سرور گیم آنلاین

به نظر شما راه اندازی چه سرور گیم هایی هم اکنون مشتری اکتیو داره
البته در نظر داشته باشید حداقل هزینه سرور در بیاد
بنده یه سرور 1.300 خریدم
اینترنت رو هم تهیه کردم
منتظر نظر دوستان هستم

اولین پروژه اتمام شده :
بازی battlfield 2
سرور تست اجرا شد ، کیفیت رو دوستان تایید کردن
در ضمن رنک بندی هم فعال شد و سر ماه جایزه هر چند ناقابل به نفر اول خواهیم داد

Call of duty 4 ( modern warfaire 1 ) هم راه اندازی شد

Left 4 Dead هم راه اندازی شد
آی پی به افراد ثبت شده

لیست افراد برای شروع :
hemat_gamer
VERGIL_360
pashutanr
nasimparsi
apriliaa
mehdi keshvari
DIHAV1359
msf
Sanbox
humanaga
Harry Potter
Sherlock_Holms

آخرین ویرایش:
آقا امشب منتظریما..

همه چی روبراهه؟

امیدواریم. از ظهر تا حالا در حال آزمایش هستیم و دوستان هم زحمت زیادی کشیدن. اگر شد که حتما و اگر نشد با تانگل بازی خواهیم کرد به صورت موقت.

یک خبر خوب اینکه پینگ رو که دیدم احتمالا زیر 100 خواهد بود

من پایه Bad Company هم هستم اگه پینگش پایین باشه. راستی اون Urban Terror رو خواستید یه امتحانی بکنید کاملا رایگان و قانونی هست هم سرور و کلاینتش!

من کاملاً موافقم . من 4-5 ساله که بی اف 2 بازی میکنم . از همه ریزه کاریهاش( توی بازی ) سردرمیارم . سرور هم قبلاً ساختیم با بروبچ . ولی دِدیکِتِد dedicated خیلی وارد نیستم . راستی پچ های :
SP64
AIX
هم جدیدا ً داونلود کردم کلش نزدیک 3.5 گیگ میشه ! ولی واقعاً ارزشش رو داره . اگر کسی لینک داونلودش رو خواست بگید تا بدم
لااقل
SP64
رو امتحان کنین 127 مگ بیشتر نیست. نقشه های جدید و خفن ، اسلحه های جدید.خیلی چیزهایی که شاخ در آوردنیه هم هست! ازدیشب تا حالا دارم نقشه ها و اسلحه های جدید رو نگاه میکنم هر بازی هم یکبار ولی هنوز تموم نشده . آخه خیلی چیزهای جدید داره . همه اشکالات ای ای گیمز روبرطرف کرده . باتها مین میذارن ، تفنگهای دوربیندار sniper ها دو مرحله زوم داره تا 2000متر ( طبق بازی) میبینه! میتونه خلبان ها رو هم بزنی ، آرتیلاری رو میتونی کنترل کنی ! هواپیماهای فوق مدرن ، دیگه مغزم 48 ساعت نخوابیدم همراهی نمیکنه ، نقشه های قبلی مثل وِیک آیلند تغییرات اساسی کرده ، ازداخل هواپیما ریسپاون میشی، همیشه آرزوم بود چنین روزی رو ببینم و بعد بمیرم ، بمب های ساعتی، ماشین های چلچله دار ، میدونم دیگه دارم هذیون میگم، صداهای همه چیزها واقعی تر شده ، قلاب و کمان طنابدار ( مثل اسپیشال فورس ولی بهترو برد بیشتر) بهش اضافه شده ، هرچی بگم باز هم هست . باید خودتون ببینید
لینک داونلود
http://www.bf-games.net/download/1418/battlefield_2_sp_coop_mod_v2_5.html

http://aixtended.com/clientfiles.html
البته مدیون پشوتن از گروه خودمون هستم که تانگل رو بهم معرفی کرد
آریا بی اف 2

آخرین ویرایش:
ن کاملاً موافقم . من 4-5 ساله که بی اف 2 بازی میکنم . از همه ریزه کاریهاش( توی بازی ) سردرمیارم . سرور هم قبلاً ساختیم با بروبچ . ولی دِدیکِتِد dedicated خیلی وارد نیستم . راستی پچ های
SP64
AIX
هم جدیدا ً داونلود کردم کلش نزدیک 3.5 گیگ میشه ! ولی واقعاً ارزشش رو داره . اگر کسی لینک داونلودش رو خواست بگید تا بدم
لااقل
SP64
رو امتحان کنین 127 مگ بیشتر نیست. نقشه های جدید و خفن ، اسلحه های جدید.خیلی چیزهایی که شاخ در آوردنیه هم هست!
آریا بی اف 2

آخرین ویرایش:
من کاملاً موافقم . من 4-5 ساله که بی اف 2 بازی میکنم . از همه ریزه کاریهاش( توی بازی ) سردرمیارم . سرور هم قبلاً ساختیم با بروبچ . ولی دِدیکِتِد dedicated خیلی وارد نیستم . راستی پچ های :
SP64
AIX
لااقل
SP64
رو امتحان کنین 127 مگ بیشتر نیست. نقشه های جدید و خفن ، اسلحه های جدید.خیلی چیزهایی که شاخ در آوردنیه هم هست!
آریا بی اف 2

کسی نیست بابت فنی کمک کنه ؟

دوست گرامی تا زمانی که ایران شارپ بیاد یا بچه های سرور آرنا اگر دوست داشته باشهن کمک بکنن شما با
DIHAV1359
در ارتباط باشید. ایشون می تونه کمک بکنه

همچنین ariabf2 هم پیش تر با یکی از دوستاش سرور راه انداخته بوده و دوستش حتما می تونه کمک بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or