HOSΣIN
کاربر سایت
خوبی شما ؟ زیر 400دوست عزیز پینگ بالای 200 بدرد بازی با افریقای جنوبی هم نمیخوره .
دوستانی که مخابرات دارند .چند روزه سرور هاشون ر.... زیاد ناراحت نشید
شما خودتون مثله اینکه از چیزی خبر ندارید!
خوبی شما ؟ زیر 400دوست عزیز پینگ بالای 200 بدرد بازی با افریقای جنوبی هم نمیخوره .
داداش پینگ شما تا آمریکا خیلی بالاست قطعا لگ داری .ولی تا لندن رو فکر نمیکنم مشکلی داشته باشی، بد نیست یکم اذیتت میکنه.حالا دوستانی که اینجا استاد بازی در میارن میتونن بفرمایند که این پینگ ما چطوره؟
با آمریکا هست!
![]()
با سان فرانسیسکو:
![]()
پینگت خوبه میتونی راحت بزنی .ولی اگه با آمریکا میگیرین با لندن هم یه تست بزنید.با این پینگی که تا آمریکا داری فکر کنم با لندن 120 باشی.که خیلی خوبه برو حال کن
اوه اوه رفیق شما با همین رفقای ایرانی هم بازی کنی لگ داری چه برسه با اونور:dهمین الان نتو عوض کن:d![]()
این سرعت ما میزاره بازی کنیم ؟
شما خودتون مثله اینکه از چیزی خبر ندارید!من خودم بازی میکنم. مهم اون منطقه ای هست که پینگ رو باهاش میگیرن.

اینم ماله منهپینگو داشته باش
![]()
آها این شد برو لذت ببر فکر کنم تا لندن پینگت2 رقمی باشه یه تست تا لندن بزار
شما خودتون مثله اینکه از چیزی خبر ندارید!من خودم بازی میکنم. مهم اون منطقه ای هست که پینگ رو باهاش میگیرن.
ظعیفه عزیز با این پینگ تا لندن فکر کنم 200 رو داشته باشی
- - -ویرایش - - -
آها این شد برو لذت ببر فکر کنم تا لندن پینگت2 رقمی باشه یه تست تا لندن بزار
عزیز دل برادر . شما با لابی خارجی افتادی ؟ نیفتادی حتما pc باز تشیف داری .
پینگ بستگی به سروری داره که توش بازی میکنید که هاستش تو کجای دنیا ساخته شده. تو سرورهای dedicated حتی با پینگ 350 هم میشه بازی کرد چه بسا من افرادی رو دیدم که با پینگ بالای 400 هم بازی کردن ! اما تو سرورهای listening پینگ آدم حتی اگه در بهترین شرایط هم باشه به خوبی هاست نیست ! cod که متاسفانه در چنین شرایطی قرار داره ! (اطلاعی از ghosts ندارم چون هنوز بازی نکردم !) ، ولی خوشبختانه تا چند سال آینده فک میکنم فقط با سرورهای خصوصی سروکار داشته باشیم.خوبی شما ؟ زیر 400دوست عزیز پینگ بالای 200 بدرد بازی با افریقای جنوبی هم نمیخوره .
رفیق خیلی بالاست مطمئنم اذیتت میکنهچرا اتفاقاً تو BF و NFS و GTA و بیشتر بازی ها با لابی خارجی بازی کردیم فقط ، تنها بازی که مشکل دار بود COD بود .
@salar_dariush
اینم تا لندن:
![]()
پینگ بستگی به سروری داره که توش بازی میکنید که هاستش تو کجای دنیا ساخته شده. تو سرورهای dedicated حتی با پینگ 350 هم میشه بازی کرد چه بسا من افرادی رو دیدم که با پینگ بالای 400 هم بازی کردن ! اما تو سرورهای listening پینگ آدم حتی اگه در بهترین شرایط هم باشه به خوبی هاست نیست ! cod که متاسفانه در چنین شرایطی قرار داره ! (اطلاعی از ghosts ندارم چون هنوز بازی نکردم !) ، ولی خوشبختانه تا چند سال آینده فک میکنم فقط با سرورهای خصوصی سروکار داشته باشیم.
نت منم مخابراطه و مشکل خاصی ندارم !
![]()
سلام
پینگ من از لندن 170 هست ولی بازم تو گُست 360 مشکل دارم
مثلا من تو دوربین خودم 4 گلوله به طرف زدم اون 2 تا بعد تو کیل کم نشون میده من هیچ گلوله ای شلیک نکردم!!!!
سلام
پینگ من از لندن 170 هست ولی بازم تو گُست 360 مشکل دارم
مثلا من تو دوربین خودم 4 گلوله به طرف زدم اون 2 تا بعد تو کیل کم نشون میده من هیچ گلوله ای شلیک نکردم!!!!