سرویس کاهش پینگ ارزان

• Thread starter Thread starter behbod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوست عزیز لطفا برام یه اکانت 1 ساعته بساز برا تست......درضمن این کاهنده قابلیت شیر روی ایکس باکس لایو و داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داره با اموزشش برام بفرس سالارhttp://forum.bazicenter.com/members/91923/

درود بر شما
اکانت ارسال شد
قابلیت شر داره میتونید طبق این مراحل فعالش کنید
روی کانکشن ساخته شده کلیک راست کرده و properties را کلیک کنید. در قسمت sharing تیک گزینه allow other networking connection را بزنید و در کادر home networking connection گزینه local area connection یا local area connection2 را انتخاب کرده و در نهایت روی Ok کلیک کنید.
ولی باید یه کانکشن روی ویندوز بسازید یعنی با کانکشن آماده نمیشه آموزش ساخت کانکشن هم تو گوگل هست.
بعد از شر کردن روی سیستم متصل بشید و از طریق کابل یا وای فای به ایکس باکس وصل بشید.
امیدوارم بتونید استفاده کنید@};-

سلام.من یکی از مشتریاتون هستم و خیلی هم از سرویستون راضیم.
فقط امروز خواستم یک گیگ بخرم با ارور "
در اتصال به درگاه زرین‌پال مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید." مواجه شدم.
لطفا رسیدگی کنید.

سلام دوست عزیز میتونید یه اکانت تست هم برای من ارسال کنید?
اقا من خرید کردم ولی وقتی رفت تو سایت نوشت توسط زرین پال تایید نشد
4339571096 اینم شماره تراکنش

آخرین ویرایش:
سلام.من یکی از مشتریاتون هستم و خیلی هم از سرویستون راضیم.
فقط امروز خواستم یک گیگ بخرم با ارور "
در اتصال به درگاه زرین‌پال مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید." مواجه شدم.
لطفا رسیدگی کنید.
درود بر شما
مشکلی اعلام نشده، احتمالا لحظه ای بوده ، شما دوباره امتحان کنید اگر باز هم مشکل داشت اطلاع بدید تا بررسی کنم.
سلام دوست عزیز میتونید یه اکانت تست هم برای من ارسال کنید?
اقا من خرید کردم ولی وقتی رفت تو سایت نوشت توسط زرین پال تایید نشد
4339571096 اینم شماره تراکنش
خرید شما تایید شده ولی در سایت ثبت نشده بود من اطلاعات اکانت رو برای شما در پیام خصوصی ارسال کردم.
تشکر از خریدتون.

دوست عزیز بنده رو pc دو کارت شبکه دارم اما نمیتونم شیر کنم لطفا اگه میشه آموزش بزارید برای این مورد تا بتونم ازتون خریداری کنم.

دوست عزیز بنده رو pc دو کارت شبکه دارم اما نمیتونم شیر کنم لطفا اگه میشه آموزش بزارید برای این مورد تا بتونم ازتون خریداری کنم.
درود
آموزش شیر کردن کاهش پینگ روی کنسول در سایت های زیادی هست میتونید یه سرچ کنید آموزش ها رو ببینید
من خودم چون با کنسول کار نکردم نمیتونم آموزشی رو بزارم که شاید در عمل اجرا نشه
سلام میشه یه تست یه ساعته برام ارسال کنید تا امتحان کنم؟
ممنون. :d

ارسال شد.

داداش واسه ما هم یه تست 1 ساعته میفرستی؟؟
داداش قیمتت که عالیه...من بزودی ps4 میگیرم و فکر کنم نیازم بشه کاهش پینگ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or