سرور دائمی PERSIA برای بازی COD4 افتتاح شد !!!

• Thread starter Thread starter QOSMIO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان ...

بالاخره طبق یک برنامه ای خاص سرور کلن PERISA افتتاح گردید ...

فعلا مقدار SLOT سرور 24 نفر میباشد که شاید دراینده کمی کاهش پیدا کند ...

IP و PORT سرور به شرح زیر میباشد :

78.157.60.85:28960

هر کس سوال داشت میتونه همینجا مطرح بکنه...

برای اطلاعات بیشتر به ادرس وبلاگ تیم مراجعه فرمایید ..

مرسی

دوستان در ضمن یک خواهشی دارم ...
این که در بازی از LS MARTY GL استفاده نکنید.این ها در PERK ها میباشند که میتونید در CLASS ها پیدا کنید .

LS به معنای LAST STAND یعنی وقتی شما میمیری تا چند ثانیه میوفتید روی زمین و با PISTOL میتونید شلیک کنید

MARTY به معنای MARTYDOM میباشد که وقتی میمیرید یک نارنجک ازتون میفته که اگر کسی به شما نزدیک باشه میمیره .

GL هم به معنای GRANDE LUNCHER میباشد که روی اسلحه نصب میشه.

و تا میتونید CAMP نکنید .یعنی یکجا نشینید ..سعی کنید تا میتونید حرکت کنید .

از الفاظ بد هم استفاده نکنید

مرسی

دوستان در ضمن یک خواهشی دارم ...
این که در بازی از LS MARTY GL استفاده نکنید.این ها در PERK ها میباشند که میتونید در CLASS ها پیدا کنید .

LS به معنای LAST STAND یعنی وقتی شما میمیری تا چند ثانیه میوفتید روی زمین و با PISTOL میتونید شلیک کنید

MARTY به معنای MARTYDOM میباشد که وقتی میمیرید یک نارنجک ازتون میفته که اگر کسی به شما نزدیک باشه میمیره .

GL هم به معنای GRANDE LUNCHER میباشد که روی اسلحه نصب میشه.

و تا میتونید CAMP نکنید .یعنی یکجا نشینید ..سعی کنید تا میتونید حرکت کنید .

از الفاظ بد هم استفاده نکنید

مرسی

آقا این سرور رو نمیشه PB شو off کنید ! نا سلامتی 6نفر کروه زدین که کسی چیت نزنه ! مطمئن هم باشید که PBهم on باشه بازم نمیتونه جلویه چیتر ها رو بگیره ! مایه بد بخت که نمیتونیم بریم تو سرور های PB دار و معلوم نیست مشکل از کجاس چکار کنیم ! تو همه کشور ها سرور ها بدون PB هست ولی ایران همش سرور PB دار داره که اونایی که با PB مشکل داره بازیشون نمیتونن تو سرور مملکت خودشون بازی کنن ! حد اقل یه سرور ایرانی بدون PB بزنین برای ما بی چاره ها !:(

آقا این سرور اصل حال دمتون گرم راستی آی دی من LeoParD!86 هستش .
یه در خواست دارم اگه ممکنه این قسمتی که بعد از مردن نشون میده کی و چطوری زدتد رو حذف کنید ممنون.

آقا این سرور رو نمیشه PB شو off کنید ! نا سلامتی 6نفر کروه زدین که کسی چیت نزنه ! مطمئن هم باشید که PBهم on باشه بازم نمیتونه جلویه چیتر ها رو بگیره ! مایه بد بخت که نمیتونیم بریم تو سرور های PB دار و معلوم نیست مشکل از کجاس چکار کنیم ! تو همه کشور ها سرور ها بدون PB هست ولی ایران همش سرور PB دار داره که اونایی که با PB مشکل داره بازیشون نمیتونن تو سرور مملکت خودشون بازی کنن ! حد اقل یه سرور ایرانی بدون PB بزنین برای ما بی چاره ها !:(

دوست عزیز منم این مشکلو داشتم ... ولی درست شد.
از این کرک استفاده کن(خودم برات آپلود کردم).
دانلود از راپیدشیر
دانلود از راپید باز

سرورش Ping خوبی داره.Ping من 30 هست اونجا
ولی من mode S&d اصلا دوست ندارم
من تو یه سرور آلمانی بازی میکنم که Mode TDM داره . تازه 50 تا slot داره همیشه هم full هست.پینگمم خیلی خوبه توش:blushing:;)

سلام
سرور بیست بچه ها پایه راست می گن بچه ها search and destroy نذارین حال گیریه
بعضی موقع ها killhouse هم search and destroy میذارین اول مرحله می ریم رو نارنجک بعباید بشین نگا کنیم!!!!
یه مشکل دیگه هم هست این که بچه های پرشیا که نباشن انگار کسی نیست!!

بازم ایول

آقا جریان این پینگ چیه؟ این چند روزه واقعاً افتضاحه!:eek: پینگم باید رو نهایتاً 150 باشه شده 280 - 350!!:eek: شما ها هم همین وضعیت رو دارین؟ البته سرورهای دیگه تصاعدی بالا رفتن!:eek: دورو بره 1000 یا بیشتر!:eek: فقط شب ساعت 3 یکدفعه میشه 30!!:eek:

آقا جریان این پینگ چیه؟ این چند روزه واقعاً افتضاحه! پینگم باید رو نهایتاً 150 باشه شده 280 - 350!! شما ها هم همین وضعیت رو دارین؟ البته سرورهای دیگه تصاعدی بالا رفتن! دورو بره 1000 یا بیشتر! فقط شب ساعت 3 یکدفعه میشه 30!!
حتما مشکل از ISP ـیت هست .
دوستان گهگداری یه Killhouse هم بزارین .

اول سلام !!!

خوب

آقا این سرور رو نمیشه PB شو off کنید ! نا سلامتی 6نفر کروه زدین که کسی چیت نزنه ! مطمئن هم باشید که PBهم on باشه بازم نمیتونه جلویه چیتر ها رو بگیره ! مایه بد بخت که نمیتونیم بریم تو سرور های PB دار و معلوم نیست مشکل از کجاس چکار کنیم ! تو همه کشور ها سرور ها بدون PB هست ولی ایران همش سرور PB دار داره که اونایی که با PB مشکل داره بازیشون نمیتونن تو سرور مملکت خودشون بازی کنن ! حد اقل یه سرور ایرانی بدون PB بزنین برای ما بی چاره ها

دوست عزیز متاسفانه چیتر ها تو ایران و همه ی جهان زیاد هستند .
هدف زدن این سرور اول از همه این بوده که دیگر به کسی برای یک match ساده وابسته نباشیم و دوم این که وقتی وارد سرور میشیم خودمون لذت ببریم .
در کل کسی پیدا نمیشه که یک سرور بدون pb بزنه چون همونطور که گفتم هدف لذت بردن خودمون هست اول !!!همونطور که خودت هم گفتی بعضی ها وقتی pb هم روشنه چیت میزنند که دیگه چه برسه به این که pb خاموش باشه ..
مرسی

آقا این سرور اصل حال دمتون گرم راستی آی دی من LeoParD!86 هستش .
یه در خواست دارم اگه ممکنه این قسمتی که بعد از مردن نشون میده کی و چطوری زدتد رو حذف کنید ممنون.
مرسی. این قسمت فایده مهمش اینه که چیتر ها تا حدودی شناسایی میشوند

سرورش Ping خوبی داره.Ping من 30 هست اونجا
ولی من mode S&d اصلا دوست ندارم
من تو یه سرور آلمانی بازی میکنم که Mode TDM داره . تازه 50 تا slot داره همیشه هم full هست.پینگمم خیلی خوبه توش

در کل برامون امکان پذیر نیست که به سلیقه های همه ی افراد بپردازیم ..

یه مشکل دیگه هم هست این که بچه های پرشیا که نباشن انگار کسی نیست!!
عزیز بار ها گفته شده اگه مشکلی در سرور به وجود امد از طریق xfire به ادمین ها خبر دهید
مرسی

دوستان گهگداری یه Killhouse هم بزارین .

اگه تعداد کم بود به من از طریق xfire اطلاع بدهید تا map رو change کنم

مرسی

حتما مشکل از ISP ـیت هست .
فکر نکنم! اگه باشه پس شب هم باید مشکل داشته باشه و فرقی براش نداشته باشه. چون دقیقاً ساعت 3 (باز هم تاکید می کنم دقیقاً ساعت 3) پینگ میشه 30 - 40!!!
راستی من امروز با یک مشکل عجیب بر خورد کردم که امیدوارم راه حلی داشته باشه. کلیه کلید های داخل بازی تغییر کردند عجیب! هیچ کدوم جای خودشون نیستند. مثلاً ~ شده بود Y. حالا مشکل از کجاست؟

فکر نکنم! اگه باشه پس شب هم باید مشکل داشته باشه و فرقی براش نداشته باشه. چون دقیقاً ساعت 3 (باز هم تاکید می کنم دقیقاً ساعت 3) پینگ میشه 30 - 40!!!
آقا پس باید مشکل ISP باشه چون یه مدت ISP من مشکل داشت دقیقا ساعت 3 بعضی سایتا باز نمیشدن.(مشکل ISP یا سِرور هاس)
پ.ن : oveis من دیروز توی یه مپ 3 تا kill داشتم که 2 بارش تو بودی :biggrin1:

آقا پس باید مشکل ISP باشه چون یه مدت ISP من مشکل داشت دقیقا ساعت 3 بعضی سایتا باز نمیشدن.(مشکل ISP یا سِرور هاس)
الان درست شده!:biggrin1: یه چیزه دیگه یکی بیاد بگه من با این مشکل دکمه ی ~ چیکار کنم؟:( داره رو اعصابم پیاده روی می کنه:( الان مشکل بقیرو حل کردم ولی این یکی دکمه کار نمیکنه! یعنی اگه من با xfire بازی رو بالا نیارم آدرس سرورو نمیتونم تایپ کنم. آخه دکمه فقط تو بازی کار نمیکنه. Defalt هم کردم ولی بازم کار نمیکنه. انگار همچین دکمه ای نیست.:(
پ.ن : oveis من دیروز توی یه مپ 3 تا kill داشتم که 2 بارش تو بودی :biggrin1:
بابا اگه دیروز حال منو میدیدی! از صبح :sick: دقیقاً همین وضعیت بودم:biggrin1: نمیدونم چطوری بازی میکردم!:biggrin1:

الان درست شده! یه چیزه دیگه یکی بیاد بگه من با این مشکل دکمه ی ~ چیکار کنم؟ داره رو اعصابم پیاده روی می کنه الان مشکل بقیرو حل کردم ولی این یکی دکمه کار نمیکنه! یعنی اگه من با xfire بازی رو بالا نیارم آدرس سرورو نمیتونم تایپ کنم. آخه دکمه فقط تو بازی کار نمیکنه. Defalt هم کردم ولی بازم کار نمیکنه. انگار همچین دکمه ای نیست.
از option گزینه console رو که on کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or