سرورهای Modern Warfare 3 در نسخه PC آنرنک خواهند بود!

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
خبری بد برای طرفداران سری call of duty منتشر شده که بیان میکند سرورهای اختصاصی modern warfare 3 در نسخه PC آنرنک خواهند بود.
قبلا خبر وجود سرورهای اختصاصی باعث ایجاد خوشحالی بسیاری از گیمر هایی شده بود که از نبود سرور اختصاصی در سری قبلی modern warfare ناراضی بودند.

mw-dedicated-servers1.png

گیمرهای پلتفرم PC میبایست برای افزایش رنک خود و کسب آنلاک ها در سرورهای P2P و بر اساس پینگ تایم بازی کنند.

منبع

دوستان تا میتونید بازی رو بکوبید ببینم چیکار میکنیدا
بابا بازی هنوز نیومد اخه چرا الکی میکوبیدش
اگه امتیازات و فروشش بیشر bf نشد بعد نظر دوستان دیدن داره
بکوبید افرین والا من تو انلاین mw2 کم کسری احساس نمی کردم

چرا اونروزی که اعلام کردن MW3 سرور داره راستشو نگفتن ؟ فقط بلدن برای سود بیشتر به همین راحتی دروغ بگن ؟ سرور Unranked که دیگه بدرد نمیخوره
با اونور آبیها که نمیشه بازی کرد پینگ p2p داغونه فقط باید دوباره مثل MW2 با ایرانی ها بازی کنی که همه جور ادعا دارن؛ طرف اینترنتش خوبه هاست میشه بعد میگه هرکی تو کلن منه فقط به من join بشه ،هزارتا منت میذران سرت تا بخوای بهشون join بشی بازی کنی ،
من خبر را خوندم اولش شک کردم که شاید معتبرنباشه ،دیگه اینجا را که دیدم مطمئن شدم ، یه تیکت تو استیم گرفتم و درخواست refund واسه بازی کردم ،امیدوارم بدون دردسر پولمو پس بدن .
امیدوارم اکتویژن دیگه بیخیال PC بشه و این آخرین COD واسه PC باشه .
حداقل با تریلرای pc کنسولیا رو هایپ نکردن و البته کاری نکردن که نمرات خوب pc زودتر بیاد و نمرات فاجعه(اگه rage فاجعس پس ذب3(این کلمه رو به اینگلیسی بنویسید)خیلی فاجعس)کنسولی دیرتر بیاد و کنسولیا با نمرات pc هایپ تر شن و فروششون بیشتر شه;)

---------- نوشته در 11:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 AM ارسال شده بود ----------

میانگین BF3 توی متا 91 هست! چرا الکی حرف در میاری از خودت
منظورش نمرات کنسولی;)

کلا نمیدونم چرا ما ایرانی از هیچی شانس نداریم بعد واقعه BF3 اینم حال گیری کرد که حد اقل یک بازی دیگه FPS هست بریم (امیدوارم هر دو بازی یک شبیه ساز سرور براشون بیاد)
ای بابا:((

من نمیدونم دوستانی که اصلا آنلاین cod رو نزدن چرا میان الکی اظهار ناراحتی میکنن؟؟
توی cod 4 کسی اصلا رنک بازی میکرد رو pc ؟ همه توی pro mod ریخته بودن!
اینم اگه pro mod داشته باشه که اصلا این خبر مهم نیست!

اینقد که شما میگید mw3 mw3 !!! و میگید مولتیش فلانه و بیسار ! بعد هم میگید ما مولتی رو بخاطر گرافیکش بازی نمی کنیم ! اصلا چه معنی داره مولتی بازی آپشن گرافیک داشته باشه !!!!

مولتی mw3 می ارزه به صد تای بتل 3 !!!! بعد این همه آدم که دارن بتل 3 رو مولتی میزنن فکر نکنم فقط به خاطر صرفا مولتیش باشه !

mw3 هم میاد ! سینگلش که هرچی باشه جالبه ! اما مولتیش چنگی به دل نمیزنه !

این بتل 3 با این گرافیکش تو مولتی ثابت کرد که گرافیک هم روی گیم پلی شما و لذت بردنتون حتی در مولتی هم تاثیر گذاره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or