سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من يك نت بخوام كه سرعت دانلود و ايناش برام مهم نيست و فقط ميخوام پينگش پايين باشه چي بگيرم؟ مخابرات با توجه به اين مشكلات اخير خوبه؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان من يك نت بخوام كه سرعت دانلود و ايناش برام مهم نيست و فقط ميخوام پينگش پايين باشه چي بگيرم؟ مخابرات با توجه به اين مشكلات اخير خوبه؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوست عزیز
جواب سوال شما رو به صورت کلی نمیشه داد. در مورد adsl این موضوع خیلی ارتباط به منطقه و شهرت داره. تصور کن شرکت پارس آنلاین (برای مثال) تو یه منطقه پرترافیک از بهترین تجهیزات و کابل و ... استفاده کنه تا بتونه جوابگوی ترافیک اونجا باشه. اما یه منطقه کوچک و کم ترافیک با کاربر کم رو با تجهیزات سطح پایین تر بگردونه. این مثالو زدم که بدونی خدمات یه شرکت در دو جای مختلف می تونه متفاوت باشه. حرف های دوستان همین سایت هم موید عرایض من هست. الان ما اینجا کسی رو داریم که عاشق اینترنت مخابراته. کسایی هم داریم که نال و نفرینشون بلنده. پس هیچ چیزی جز تجربه خودت نمیتونه جواب کامل این سوالت باشه. به نظرم محل زندگیتو اعلام کن شاید یه نفر دیگه از اونجا عضو سایت باشه و تجربه شو در اختیارت بذاره.
موفق باشی.

دوستان من اینترنت مخابرات دارم تا چند روز پیش پینگم از اینجا لندن 170 بود ولی الان هر چی تست میگیرم 226 اینا هست.
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
اگه مخابرات برم میتونم سرویس کاهش پینگ بگیرم؟؟؟

دوستان من اینترنت مخابرات دارم تا چند روز پیش پینگم از اینجا لندن 170 بود ولی الان هر چی تست میگیرم 226 اینا هست.
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
اگه مخابرات برم میتونم سرویس کاهش پینگ بگیرم؟؟؟

واسه منم اینطوری شده
پینگ 150 بود الان شده بالای 250 ..تا چند روز پیش خوب بود اما هم پینگ اینطوری شده هم دیس کانکت میشه
معلوم نیس چه جونی داره میکنن
کاهش پینگم دردسره به نظرم ( من که هر کاری کردم وصل نشد و ارور میداد )
لازم نیس بری مخابرات
یه سری سایت ها هستن میفروشن
مثل :
سیستک

اگه سونی توی ایران چند تا سرور میزد ، مشکل بسیاری از گیمر های ایرانی حل می شد .
در رابطه با پینگ به نوع سرور و بازی هم بستگی داره مثلا من تو بتل راحت بازی میکنم ولی تو COD گاهی اوقات مشکل پیش میاد که اونم بخاطر سرور هاش هست .
در کل پینگ 100 هم خوب نیست ، و این ISP اصلا به فکر پینگ نیستند ، در ضمن شیلترینگ هم اثر میزاره بر روی پینگ.

واسه منم اینطوری شده
پینگ 150 بود الان شده بالای 250 ..تا چند روز پیش خوب بود اما هم پینگ اینطوری شده هم دیس کانکت میشه
معلوم نیس چه جونی داره میکنن
کاهش پینگم دردسره به نظرم ( من که هر کاری کردم وصل نشد و ارور میداد )
لازم نیس بری مخابرات
یه سری سایت ها هستن میفروشن
مثل :
سیستک

دوستان trace کردم یه سرور تو تهرانه ک پینگ رو از 17 میبره 70-80. مال اونه. پینگ داخلی من الان :110 :|

Please wait معروف گیر میکنه رو همون Pls wait وقتی میخوام Sign in کنم بعدش دیگه همینجوری دایره میچرخه و دیگه نمیاد

به نظرم سرعت پایین تاثیر داره ولی نه رو sign in !
ببین 30 kb هست سرعتت دانلودت !!!؟ :-؟ سرویست 128ه؟ خوب عوض کن 512 بگیر یا 1مگ و بالاتر
این مشکل Pls Wait رو من نداشتم تا الان ولی انگار بعضی از دوستان داشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or