سرویس کاهش پینگ ارزان

• Thread starter Thread starter behbod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.این کاهش پینگ باعث میشه که از دیسکانکت هم جلوگیری کنه؟؟!
سلام
در جواب سوالتون باید بگم بله تا حدودی
این سرویس علاوه بر کم کردن پینگ، پکت لاست یا همون تایم اوت رو هم کمتر میکنه و در نتیجه دیسکانکت کمتر اتفاق میوفته ولی اگر اینترنتتون خیلی تایم اوت بخوره مسلما دیسکانت میشید.

آخرین ویرایش:
سلام! امروز یک ذره اختلال داشت! پینگ خوب بود ولی انگاری سرورتون نمیکشه! درست کنید×!
درود
بله درسته
بخاطر همین سرور رو بررسی کردم هیچ مشکلی نداره و در بهترین حالت داره کار میکنه تعداد یوزر ها به قدری کمه که هیچ باری روی سرور ایجاد نمیشه
ظاهرا امروز اختلالی در شبکه دیتاسنتر وجود داره که در بعضی از مواقع به صورت جهشی پینگ میره بالا و دوباره برمیگرده که این مورد از دست من خارجه و امیدوارم درست بشه.

من هم در آینده حتما میخرم منتظرم این اکانتی که خریدم حجمش تمام بشه بلافاصله از شما خواهم گرفت البته امیدوارم سرور تا اون موقع با همین قیمتا سرپا باشه. خیلی ممنون.

این ها فقط 1 کاربره است یا میشه 2 کاربر ازش استفاده کنه؟
2 کاربره هم بزارید ممنون!
همه یوزرها 1 کاربره هستن ولی اگر شما نیاز به 2 کاربره دارید کافیه اسم یوزرتون رو برای من ارسال کنید من 2 کاربره میکنم براتون.
اقا یوزر زیاد نکن که سرور نابود میشه سعی کن تعداد کم باشه .
داداش سرور خلوت تر از اون چیزیه که فکر میکنی ، بیشتر وقتها هیچکس آنلاین نیست مثل همین الان
چون خودمم یوزر دارم و استفاده میکنم نمیزارم برای سرور مشکلی بوجود بیاد نگران نباش;)
سلام
یه تست یه ساعته به من میدید؟

خدمت شما ارسال شد:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or