکانت تست 3 دقیقه ای رو تست کردم پینگ 220 4.2.2.4 رو 140 کرد که عالیه ، قیمتشم که عالیه 2500 واقعا حرف نداره ااکنت تست 1 ساعته لازم نیست احتمالا میخرم این همه پول میدیم 2500 دیگه چیه ، دمت گرم خلاصه ایشالا به کار منم بیاد
------------------------------
ویرایش :
خریدم دمت گرم
درود بر شما
بله این اکانت ها پینگ رو کاهش میده حالا سرعت هرچی میخواد باشه ، کارش اینه که پینگ رو کمی پایین میاره که بشه باهاش بازی کرد و تایم اوت ها و لگ های اینترنت رو تا حدودی کم میکنه
حالا استفاده میکنید متوجه میشید.
امیدوارم راضی باشید از کیفیت.@};-

بعد الان سرعتم 32 ، یک بازی دوتا 2 کردم بدک نبود اما دو بار دیسی شدم چند ثانیه ای اگه این همونم رفع کنه که دیگه خیلی می ارزه چون کلی پول نت میدادم تا قبل این 256 ، البته اکانت تست 3 دقیقه ای رو تست کردم پینگ 220 4.2.2.4 رو 140 کرد که عالیه ، قیمتشم که عالیه 2500 واقعا حرف نداره ااکنت تست 1 ساعته لازم نیست احتمالا میخرم این همه پول میدیم 2500 دیگه چیه ، دمت گرم خلاصه ایشالا به کار منم بیاد