سرعت لازم برای بازی آنلاین در XBOX ONE

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوبی شما ؟ زیر 400 :)) دوست عزیز پینگ بالای 200 بدرد بازی با افریقای جنوبی هم نمیخوره .
دوستانی که مخابرات دارند .چند روزه سرور هاشون ر.... زیاد ناراحت نشید

شما خودتون مثله اینکه از چیزی خبر ندارید!:) من خودم بازی میکنم. مهم اون منطقه ای هست که پینگ رو باهاش میگیرن.

حالا دوستانی که اینجا استاد بازی در میارن میتونن بفرمایند که این پینگ ما چطوره؟

با آمریکا هست!
3172901848.png

با سان فرانسیسکو:
3172907760.png

حالا دوستانی که اینجا استاد بازی در میارن میتونن بفرمایند که این پینگ ما چطوره؟

با آمریکا هست!
3172901848.png

با سان فرانسیسکو:
3172907760.png
داداش پینگ شما تا آمریکا خیلی بالاست قطعا لگ داری .ولی تا لندن رو فکر نمیکنم مشکلی داشته باشی، بد نیست یکم اذیتت میکنه.

- - -ویرایش - - -

اینم پینگ من هست ساعت 1:20 ظهر :d شبا که 12 به بعد نابوده نت منم 2048 مگ هست من xbox ندارم اما با همین پینگ بدون مشکل killzone رو ویتا انلاین میزنم حالا نمیدونم برا کنسول فرق میکنه یا نه . دوستان پینگ بذارن ببینیم کدوم isp بهتره از اونجا بگیریم
پینگت خوبه میتونی راحت بزنی .ولی اگه با آمریکا میگیرین با لندن هم یه تست بزنید.با این پینگی که تا آمریکا داری فکر کنم با لندن 120 باشی.که خیلی خوبه برو حال کن

- - -ویرایش - - -

3170756059.png

این سرعت ما میزاره بازی کنیم ؟
اوه اوه رفیق شما با همین رفقای ایرانی هم بازی کنی لگ داری چه برسه با اونور:dهمین الان نتو عوض کن:d

- - -ویرایش - - -

شما خودتون مثله اینکه از چیزی خبر ندارید!:) من خودم بازی میکنم. مهم اون منطقه ای هست که پینگ رو باهاش میگیرن.

هم حرف شما درسته هم حرف اون دوستمون .از این طرف پینگ بالای 250 اذیت کنندست واقعا#:-s
از طرف دیگه ممکنه با لندن پینگت بالا باشه ولی با آمریکا با اینکه فاصله ی بیشتری داره (البته بستگی به محل سکونت شما داره(نسبت به فاصله))ولی ممکنه پینگ بهتری داشته باشی
خودم یه بار تست گرفتم با آریکا پینگم 250 بود با لندن 376 بودم:d.ولی الان برعکسه تا لندن 160 تا آمریکا 250

- - -ویرایش - - -

دوستانی که تست پینگ میگیرن بار اولو رو در نظر نگیرن همیشه test agine رو بزنید و لینگ تست دوم رو قرار بدین تویه بار دوم بین 10 تا 20 تا پینگتون کاهش پیدا میکنه.

- - -ویرایش - - -

اینم تست من همین الان گرفتم
لندن:
http://www.speedtest.net/my-result/3173116710
آمریکا:
http://www.speedtest.net/my-result/3173125776

خوبی شما ؟ زیر 400 :)) دوست عزیز پینگ بالای 200 بدرد بازی با افریقای جنوبی هم نمیخوره .
دوستانی که مخابرات دارند .چند روزه سرور هاشون ر.... زیاد ناراحت نشید
پینگ بستگی به سروری داره که توش بازی میکنید که هاستش تو کجای دنیا ساخته شده. تو سرورهای dedicated حتی با پینگ 350 هم میشه بازی کرد چه بسا من افرادی رو دیدم که با پینگ بالای 400 هم بازی کردن ! اما تو سرورهای listening پینگ آدم حتی اگه در بهترین شرایط هم باشه به خوبی هاست نیست ! cod که متاسفانه در چنین شرایطی قرار داره ! (اطلاعی از ghosts ندارم چون هنوز بازی نکردم !) ، ولی خوشبختانه تا چند سال آینده فک میکنم فقط با سرورهای خصوصی سروکار داشته باشیم.
نت منم مخابراطه و مشکل خاصی ندارم !
3174313970.png

چرا اتفاقاً تو BF و NFS و GTA و بیشتر بازی ها با لابی خارجی بازی کردیم فقط ، تنها بازی که مشکل دار بود COD بود .

@salar_dariush

اینم تا لندن:

3174311592.png
رفیق خیلی بالاست مطمئنم اذیتت میکنه

- - -ویرایش - - -

پینگ بستگی به سروری داره که توش بازی میکنید که هاستش تو کجای دنیا ساخته شده. تو سرورهای dedicated حتی با پینگ 350 هم میشه بازی کرد چه بسا من افرادی رو دیدم که با پینگ بالای 400 هم بازی کردن ! اما تو سرورهای listening پینگ آدم حتی اگه در بهترین شرایط هم باشه به خوبی هاست نیست ! cod که متاسفانه در چنین شرایطی قرار داره ! (اطلاعی از ghosts ندارم چون هنوز بازی نکردم !) ، ولی خوشبختانه تا چند سال آینده فک میکنم فقط با سرورهای خصوصی سروکار داشته باشیم.
نت منم مخابراطه و مشکل خاصی ندارم !
3174313970.png

برای شما خوبه چون پرچم مخابرات همیشه بالاست:d
تویه گوست با این پینگ خیلی قشنگ میشه بازی کرد.سرور های خوبی داره .

سلام
پینگ من از لندن 170 هست ولی بازم تو گُست 360 مشکل دارم
مثلا من تو دوربین خودم 4 گلوله به طرف زدم اون 2 تا بعد تو کیل کم نشون میده من هیچ گلوله ای شلیک نکردم!!!!

سلام
مثلا من تو دوربین خودم 4 گلوله به طرف زدم اون 2 تا بعد تو کیل کم نشون میده من هیچ گلوله ای شلیک نکردم!!!!

کلا سرورهای کال آف زیاد جالب نیست.شما بتلفیلد بازی کن با همین پینگت 4 خط میشی و راحت میتونی همه رو تار و مار کنی.سرورهای EA عالیه.

سلام

حرف دوستمون درسته سرور های Ea خیلی بهتر از کال آف هستش ولی تویه این بازی(گوست)یه سری سرور اختصاصی در نظر گرفته شده .
ببینید کال آف یه موج ماهواره ای داره که اون اگه رویه ایران باشه بهترین آنتن دهی و پینگ رو به شما میده(که هر 12 ساعت عوض میشه البته به تدریج)با پینگ 170 یه کوچولو ازیت میشی رفیق.
با کابل لن کانکت شو کابلت کوتاه باشه. سیم تلفن وصل شده به مودم هم کوتاه باشه.خاموشو روشن کردن مودم و تست کلنکشن زدن تا حد زیادی تویه پینگ تاثیر داره.(همچنین در جوین شدن با رفقا)از اسپلیتر هم استفاده کن که نویز نداشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or