سرنخ هایی از Hitman 5 !!!

$Dante$

کاربر سایت
مدارکی از بازی جدید هیتمن...
ظاهرا در فروم هیتمن یک اسکریپت(احتمالا برای بازی) برروی میز و یک جفت دستکش چرم سیاه و سفید نشان داده شده است.
سرنخ بعدی...
در جشنواره برلین توجه به اینکه دنباله دار آغاز شد و با عکسی از یک جعبه شیرینی !!!!
مردم منتظر معرفی بازی در E3 ماه ژوئن هستن.
به گفته یوروگیمر کار برروی این پروژه از تابستان گذشته شروع شده و احتمالا امسال انتشار پیدا می کند.
نکته جالب اینجاست که این سری برروی PS3 ,Xbox 360 بازی نداشته است.بازی قبلی یعنی Blood Money از Xbox به Xbox 360 پورت شد و از سوی یوروگیمر امتیاز 8 از 10 را گرفت!
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-16-hitman-5-clues-crescendo

اینم یک عکس از Blood Money:
ss_preview_M02_01.jpg

انقدر میگید این رو میخوایم که یکهو میبینید یک ریبوت معرفی میکنند که هیتمن مو کاشته! شده یک کارتون خواب! :d و دیگه هم مثل عکس بالا فیگور نمیگیره :d

نسخه contracts چندميه؟..ارزش داره الان بازي كنم..تو قاطيه گيم هاي قديمي پيدا كردم...:d
شماره ی سوم.من اگه الان Hitman :codename 47 ام رو پیدا کنم با کله میرم بازی میکنم!
خوب نصب شد ولي اجرا نشد...ويندوز 7:(
راهي نداره بتونم رو 7 بازي كنم...من pc باز نيستم در اينباره زياد اطلاع ندارم..
شما مشکلت رو اینجا مطرح کن بهت جواب میدن:
مشکلات در هر بازی

آخرین ویرایش:
همین بی احساس بودنش منو کشته!
ولی توی فیلمش زیادی رمانتیک نشونش دادن!!

==

یاده هیتمن 1 افتادم که سر اون مرحله "ترور لی هانگ" تو چین چقدر اعصایم خورد شدش. نزدیک n بار اون مرحله رو رفتم و هر بار میمردم! (آخه شماره 1 قابلیت سیو هم نداشت! :-s) آخر سر هم پاکش کردم. البته اون موقع زیاد گیمر حرفه ای نبودم ولی الان شاخ شدم :d
شیطونه میگه برم هیتمن 1 رو نصب کنم و عقده های کودکی رو خالی کنم :|

آخرین ویرایش:
من از این سری فقط hitman contract رو بازی کردم بازیه بدی نبود. بعضی مراحلش خیلی با حال بودمثل اون مرحله ی هتلش یا اون مرحله که red dragon رو باید از تویه یه ساختمون با اسنایپر میزدیش.

همین بی احساس بودنش منو کشته!
ولی توی فیلمش زیادی رمانتیک نشونش دادن!!

==
فيلمش که رسماً گند زده بود به شخصيت hitman..

يکی از خصوصيات بسيار جالب Hitman همين بی احساس بودنش بود که تو فيلمش هرچی ما میديدم احساس بود.

خدا کنه تو سری جديد بر ندارن hitman احساسيش کنن همش تو اين کاوارها تو تخت خواب ببينيمش.

خيلي جالب اسم اين جور بازيا كه مياد يه حسي تو دل گيمرا قديم زنده ميشه ميره تو دوران قديم يادش بخير هيتمن 2 با اون موسيقيا .. وااي .. من برم بازي كنم بيام ! عاشقانه منتظر شماره بعدي هستيم البته اميدوارم مثله شماره هاي قبل تك باشه و EIDOS مثل Ubi ن.ر.ينه به عنواناش .

کلا هیتمن تنها بازی که حس واقعی جاسوسی و آدمکشی مخفی را به آدم میده. یعنی اگه بتونی مرحله هاش رو بدون کشتن یک نفر اضافه بری آخره کلاسه. که البته کاره سختیه.
همچنان تو کفیم که یه هیتمن جدید معرفی کنن.

• Like
Reactions: pedramstalker

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or