سرنی: PS4 تنوع زیاد بازی ها در دوران PSone را برمی گرداند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
_noticias2010_-1739141.jpg

Mark Cerny، معمار اصلی PS4، در جلسه ای که امروز در Brighton برگزار شد، رنسانس بازی ها با سوخت اصلی خود یعنی بازی های مستقل برای PS4 پیش بینی کرد که سال های اولیه PlayStation را دوباره تکرار می کند.

"با Psone امکان ساختن بازی های مستقل وجود نداشت، سخت افزار آن از دانلودهای دیجیتالی پشتیبانی نمی کرد و بازی ها فقط با CD-ROM اجرا می شدند. هیچ راهی وجود نداشت تا بگزارد خالقان به صورت مستقیم با حضار خود ارتباط داشته باشند.

ولی ساختن بازی های AAA با امروزه فرق داشت. بازی Crash Bandicot که 6 میلیون یونیت فروش داشت، تنها توسط 6 نفر خلق شده بود. و یک فرد عادی می توانست در ساخت بازی خیلی تاثیر بگذارد.

به خاطر تعداد کم افراد در تیم ها، موانع برای خلق کردن تجربه های جدید کم بود، و به خاطر همین تنوع بازی ها خیلی زیاد بود. در نتیجه، یک شور و اشتیاقی واقعی وجود داشت که یکی از ذات های DNA پلی استیشن در آن سال ها بود.

بازی های فکری و مفومی مثل PaRappa the Rapper, Devil Dice و Intelligent Cube توسط مردم بسیار خوب تحویل گرفته شده و هرکدام بیشتر از یک میلیون نسخه فروختند."

او توضیح داد:"

این تنوع در PlayStation 2 گم شد، به خاطر اینکه تیم های سازنده بسیار بزرگتر شدند تا قدرت کنسول را درک کنند. و این مشکل با آمدن PlayStation 3 نه تنها حل نشد، بلکه فراگیر تر شد و عمق آن بیشتر شد.

حالا، بعد از از بین بردن چندین مانع برای ساختن بازی های Indie روی PlayStation، سونی قدم های ساخته تا به موفق شدن این بخش کمک کند.
این پروسه که ما خیلی روی آن وقت گذاشتیم بسیار کارآمد شده، ساختن بازی ها ر ابر روی این پلتفورم آسان تر کرده، و امکان پیدا شدن بازی ها را بروی PlayStation Store بیشتر کرده و هیچ تلاشی بیهوده نمی ماند.
"

او گفت:"

کنسول بازان با موفق شدن بازی شرکت Telltale یعنی The Walking Dead پتانسیل بازی های مستقل را درک کرده اند.
با عرضه PS4، ما می دانیم که می توانیم اساساً دنیا بازی را دگرگون کنیم.
شباهت معماری PS4 به PC ساختن بازی های را آسان تر می کند. حتی اگر بازی ها از موتورهای گرافیکی ساده تر استفاده کنند، سرعت مموری بیشتر شده یعنی PS4 می تواند انیمیشن های بزرگتر و دنیاهای پویا تر را پشتیبانی کند.

با PS4، من باور دارم که در بازی های Indie، سخت افزار ممکن ساز است نه بازیکن مرکزی، مثلا Octodad در مورد شمار مثلثی نیست، در مورد قایم کردن طبیعت Cephalopodـی خودتان از خانواده تان هست. (This Guy is So Ducking Awesome :d)

او ادامه داد:

"در بخش Business، ما یک تجلی داشتیم. از وقتی که Adam Boyes به Sony Computer Entertainment پیوست، تقریبا تمام پروسه ما واژگون شد. او از ما خواست به روزگار یک سازنده بازی های مستقل نگاه کنیم.و ما به کمک کرد تا بفهمیم آیا ما داریم به پیدا شدن تنوع در بازی ها کمک می کنیم، یا برعکس، داریم آنهارا از بین می بریم.

در آخر، ما همه چیز را ساده کردیم. ما در بین تمام پلتفورم ها از Self-publishing حمایت می کنیم و حالا، سازندگان می توانند هم اموال و هم ذهن خلاق خود را کنترل کنند. ما تقریبا هر مدل را پشتیبانی می کنم، چه Free-to-play (مجانی) و چه buy-to-play (خریدنی)، قسمتی مثل TWD و یا مثل بازی های EA ، micro-transaction باشد. ما داریم تمام تلاش خود را می کنیم تا سازندگان مستقل را به صورت مالی هم در هر صورت پشتیبانی کنیم.

ما می دانیم که دسترسی اجباری است. پس ما به جای فرایندمان ، مردم را در بیرون گذاشتیم و اگر شما می خواهید برای PS4 بازی بسازید فقط لازم است به ما Tweet کنید، نه فرم پر کنید."

با PS4 که قرار است در نوامبر امسال لانچ شود، پیشرفت در روابط کاربری هم کمک می کند. او اضافه کرد که دکمه Share، که به گیمران اجازه می دهد مردم تجربه ای که لذت می برند را راحت بالا ببرند، قبل از توزیع دیجیتالی گرفتن امتیاز بیشتر، با فروشگاه سونی که بسیار آسان و ساده شده خیلی مهم است.

"پس، از نتیجه این فاکتور های تکنیکی، business و پلتفورم، ما باور داریم که رنسانس بازی کردن با PS4 می آید، محتوای سنگین در آن رشد می کند، ولی در بسیاری از نظرها، ما داریم با آزادی خلاقانه و محتوای پهناور برمی گردیم که سالهای اول PlayStation را فراموش نکردنی کرده بود."

Source
با تشکر از فریدون (Fratos) عزیز.

آخرین ویرایش:
کسی Fox Hunt بازی نمی‌کرد ؟ :d :laughing:

چرا کجاش گیر کردی .:d من هر Cd بازی نزدیک 10 بار تمام کردم .

زیبا ترین بخش بازی هم مرحله بیمارستان بود یا محرله اون ماشین موشکی باید بین تونل ها با اون موشکه این طرف اون طرف میرفتی .:d

اگه خیلی خوب بازی کرده باشی چشمی در خونه پسره رو یادته که اگه یک دفعه نگاه میکردی یک بابای میدیدی اما اگه دوباره نگاه میکردی عکس یک خانمی با ب ی ک ی ن ی .:d

چرا کجاش گیر کردی .:d من هر Cd بازی نزدیک 10 بار تمام کردم .

زیبا ترین بخش بازی هم مرحله بیمارستان بود یا محرله اون ماشین موشکی باید بین تونل ها با اون موشکه این طرف اون طرف میرفتی .:d

اگه خیلی خوب بازی کرده باشی چشمی در خونه پسره رو یادته که اگه یک دفعه نگاه میکردی یک بابای میدیدی اما اگه دوباره نگاه میکردی عکس یک خانمی با ب ی ک ی ن ی .:d

بازی رو با ترس ارز اجرا می کردیم رو این حساب خوب یادم موده الان دیگه ندارمش. من بیشتر با قسمتی که میره پوکر بازی کنه و اون قسمت...خونه حال کردم :d کلا چهرش هیچ وقت یادم نمیره

67555776992150539833.jpg

بازی رو با ترس ارز اجرا می کردیم رو این حساب خوب یادم موده الان دیگه ندارمش. من بیشتر با قسمتی که میره پوکر بازی کنه و اون قسمت...خونه حال کردم :d کلا چهرش هیچ وقت یادم نمیره

67555776992150539833.jpg

خدا شکر ما از این مشکل ها نداشتم یه TV چرت و پرت اون موقع تو اتاق خودم و داداشم داشتیم که مشکل اینجوری که بخوایم بترسیم نداشتیم .:d خوبی داشتن داداش بزرگتر از خودت همینه وقتی بچه ای مخصوصا اگه 3 سال اختلاف داشته باشین .:d

نگــــو! :d من هنوز دست و پام میلرزه تا کدوم سیم ها رو قطع کنم آخر بازی! :d

یعنی جزو سه تا بهترین بازی های من توی ps 1 بود !!! اون موقع من بچه بودم زبان هم چیزی حالیم نبود :دی سر اون در رمزی دوم من فک کنم یه دو سالی شاید هم بیشتر گیر کرده بودم :دی یادش بخیر عجب بازی ای بود !!! ولی اون خنثی کردن بمبه آخر بازی به طرز شگفت اوری برای من دفعه اول خنثی شد :دی فک کنم این بازی جزو اولین بازی هایی بود که پایان های متفاوت داشت :دی

یادش بخیر... کسی پیدا میشه اینو بازی کرده باشه ؟ کلی خاطره دارم باهاش مخصوصاً با کرکترهاش:دی!

$(KGrHqRHJEYE88dNBvuMBPSqU3e6Eg~~60_35.JPG

من من من! :d

البته حدود 2 ماه سر اینجاش که این یاروها از پشت در هل میدادن گیر کردم که آخرشم بیخیالش شدم و بازیو ول کردم! :| (هنوزم نمیدونم اینجاش رو چجوری باید رد کرد! :|:d).

البته حدود 2 ماه سر اینجاش که این یاروها از پشت در هل میدادن گیر کردم که آخرشم بیخیالش شدم و بازیو ول کردم! :| (هنوزم نمیدونم اینجاش رو چجوری باید رد کرد! :|:d).

دقیقاً . منم یادم میاد اینجاش رو بسختی یا فکر کنم شانسی رد کردم . هرچقدر X میزدیم افاقه نمیکرد:دی!

این عکس رو از صفحه ی پیش کش رفتم :دی

کسی میدونه اون بازی ای که دورش کادر کشیدم اسمش چی بود؟ هی مربع ها جمع میشدن تا اینکه فکر کنم اون وسط من له میشدم :دی یا میریختن پایین ؟ :دی دقیق یادم نیست

خدا خفتون کنه همه تونو :(( من Psone نداشتم.همش تو کلوپ بازی کردم اونم فک کم سوم ابتدایی
ینی عقده شو با خودم به گور میبرم :(((
موقعی که پی سی گرفتم همشونو با شبیه ساز بازی کردم

یادش بخیر... کسی پیدا میشه اینو بازی کرده باشه ؟ کلی خاطره دارم باهاش مخصوصاً با کرکترهاش:دی!

$(KGrHqRHJEYE88dNBvuMBPSqU3e6Eg~~60_35.JPG
من تمومش کردم :دی واسه غول آخرش کمبو های 8-9 کاراکتری میداد :دی! خیلی بازی خوبی بود. هم مبارزه ی تن به تن با سبک خاص خودشو داشت، هم مراحل تیر اندازی، هم پازل. شخصیت های باحالی هم داشت :دی واقعا یادش بخیر....

دقیقاً . منم یادم میاد اینجاش رو بسختی یا فکر کنم شانسی رد کردم . هرچقدر X میزدیم افاقه نمیکرد:biggrin1:!
این مرحله ی کذایی رو به هیچ وجه نمیشه با شصت رد کرد! من دسته رو گذاشتم زمین با ته این خودکار فنریا تند تند زدم تا بالاخره تونستم ردش کنم :دی

این عکس رو از صفحه ی پیش کش رفتم :دی

کسی میدونه اون بازی ای که دورش کادر کشیدم اسمش چی بود؟ هی مربع ها جمع میشدن تا اینکه فکر کنم اون وسط من له میشدم :دی یا میریختن پایین ؟ :دی دقیق یادم نیست

بابا intelligent qube دیگه :d بازی هوشی بود خیلی هم باحال بود .:d البته خیلی هم سخت .:d

دقیقاً . منم یادم میاد اینجاش رو بسختی یا فکر کنم شانسی رد کردم . هرچقدر X میزدیم افاقه نمیکرد:biggrin1:!
این مرحله ی کذایی رو به هیچ وجه نمیشه با شصت رد کرد! من دسته رو گذاشتم زمین با ته این خودکار فنریا تند تند زدم تا بالاخره تونستم ردش کنم :biggrin1:
باید بیل مکانیکی میذاشتی رو x تا افاقه بکنه! :d
یعنی جزو سه تا بهترین بازی های من توی ps 1 بود !!! اون موقع من بچه بودم زبان هم چیزی حالیم نبود :biggrin1: سر اون در رمزی دوم من فک کنم یه دو سالی شاید هم بیشتر گیر کرده بودم :biggrin1: یادش بخیر عجب بازی ای بود !!! ولی اون خنثی کردن بمبه آخر بازی به طرز شگفت اوری برای من دفعه اول خنثی شد :biggrin1: فک کنم این بازی جزو اولین بازی هایی بود که پایان های متفاوت داشت :biggrin1:
واقعا بازی فوق العاده ای بود.
اون موقع که این چیزا حالیم نبود (:d) اما صحنه های ابتدایی از روی فیلم the peacemaker اقتباس شده بود. جالبه تو فیلم، بمبه تو قطار منفجر میشه! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or