سرورهای Modern Warfare 3 در نسخه PC آنرنک خواهند بود!

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
خبری بد برای طرفداران سری call of duty منتشر شده که بیان میکند سرورهای اختصاصی modern warfare 3 در نسخه PC آنرنک خواهند بود.
قبلا خبر وجود سرورهای اختصاصی باعث ایجاد خوشحالی بسیاری از گیمر هایی شده بود که از نبود سرور اختصاصی در سری قبلی modern warfare ناراضی بودند.

mw-dedicated-servers1.png


گیمرهای پلتفرم PC میبایست برای افزایش رنک خود و کسب آنلاک ها در سرورهای P2P و بر اساس پینگ تایم بازی کنند.


منبع
 
اینقد که شما میگید mw3 mw3 !!! و میگید مولتیش فلانه و بیسار ! بعد هم میگید ما مولتی رو بخاطر گرافیکش بازی نمی کنیم ! اصلا چه معنی داره مولتی بازی آپشن گرافیک داشته باشه !!!!

مولتی mw3 می ارزه به صد تای بتل 3 !!!! بعد این همه آدم که دارن بتل 3 رو مولتی میزنن فکر نکنم فقط به خاطر صرفا مولتیش باشه !

mw3 هم میاد ! سینگلش که هرچی باشه جالبه ! اما مولتیش چنگی به دل نمیزنه !

این بتل 3 با این گرافیکش تو مولتی ثابت کرد که گرافیک هم روی گیم پلی شما و لذت بردنتون حتی در مولتی هم تاثیر گذاره !
مولتی کالاف چنگی به دل نمیزنه؟؟؟:-oاصلا بازیش کردی؟؟؟منم تا چهار شنبه بازیش نکرده بودم ولی پنجشنبه بازیش کردم ببینم چیه وقتی بازی کردم کاملا متوجه حرفای دوستان شدم یعنی مولتیش فوقالعاده بود:x
 
گیمرهای پلتفرم PC میبایست برای افزایش رنک خود و کسب آنلاک ها در سرورهای P2P و بر اساس پینگ تایم بازی کنند.
این یعنی چی؟ یعنی اگر در سرورهای احتصاصی بازی کنن رنگ هاشون افزایش پیدا نمیکنه؟ حالا سرورهای P2P چی هست؟ منظور از پینگ تایم چیه؟
 
زمین جنگ 3 هم اینجوری هست تازه دنگ و فنگ هاش بیشتره..
بعد مگه کل PC باز ها طرفدار زمین جنگ 3 نبودن..؟
شما کلا دور و بر Community Pc نیسن نیاز نیست هم خیلی از زبونشون حرف در بیار تا بوده نبوده ما داشتیم به Activision به خاطر MW2 فحش میدادیم با این کاری کرد که باز بهش فحش بدیم !
 
فعلا bf یه گندی زده که نگو اگه تاپیکاش بود دلایلو میگفتم واقع به معنای تمام گند زده و تنها امیدم دیگه به cod هست
اگه ایراد از نسخه PC داری یا مولتی داری بیا به من بگو یکم بحث کنیم من الان لولم رو مولتی 6 هست بسیار فاز میده این بازی
 
اگه ایراد از نسخه PC داری یا مولتی داری بیا به من بگو یکم بحث کنیم من الان لولم رو مولتی 6 هست بسیار فاز میده این بازی

اینو میگم بعدش یه جای دیگه بحث میکنیم ولی به طور کلی single player به شدت مضخرف هست ولی حالا من که اصلا برای سینگل نرفتم بازی رو limited edition بگیرم و مولتی بازی سرگرم کننده هست فقط و اگرم بخوام مقایسه کنم با همین Bc2 مقایسه میکنم نه cod و توی این مقایسه هم میگم Bc2 یه چیز دیگه هست و بعد این سیستم battle log سوپر اشغال و مشکل server browsing و down شدن سرور ها که داد همه رو در اورده و یه چند تا چیز دیگه که بعدا میگم که جنگ جهانی راه نیقته.:)
 
پس با این اوصاف امیدت رو این MW3 ببند که رو PC اعصاب خوردیه خالیه اگه قرار باشه این سیستم رو داشته باشه چون بعضی وقتا برای اینکه بخواد یه بازی پیدا کنه باید بیشتر از 15 دقیقه وایسی به قول دوستام موقعی MW2 بازی میکردیم میگفتن اچیومنت lobby رو گرفتیم از بس منتظر موندیم !!

آره با میانگین 83 برای کنسولو89برای PC میگم برای یه آشغال فوق العادس
نظرتو پیش خودت نگه دار جای دیگه نگی یه وقت
 
پس با این اوصاف امیدت رو این MW3 ببند که رو PC اعصاب خوردیه خالیه اگه قرار باشه این سیستم رو داشته باشه چون بعضی وقتا برای اینکه بخواد یه بازی پیدا کنه باید بیشتر از 15 دقیقه وایسی به قول دوستام موقعی MW2 بازی میکردیم میگفتن اچیومنت lobby رو گرفتیم از بس منتظر موندیم !!


نظرتو پیش خودت نگه دار جای دیگه نگی یه وقت

در کل بازی حتی 1% هم به اون همه هایپ نزدیک نبود و اصلا در اون حد نیست من قبلا هم mw2 بازی میکردم و همهیش تعداد زیادی بودیم و چنین مشکلی هم نبود و معمولا توی 5 دقیقه یه لابی پر میشد و یا کمتر بستگی به خیلی چیز ها داشت در کل دیگه امید همه شده cod بعد از اون همه هایپ و این بازی که دادن.;) کلا هر بازی هایپ میکنه همین میشه مثل rage که فک کنم نا امید کننده ترین بازی سال بشه.
 
اگه دوستان به قصد سینگل طرف بازی اومدن که خوب مطمئنا اسیر هایپ EA شدند اما کسایی که بعد از BC2 جامپ کردن ایتور همه از جمله خودم راضی هستیم :دی و دلیل این همه کوبیدن آقای 3 رو نمیفهمم !؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or