سرورهای Modern Warfare 3 در نسخه PC آنرنک خواهند بود!

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
خبری بد برای طرفداران سری call of duty منتشر شده که بیان میکند سرورهای اختصاصی modern warfare 3 در نسخه PC آنرنک خواهند بود.
قبلا خبر وجود سرورهای اختصاصی باعث ایجاد خوشحالی بسیاری از گیمر هایی شده بود که از نبود سرور اختصاصی در سری قبلی modern warfare ناراضی بودند.

mw-dedicated-servers1.png

گیمرهای پلتفرم PC میبایست برای افزایش رنک خود و کسب آنلاک ها در سرورهای P2P و بر اساس پینگ تایم بازی کنند.

منبع

اگه دوستان به قصد سینگل طرف بازی اومدن که خوب مطمئنا اسیر هایپ EA شدند اما کسایی که بعد از BC2 جامپ کردن ایتور همه از جمله خودم راضی هستیم :دی و دلیل این همه کوبیدن آقای 3 رو نمیفهمم !؟

منم مولتی بازی میکنم ولی مولتیشم یه جز هزار و یک مشکلی که داره بازم از Bc2 دلچسب تر نیست.

منم مولتی بازی میکنم ولی مولتیشم یه جز هزار و یک مشکلی که داره بازم از Bc2 دلچسب تر نیست.

یکی از اون هزار و یک ؟

البته طبیعیه کیفیت بازیکن ها و به طبعش کیفیت کلی مالتی بلافاصله پس از عرضه در حد 6-7 ماه بعد از BC2 نباشه چون الان به علت فروش فوق العاده بازیکن های نوب و دلبند سرازیر شدن ولی بعد یه یکماه همه چیز عادی میشه !

اوکی ، پس شما MW3 و BC2 رو بازی کنید . این همه گیمر و وبسایت رسمی و غیر رسمی که مالتی بازی رو عظیم ترین مالتی پلیر تمام بازیهای کامپیوتری دونستن هم احتمالا توهم زدن.

ازکجای متای فعلا 90 ِ بازی معلومه !؟ متای bc2 یا BF2 چند بود مثلا ؟ !

در این حد فاجعه ای که تو داری میگی من تو این 7-8 ساعتی که بازی کردم اصلا به مشکل بر نخوردم برای جواب سوالت هم :

GS :

Fortunately, ********** 3's competitive multiplayer is among the best in its class, providing immensely rich and immersive combat zones.

مشکل اینجاست که ملت انتظار داشتن Dice یه کمپین فوق العاده ارائه بده که نتونست ، اونوقت میان ایرادات رو با مالتی بازی هم جمع می بندند .

ازکجای متای فعلا 90 ِ بازی معلومه !؟ متای bc2 یا BF2 چند بود مثلا ؟ !

در این حد فاجعه ای که تو داری میگی من تو این 7-8 ساعتی که بازی کردم اصلا به مشکل بر نخوردم برای جواب سوالت هم :

GS :

مشکل اینجاست که ملت انتظار داشتن Dice یه کمپین فوق العاده ارائه بده که نتونست ، اونوقت میان ایرادات رو با مالتی بازی هم جمع می بندند .
اینا فقط حرف من نیستش بری توی خود battle log که خوب پاتوقی شده تمامی این مشکلات رو پلیر ها گفتن و بچه های خود همین سایت هم به این مشکلات بر خوردن اونایی که من میدونم و میشناسم.
در کا من خودم لیمیتد گرفتم و بازی هم میکنم بلاخره بازی رو خریدم و اون چیزی که ea و dice توی بوق و کرنا میگفتن نیست
در مورد متا هم کمه کم از Bf3 رو pc 92 رو انتظار داشتم کلا هر چی زمان میره بیشتر به چرت گویی های ea و dice میشه پی برد.

آخرین ویرایش:
ببین چی شده که بعضی ها میان به مولتی bf ایراد میگیرن.بازی که از اول هم(نسخه های اول) اصلا کمپین نداشت و با مولتی فوق العاده اش به اینجا رسیده.تازه جدیدا بازی با میانگین 90 مسخره حساب میشه؟
مولتی BF اینقدر قوی هست که نیاز به اثبات به کسی نباشه.طبق اطلاع بعضی ها همه سایت ها گفتن مهمترین نکته مثبت بازی مولتی اش هست

من به دلیل قوانین جدید سایت نمیخوام خیلی بحث کنم ولی جنابب Douchebag مشکل خیلی از ایرانیا که میگی نمیتونن بازی رو لانچ کنن یا گیر کنن از Origin هست که Cd Key روسی خریدن setup بازی رو انگلیسی کردن یا بلعکس که این باعث میشه Regstery بازی قاطی بشه و بازی Run نشه که راحت قابل حل هست. منم کلی مشکل داشتم Disconet میشدم از سرور Campin نمی تونستم بازی کنم مشکل داشتم ولی با Ea Live که گفتم مشکلمو چند تا راه حل داد که جواب داد اگه از سرور DC میشید punk buster رو آپدیت کن این مشکل رو نداری اگه Dont Send میده بازی کافیه Driver VGA رو اپدیت کنی اونم حل میشه! من الان هیچ مشکلی با Battlelog ندارم من نمیدونم 1001 مشکل داشت !!!

یه پست تازه دیدم تو تاپیک مربوط به Pro Mod ، اقا کسایی که Pro Mod می زنن که نمیان اینو بخرن ، میرن همون CoD4 می زنن ! اصا ربطی نداره ، اگه میخوان رو این هم همه Pro Mod بزنن و تغییر خاصی هم نداشته باشه تو سرورها و اینا برای چی 60 $ می چپونن به عنوان بازی جدید تو پاچه ملت ؟

یه پست تازه دیدم تو تاپیک مربوط به Pro Mod ، اقا کسایی که Pro Mod می زنن که نمیان اینو بخرن ، میرن همون CoD4 می زنن ! اصا ربطی نداره ، اگه میخوان رو این هم همه Pro Mod بزنن و تغییر خاصی هم نداشته باشه تو سرورها و اینا برای چی 60 $ می چپونن به عنوان بازی جدید تو پاچه ملت ؟
داش بازی MW3 که Mod tools نداره چه جوری برن pro mod بازی کنن؟ سرورها همون بازی معمولیه ،فقط ادمین میتونه تصمیم بگیره چی توبازی باشه ،چی نباشه ،اینا فقط عادت کردن PC را فدای نسخه کنسولی کنن و محدودیت های کنسول را واسه PC بگذارن ،FPS بازی روی که نمیشه عوض کرد ، Lean را هم که برداشتن ،درحالیکه رقیبشون سرور 64نفره داره اینا هنوز محدودیت 18 نفره را دارن ،18 نفرهم فقط میتونن Ground War بازی کنن ،گرافیک بازی هم که تغییر آنچنانی نداره و در مقایسه باعناوین امروز PC که حرفی واسه گفتن نداره ،
دوستی هم که راجه به Battlelog و مشکلاتش میگن حداقل به این نکته توجه نمیکنن که این سروسی مجانیه در حالیکه COD Elite با ارائه امکانات مشابه هر ماه هزینه شارژ نیاز داره .

داش بازی MW3 که Mod tools نداره چه جوری برن pro mod بازی کنن؟ سرورها همون بازی معمولیه ،فقط ادمین میتونه تصمیم بگیره چی توبازی باشه ،چی نباشه ،اینا فقط عادت کردن PC را فدای نسخه کنسولی کنن و محدودیت های کنسول را واسه PC بگذارن ،FPS بازی روی که نمیشه عوض کرد ، Lean را هم که برداشتن ،درحالیکه رقیبشون سرور 64نفره داره اینا هنوز محدودیت 18 نفره را دارن ،18 نفرهم فقط میتونن Ground War بازی کنن ،گرافیک بازی هم که تغییر آنچنانی نداره و در مقایسه باعناوین امروز PC که حرفی واسه گفتن نداره ،
دوستی هم که راجه به Battlelog و مشکلاتش میگن حداقل به این نکته توجه نمیکنن که این سروسی مجانیه در حالیکه COD Elite با ارائه امکانات مشابه هر ماه هزینه شارژ نیاز داره .
cod فک کنم 32 نفره هست:-/
cod elite هم تقریبا مجانیه و تخفیف برای dlc ها و شرکت در مسابقه ها پولیه و یه سری امکانات که 5 سالی 1 بار هم استفادشون نمیکنی;)

خوشم مياد هيچي راجع به COD نمي دونيد اضهار نظر ميكنيد 90% قابليت هاي Cod Elite مجاني هست ... پيشنهاد ميكنم يه سرچ كنيد تا قابليت هاش دستتون بياد بعد بياييد گير بيخود بديد !

• Like
Reactions: The Punisher
خوب بخون بقیه 10 درصد رو بخون چیه کاکو

بقيه 10 % مسابقات اختصاصي ، فضاي بيشتر واسه سيو ويديو Emblem و Camo اختصاصي ، جوايز ويژه ...
شما ميتوني از بقيه 90% استفاده كتي مثه چك كردن Stats ، تنظيم كردن Load out از راه دور مثلا از طريق تلفن همراه ...
براي استفاده از اون 90 ٪ لازم به خريدن اشتراك پولي COD elite نيست با اشتراك رايگان اليت هم ميشه تمام كار هايي رو كه ميخواي انجام بدي

خوب بخون بقیه 10 درصد رو بخون چیه کاکو
فقط همینا که کلا به کار نمیان
[h=3]10. MW3 DOWNLOADABLE CONTENT, INCLUDING ALL THE MW3 MAPS[/h]
Premium
[h=3]11. DAILY COMPETITIVE PROGRAM GUIDE[/h] Participate in a year-round competition calendar where all skill levels play for prizes & digital trophies.

Premium
[h=3]12. EXCLUSIVE CLAN BENEFITS FOR CALL OF DUTY® ELITE MEMBERS[/h]
Premium
[h=3]13. Dynamic Expert Strategies[/h]
Premium
[h=3]14. JOIN PREMIUM GROUPS[/h]
Premium
[h=3]15. EARLY ACCESS[/h] Be on the front lines to test new Call of Duty® ELITE features.

Premium
[h=3]16. PREMIUM THEATER[/h] Go big with your video uploads, with 8x more HD video capacity.

Premium
[h=3]17. ELITE TV[/h]

دقيقا حرف منم همينه كه اصلا كسي مثله من كه نه كلن داره و نه ميتونه تو اين مسابقات شركت كنه نياز به خريد اشتراك پولي اليت نداره و اشتراك رايگانCOD Elite كارشو را ميندازه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or