سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مخابرات کرمانشاه ری&ده. بعد برا گیم خوبههه؟ پینگ 300 با 8.8.8.8 . پینگ 160 تا 300 با اروپا . packet loss 30% خوبه؟:|

- - -ویرایش - - -

سرعت 1 مگشم 30 کیلو.

تو شهر من که این خوبه
شما برو توی انجمن های شهر خودت ببین کدوم رو میگن خوبه

با پينگ 600 ميشه بازي كرد؟چطوري ميشه آوردش پايين؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
راستش دوست عزیز بهتره نتتون رو عوض کنید چون با پینگ 300 هم حتی نمیشه بازی کرد(نه که نمیشه ولی مشکله)
اگه نتتون رو بتونید عوض کنید که حداقل به 200 الی 250 برسه پینگتون میشه با چندتا فن که دوستان راهنمایی میکنن تا 150 آورد
یعنی 150خوبه اگه بتونید این پینگ رو تهیه کنید که چه بهتر تغییر آی پی و... هم نمیخاد

متاسفانه 350ms

با کدوم سرور هستش؟اگه با سرور لندن 158 بزه یعنی شما بدون مشکل میتونید آنلاین بزنید شما لطفا با سرور لندن یه تست کنید معلوم میشه- - -ویرایش - - -

با لندن 250ms-با تهران 170

Last edited by a moderator:
با لندن 250ms-با تهران 170

خوب این پینگ یه کم مشکل ایجاد میکنه ولی حالا درست یادم نمیاد ولی یه پست تو همین جا بود که اگه دنبالش بگردی نوشته بود آموزش کاهش پینگ با وی پی اس
اونو یه نگاه کن بینم میتونی پینگت رو پایین تر بیاری

من نتم 512 مخابرات تهرانه...پینگم با 4.2.2.4 بین130-150 ه و پینگم با 8.8.8.8 110-115 ه
بااین حال توی بازی watch dogs و یا بتل اذیتم میکنه و dlay داره

به نظرتون مشکل از پهنای باند نیست؟

کسایی که در ریجن یک بازی میکنن مشکلی ندارن؟ پینگ ریجن یک با دو خیلی فرقی نداره؟ چون ریحن یک ارزون تره می خوام یک بگیرم پینگم 180 اگر کسایی که تجربه دارن pm بدن ممنون می شم

به نظر من بهترین پینگ رو مخابرات داره
پینگش رو سرور لندن به طور میانگین حدود ۱۳۵ است فقط بعضی اوقات تایم اوت میگیره یعنی بعضی ساعات روز که پرت میکنه بیرون از بازی ولی زیاد نیس کلا
من سرعتم ۵۱۲ است و پینگم روی ۴.۲‌.۲.۴ حدودا ۱۳۵
مشکل dlay هم احتمالا از سرعت آپلود کمش باشه که مشکل سازه و نمیتونه تصویر رو سریع منتقل کنه واسه بهتر شدن سعی کن هیچ جایی دانلود نکنی و فقط ps4 به مودم وصل باشه

آخرین ویرایش:
کسایی که در ریجن یک بازی میکنن مشکلی ندارن؟ پینگ ریجن یک با دو خیلی فرقی نداره؟ چون ریحن یک ارزون تره می خوام یک بگیرم پینگم 180 اگر کسایی که تجربه دارن pm بدن ممنون می شم

رجین دستگاه و حتی رجین اکانت هم ربطی به سروری که بهش وصل میشیم نداره

از مخابرات سرویس میگیرم,الان نزدیک یک هفتس فیفا میخوام بزنم هیچ لگی نداره ولی یهو نزدیکای نیمه دوم دیس کانکت میشه و میپره بیرون :| ..واسه کسای دیگه هم که مخابرات هستن اینطوری میشه ؟؟
یه روز خوب میشه دوباره مجدد اینطوری میشه ( مثلا دیروز اوکی بود اما امروز دوباره این مشکل پیش میاد )

یه ساعتایی خوب میشه دیگه این مشکل هم وجود نداره کلا معلوم نیس چی به چیه
و یه سوال:
سرویش 512 مثلا داشته باشیم با 2 مگ فرقی داره تو پینگ ؟؟
سرعت آپلود و دانلود که فرق میکنه ولی کدوم سرویس برا پینگ بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or