سرنی: PS4 تنوع زیاد بازی ها در دوران PSone را برمی گرداند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
_noticias2010_-1739141.jpg

Mark Cerny، معمار اصلی PS4، در جلسه ای که امروز در Brighton برگزار شد، رنسانس بازی ها با سوخت اصلی خود یعنی بازی های مستقل برای PS4 پیش بینی کرد که سال های اولیه PlayStation را دوباره تکرار می کند.

"با Psone امکان ساختن بازی های مستقل وجود نداشت، سخت افزار آن از دانلودهای دیجیتالی پشتیبانی نمی کرد و بازی ها فقط با CD-ROM اجرا می شدند. هیچ راهی وجود نداشت تا بگزارد خالقان به صورت مستقیم با حضار خود ارتباط داشته باشند.

ولی ساختن بازی های AAA با امروزه فرق داشت. بازی Crash Bandicot که 6 میلیون یونیت فروش داشت، تنها توسط 6 نفر خلق شده بود. و یک فرد عادی می توانست در ساخت بازی خیلی تاثیر بگذارد.

به خاطر تعداد کم افراد در تیم ها، موانع برای خلق کردن تجربه های جدید کم بود، و به خاطر همین تنوع بازی ها خیلی زیاد بود. در نتیجه، یک شور و اشتیاقی واقعی وجود داشت که یکی از ذات های DNA پلی استیشن در آن سال ها بود.

بازی های فکری و مفومی مثل PaRappa the Rapper, Devil Dice و Intelligent Cube توسط مردم بسیار خوب تحویل گرفته شده و هرکدام بیشتر از یک میلیون نسخه فروختند."

او توضیح داد:"

این تنوع در PlayStation 2 گم شد، به خاطر اینکه تیم های سازنده بسیار بزرگتر شدند تا قدرت کنسول را درک کنند. و این مشکل با آمدن PlayStation 3 نه تنها حل نشد، بلکه فراگیر تر شد و عمق آن بیشتر شد.

حالا، بعد از از بین بردن چندین مانع برای ساختن بازی های Indie روی PlayStation، سونی قدم های ساخته تا به موفق شدن این بخش کمک کند.
این پروسه که ما خیلی روی آن وقت گذاشتیم بسیار کارآمد شده، ساختن بازی ها ر ابر روی این پلتفورم آسان تر کرده، و امکان پیدا شدن بازی ها را بروی PlayStation Store بیشتر کرده و هیچ تلاشی بیهوده نمی ماند.
"

او گفت:"

کنسول بازان با موفق شدن بازی شرکت Telltale یعنی The Walking Dead پتانسیل بازی های مستقل را درک کرده اند.
با عرضه PS4، ما می دانیم که می توانیم اساساً دنیا بازی را دگرگون کنیم.
شباهت معماری PS4 به PC ساختن بازی های را آسان تر می کند. حتی اگر بازی ها از موتورهای گرافیکی ساده تر استفاده کنند، سرعت مموری بیشتر شده یعنی PS4 می تواند انیمیشن های بزرگتر و دنیاهای پویا تر را پشتیبانی کند.

با PS4، من باور دارم که در بازی های Indie، سخت افزار ممکن ساز است نه بازیکن مرکزی، مثلا Octodad در مورد شمار مثلثی نیست، در مورد قایم کردن طبیعت Cephalopodـی خودتان از خانواده تان هست. (This Guy is So Ducking Awesome :d)

او ادامه داد:

"در بخش Business، ما یک تجلی داشتیم. از وقتی که Adam Boyes به Sony Computer Entertainment پیوست، تقریبا تمام پروسه ما واژگون شد. او از ما خواست به روزگار یک سازنده بازی های مستقل نگاه کنیم.و ما به کمک کرد تا بفهمیم آیا ما داریم به پیدا شدن تنوع در بازی ها کمک می کنیم، یا برعکس، داریم آنهارا از بین می بریم.

در آخر، ما همه چیز را ساده کردیم. ما در بین تمام پلتفورم ها از Self-publishing حمایت می کنیم و حالا، سازندگان می توانند هم اموال و هم ذهن خلاق خود را کنترل کنند. ما تقریبا هر مدل را پشتیبانی می کنم، چه Free-to-play (مجانی) و چه buy-to-play (خریدنی)، قسمتی مثل TWD و یا مثل بازی های EA ، micro-transaction باشد. ما داریم تمام تلاش خود را می کنیم تا سازندگان مستقل را به صورت مالی هم در هر صورت پشتیبانی کنیم.

ما می دانیم که دسترسی اجباری است. پس ما به جای فرایندمان ، مردم را در بیرون گذاشتیم و اگر شما می خواهید برای PS4 بازی بسازید فقط لازم است به ما Tweet کنید، نه فرم پر کنید."

با PS4 که قرار است در نوامبر امسال لانچ شود، پیشرفت در روابط کاربری هم کمک می کند. او اضافه کرد که دکمه Share، که به گیمران اجازه می دهد مردم تجربه ای که لذت می برند را راحت بالا ببرند، قبل از توزیع دیجیتالی گرفتن امتیاز بیشتر، با فروشگاه سونی که بسیار آسان و ساده شده خیلی مهم است.

"پس، از نتیجه این فاکتور های تکنیکی، business و پلتفورم، ما باور داریم که رنسانس بازی کردن با PS4 می آید، محتوای سنگین در آن رشد می کند، ولی در بسیاری از نظرها، ما داریم با آزادی خلاقانه و محتوای پهناور برمی گردیم که سالهای اول PlayStation را فراموش نکردنی کرده بود."

Source
با تشکر از فریدون (Fratos) عزیز.

آخرین ویرایش:
این مرحله ی کذایی رو به هیچ وجه نمیشه با شصت رد کرد! من دسته رو گذاشتم زمین با ته این خودکار فنریا تند تند زدم تا بالاخره تونستم ردش کنم :دی
این مرجله کذایی رو دامنگیر دوستان سن بالا میشدم که ابنو برن دقیقا" با شصت دست نمیشه و دسته رو زمین باید به سرعت نور دکمه بزنی !!
ما هم به دلیل کارکتر هاش شکندیمش :) عجب بچه خوبی بودم :)

باید بیل مکانیکی میذاشتی رو x تا افاقه بکنه! :d

واقعا بازی فوق العاده ای بود.
اون موقع که این چیزا حالیم نبود (:d) اما صحنه های ابتدایی از روی فیلم the peacemaker اقتباس شده بود. جالبه تو فیلم، بمبه تو قطار منفجر میشه! :d

دقیقا :دی اون دموی اول بازی اصلا چیزی برای خودش :دی
یعد وقتی تو منو ها بودی اگه دکمه ها رو نمی زدی هم یه دمو نشون می داد که توش یکی رو می بندن به رگبار :دی من اول همش فک می کردم همین ستوان ـه بود :دی همش منتظر مرگش بودم تا بعد که اونجا تو اون اتاق کنترله اون رفیقش رو زدن شتک کردن :دی خدایی خیلی بازی ردیفی بود

یادش بخیر... کسی پیدا میشه اینو بازی کرده باشه ؟ کلی خاطره دارم باهاش مخصوصاً با کرکترهاش:دی!

$(KGrHqRHJEYE88dNBvuMBPSqU3e6Eg~~60_35.JPG

دقیقاً . منم یادم میاد اینجاش رو بسختی یا فکر کنم شانسی رد کردم . هرچقدر X میزدیم افاقه نمیکرد:دی!

این بازی رو منم رفتم. به گونه ای Heavy Rain ــی بود زمان خودش. خیلی با این بازی حال می کردم مخصوصا مینی گیماش :دی یه مینی گیم داشت باید پازل درست می کردی. :دی یادش بخیر.
از شباهت منظورم دکمه زنی هاشه ها..... :دی

من بیشتر مدت زمان رو صرف انجام این بازی کردم :
44833274667475362087.jpg
52422363700745907177.jpg

اون هم در سن 4ام ابتدایی که خیلی از آدم بزرگ ها نمیدونستن این بازی رو چطوری باید بازی کرد و سر در نمیاوردن ، اول ها که هنوز کنسول رو نخریده بودم تو کلوپ ها بازی میکردم و وقتی میدیدن من با این سنم چه با سرعت بازی میکنم و حرفه ایم کف میکردن :دی
وقتی PS1 اومده بود کلوپ ها پر از آدم بود ، که توشون خیلی از افراد سنشون بالا بود و حتی زن و بچه داشتن :دی

- - -ویرایش - - -

quote_icon.png
نوشته شده توسط Tommy Fisher

دقیقاً . منم یادم میاد اینجاش رو بسختی یا فکر کنم شانسی رد کردم . هرچقدر X میزدیم افاقه نمیکرد:biggrin1:!
این قسمت رو باید با تیک عصبی دکمه میزدی نه معمولی :دی وگرنه عقب میافتادی
من تا آخرش رفتم ، همه عکس هاش هم باز کردم :دی چه عکس هایی آزاد میکرد :دی

به جز بازی های معروف و فوق العاده PS1، یه دونه James Bond بود که بر اساس فیلمش ساخته شده بود، آخر هر مرحله هم یه تیکه از فیلمش رو نشون میداد، من خیلی باهاش حال می کردم :دی جز اولین اول شخص هایی بود که روی کنسول بازی می کردم، البته در کنار Medal of Honor معروف :دی راستی اسم MoH اومد، کدوم شماره ـش بود مرحله آخرش همه دشمن ها سگ بودن؟ قسمت اول یا دوم؟ :دی

به جز بازی های معروف و فوق العاده PS1، یه دونه James Bond بود که بر اساس فیلمش ساخته شده بود، آخر هر مرحله هم یه تیکه از فیلمش رو نشون میداد، من خیلی باهاش حال می کردم :دی جز اولین اول شخص هایی بود که روی کنسول بازی می کردم، البته در کنار Medal of Honor معروف :دی

از بهترین خاطراتم همین tomorrow never dies ـه مرحله هاش خیلی تنوع داشت . یکی این بود یکی Mission Impossible با دوتاش زندگی کردم رو PS1 :دی

به جز بازی های معروف و فوق العاده PS1، یه دونه James Bond بود که بر اساس فیلمش ساخته شده بود، آخر هر مرحله هم یه تیکه از فیلمش رو نشون میداد، من خیلی باهاش حال می کردم :دی جز اولین اول شخص هایی بود که روی کنسول بازی می کردم، البته در کنار Medal of Honor معروف :دی راستی اسم MoH اومد، کدوم شماره ـش بود مرحله آخرش همه دشمن ها سگ بودن؟ قسمت اول یا دوم؟ :دی
یادش بخیر 007 رو بخاطر همون فیلما بازی میکردم ببینم صحنه ای چیزی داره نداره :d تمومش کردم به مرادمم رسیدم :d
فکر کنم قسمت دومش بود...مراحل وسطش با این موتورا که یدونه واگنم بهش آویزونه میومدن تیر میزدن سگم میفتاد دنبالت عالی :d
ولی خداییش MOH نسخه اول بهترین FPS این کنسول بود چقدر خوش ساخت و چقدر سخت بود لامصب :d

من بیشتر مدت زمان رو صرف انجام این بازی کردم :
44833274667475362087.jpg
52422363700745907177.jpg

اون هم در سن 4ام ابتدایی که خیلی از آدم بزرگ ها نمیدونستن این بازی رو چطوری باید بازی کرد و سر در نمیاوردن ، اول ها که هنوز کنسول رو نخریده بودم تو کلوپ ها بازی میکردم و وقتی میدیدن من با این سنم چه با سرعت بازی میکنم و حرفه ایم کف میکردن :دی
وقتی PS1 اومده بود کلوپ ها پر از آدم بود ، که توشون خیلی از افراد سنشون بالا بود و حتی زن و بچه داشتن :دی

والا اون زمان ما یه PS1 داشتیم دوست دادشم هم یکی دیگه با این کابل ها به هم وصل میکردیم کنسول که به حالت شبکه میشد میتونستی red alert روی دوتا دستگاه با دوتا TV جدا بازی کنی اینجوری بود که وضع به شرطی بازی کردن میرسید .:d حالا بود که رمز نیتروژن و ... که کلوپ بعضی ها میزدن در حالت single player کار نمیکرد بعد باید با تانک روسی درهن ملت سرویس میکردی ما دسته جمعی بازی میکریم مثل لیگ فوتبال بچه ها دوستان و فامیل جمع میشدن میشستیم بازی میکردیم .:d وایی چه دورانی بود .

این عکس هم برای کسایی که PS1 به صورت شبکه نمیدونن کجا وصل میشد و کابل چی بود .:d
Ps_konsole_scph_1002_back.jpg

Playstation_1_Link_Cable__88374.1315918808.1280.1280.JPG

آره دیگه با کابل وصل میکردی و تصویر روی دو تا تلویزیون مجزا پخش میشد برای حالت دونفره ، بعد تو کلوپ یه تخته میذاشتن وسط دوتا تی وی که نبینن دارن چه کار میکنن :دی
توی Ps1 کوچیک ها دیگه فکر کنم حذف شد این قسمت کابل شبکه و دیگه نمیشد شبکه کرد :|
ایول تانک روسی :دی عشق من بود ، ولی خیلی گرون بود توی دونفره کمتر کسی استفاده میکرد ، بیشتر آلمان برمیداشتن تا از اون تانک های ریز ارزون بزنن :دی هم این که آلمان نقشه رو کاملاً شناسایی میکرد ولی روسیه نه
رمز هاش هم رمز پول و بمب اتم و بمب خوشه ای ، ضد ضربه ، زمان و نقشه بود

آره دیگه با کابل وصل میکردی و تصویر روی دو تا تلویزیون مجزا پخش میشد برای حالت دونفره ، بعد تو کلوپ یه تخته میذاشتن وسط دوتا تی وی که نبینن دارن چه کار میکنن :دی
توی Ps1 کوچیک ها دیگه فکر کنم حذف شد این قسمت کابل شبکه و دیگه نمیشد شبکه کرد :|
ایول تانک روسی :دی عشق من بود ، ولی خیلی گرون بود توی دونفره کمتر کسی استفاده میکرد ، بیشتر آلمان برمیداشتن تا از اون تانک های ریز ارزون بزنن :دی هم این که آلمان نقشه رو کاملاً شناسایی میکرد ولی روسیه نه
رمز هاش هم رمز پول و بمب اتم و بمب خوشه ای ، ضد ضربه ، زمان و نقشه بود

بمب اتم
دایره ضربدر دایره دایره ضربدر مربع

غیب کردن
مربع دایره مثلث ضربدر دایره دایره

و رمز عشق من :دی
خوشه ای
3 بار ضربدر دایره مثلث مربع

فک کنم رد الرت اولین بازی دنیا بود که حالت شبکه داشت :دی

جیمز باند که به صورت اول شخص بود The World Is not Enough بود :d

46142227995850459825.jpg

از همون اول بازی با هیجان شروع میشد :d یکی از مراحلش باید 21 بازی میکردی , دقیق یادم نیست 21 بود یا بازی دیگه ای .
MoH هم فکر کنم Medal Of Honor : UnderGround بود:d

38634996739749567358.png

PS1 بازی های فوق العاده ای داشت البته تمامی انحصاری ها و بازی های تمامی کنسول های PlayStation رو شدید دوست دارم :d
.................................................................................

چقدر این Mark Cerny رو دوستش دارم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or