سرور دائمی PERSIA برای بازی COD4 افتتاح شد !!!

• Thread starter Thread starter QOSMIO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان ...

بالاخره طبق یک برنامه ای خاص سرور کلن PERISA افتتاح گردید ...

فعلا مقدار SLOT سرور 24 نفر میباشد که شاید دراینده کمی کاهش پیدا کند ...

IP و PORT سرور به شرح زیر میباشد :

78.157.60.85:28960

هر کس سوال داشت میتونه همینجا مطرح بکنه...

برای اطلاعات بیشتر به ادرس وبلاگ تیم مراجعه فرمایید ..

مرسی

فكر كنم ديگه سروري نيست من كه حتي شب ها هم سرورو نميبينم! سرور DF هم كه نمي دونم چي شده الان 3 روزه كه down هست :confused::( شبها خوابم نميبره...:biggrin1:
چرا پرشیا درست شده که، یه 2 روزی هست.

یه نکته بگم LS و GL و Marty معنیشون اینی که گفتی نمیشه ! کاملشون این میشه چون مخفف اند .
دویوما از اینکه این پرشیا ماد رو برداشتین واقعا ممنونم ! چون مضخرف ترین ماد ( همون مود خودمون ) ــی بود که دیده بودم ! درسته که زحمت کشیدین و 600 مگ مود میکر گرفتید ولی یه چیز حسابی بسازید این بدرد نمیخوره . و بعدش هم اینکه اگر بخواین من میتونم براتون مفتی سایت سرور رو بزنم که انجمن هم داشته باشه اونجا کل کل کنیم :D !! .
و در کل ! : ـ » ممنون از این سرور « ـ

لطفا یک تغییرات اساسی توی مدها بدهید ، نمی دونم چرا انقدر به مد S & D دل بستید . لطفا کمی بیشتر از مد TDM و Sabotage بگذارید .
همچنین مپ ها هم خیلی تکراری شده اند . لطفا مپ های دیگر را هم بگذارید .

دیگه پست الکی ندید...
سرور پرشیا احتمالا برچیده شده و احتمالا دیگه هم ران نمیشه...چون 3 تا سرور پابلیک دیگه برای CoD را افتاده=>اصولا دیگه نیازی به سرور پرشیا نیست...
این آدرس اون 3 تا سرور دیگه:
91.99.100.15:28960 Assassin Soldier
91.99.100.19:28960 IR|HD
DSOP 91.99.100.20:28960
البته زیاد من مطمئن نیستنم...

سلام بر همگی دوستان (با عرض پوزش من نمیدونستم سوالم رو کجا باید بپرسم اینجا تو پاسخها گذاشتم)
برادرای گرامی ما تازه به جمع online بازهای cod4 پیوستیم یه چنتا سوال داشتیم که اگه جواب بدین ممنو میشم
اول اینکه این اروره global punkbuster guid ban 50a15a0a برای بعضی سرورها چیه؟یعنی باید pb آپدیت کنم؟
دوم اینکه چرا اکثر سرورهای ایرانی هم باز از کی کد و یا ورود جلوگیری میکنه؟
سوم اینکه اولا تو قسمت آنلاین 4800 سرور پیدا میکرد ولی الان دیگه نه؟مشکلی برام درست شده؟
و اینکه مشکل اصلیه من تو این بازی اینه که اگه بخوای به سرورهای حارجی وصل شی که از کی کد ایراد میگیرن، ایرانیهایی هم که تو xfire نشون میده تقریبا 10-15 تاست که اونم یا هیچکی فعال نیست و همش ارور server disconect رو میده!یا از pb ایراد میگیره
حالا باز خدا پدر و مادر این سرور comhost رو بیامرزه که حداقل ما رو از کف در آورده!!!
در ضمن این آی پی سروری که به اسم پرشیا گذاشتین (تو صفخه اول) من تو خوده بازی ادش کردم ولی هیچ اطلاعاتی ازش نشون نمیده و انگار غیره فعاله
میدونم خیلی سوال پرسیدم ولی اینم تهش بگم که با xfire تا الان کسی رو اد نکردم، آیا این کار بهم کمکی میکنه که سرورهای بیشتری پیدا کنم یا نه؟ چون من معمولا شبا برای بازی میام
پیشاپیش هم از پاسخ دوستان تشکر میکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or