Hamid1377
کاربر سایت
واسه سرورهاست بعضی موقع ها هم سرعت دانلود زیاد میشهآقا یکی به ما جواب بده چرا وقتی دانلود میشه سرعتش اول 300 400 کیلوبایته بعد 10 20 ثانیه 70 80 کیلوبایت میشه ؟ (سرعت دانلود من با سیستم 1 مگ بر ثانیه اس)
واسه سرورهاست بعضی موقع ها هم سرعت دانلود زیاد میشهآقا یکی به ما جواب بده چرا وقتی دانلود میشه سرعتش اول 300 400 کیلوبایته بعد 10 20 ثانیه 70 80 کیلوبایت میشه ؟ (سرعت دانلود من با سیستم 1 مگ بر ثانیه اس)
برای ps3 هم اذیتت میکنه چه برسه به 4
- - -ویرایش - - -
بد نیست یه خورده با لگ مواجه میشی(البته واسه ps3)واسه 4 فکر نمیکنم خوب باشه
- - -ویرایش - - -
بد نیست با لندن بزن.با این پینگ فکر کنم تا لندن 170 باشی
اگه سونی توی ایران چند تا سرور میزد ، مشکل بسیاری از گیمر های ایرانی حل می شد .
در رابطه با پینگ به نوع سرور و بازی هم بستگی داره مثلا من تو بتل راحت بازی میکنم ولی تو COD گاهی اوقات مشکل پیش میاد که اونم بخاطر سرور هاش هست .
در کل پینگ 100 هم خوب نیست ، و این ISP اصلا به فکر پینگ نیستند ، در ضمن شیلترینگ هم اثر میزاره بر روی پینگ.
خدا از دهنت بشنوه , یکی نیست بگه آخه الان دیگه چه مرگته سونی یه سرور نمیزنی تو ایران.
مارکتینگش هم که تو ایران خوبه ماشالا این همه بازی اورجینال میخرن ملت..
![]()
دوستان این مشخصات چطوره به نظرتون؟
رفیق مگه من مرز دارم بخوام گیر بدم...اصلا گیر دادن یعنی چی...از وستان تویه همین تایپک بودن که با پینگ 120 هم تویه بتل 4 (ps4 )لگ داشتن...آقای داریوش خان چرا هی فاز مخالف میدی بنده خدا ها رو لکی اذیت میکنی پینگ تا 250 تو لندن باشه میتونی خوب بازی کنی چه برسه به 150 تا 200 چرا الکی گیر میدی
سلام دوستان
من اینترنت محدود دارم میخوام بدونم مثلا 1 ساعت انلاین با ps4 بازی کردن چقد ترافیک میبره ؟؟؟
والا من مخابرات دارم ولی پینگ خوبی نداره! برای من وایمکس ایرانسل خوب بوده 512 و 1 مگ! ولی میگم برای من! متاسفانه در ایران باید هی بخری هی تست بکنی تا ببینی کدوم خوبه کدوم بده! من که خودم قید آنلاین بازی کردن رو زدم! با سرعت خفن و پینگ کم خارجی ها ما همش تو بازی ها پرپر میشیم!!!سلام من میخوام 2 مگ محدود 20 گیگ مخابرات رو بگیرم. یعنی فایده نداره برای گیم انلاین؟

دقیقا همشهری! خیلی افتضاحهاهوازيا با اين وضع بايد بازي انلاين رو فراموش كنن.بدترين وضعيت الان تو اهوازه
اصلا دقیق نمیشه پاسخ داد! کاشکی این شرکت های لعنتی مثل سایت های v..p..n تست میدادن!:dسلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم بهترین اینترنت برای اهواز برای بازیهای مولتی به خصوص 64 نفره بتل 4 چی پیشناهاد میدید خواهشا جواب بدین من شنبه میخوام بگیرم نمیخوام بعدا پشیمون بشم.![]()
پینگت با کجا 190 هست؟! کدوم شهر؟! من نظر شخصیم رو گفتم و در اهوازمن با نت 512kb livarfars سرعت دانلودم تا ١ مگ ميره پينگم هم ١٩٠ هست راحت بازي ميكنم نتم حجمي هست و هر يه گيك ٧.٥٠٠ هست