سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اساتید پینگ من خوبه واسه مولتی.؟؟...راستی کسی میدونه حدودا چقدر ترافیک مصرف میشه توی مولتی؟
3538931042.png

بچه ها ببخشید برا انلاین بازی کردن و اینکه متوجه بشیم تایم اوت چقدره باید پینگ4224 بگیریم یا پینگ8888؟
چون پینگ4224میگرم تایم اوت زیاده ولی8888اصلا تایم اوت ندارم اشتراکم پارس انلاینه.
ممنون.

بچه ها ببخشید برا انلاین بازی کردن و اینکه متوجه بشیم تایم اوت چقدره باید پینگ4224 بگیریم یا پینگ8888؟
چون پینگ4224میگرم تایم اوت زیاده ولی8888اصلا تایم اوت ندارم اشتراکم پارس انلاینه.
ممنون.

بهتره به اون سرور بازی که میخوای انجام بدی بگیری اینا یکیش واسه google یکیش واسه yahoo

سلام دوستان یه سوال داشتم..
میخواستم بدونم که ps4 با اینترنت شرکت خزرتارتن مشکل داره یا نه راحت میشه وصل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین؟؟؟

هرکی به فکر نت برا گیمینگه مخابرات بگیره
من خیلی هارو امتحان کردم هیچکدوم مخابرات نمیشه

Sent from my M75GC702G using Tapatalk

مخابرات کرمانشاه ری&ده. بعد برا گیم خوبههه؟ پینگ 300 با 8.8.8.8 . پینگ 160 تا 300 با اروپا . packet loss 30% خوبه؟:|

- - -ویرایش - - -

سرعت 1 مگشم 30 کیلو.

سلام با وایمکس ایرانسل می شه انلاین بازی کرد ؟adsl من برای عصر تلکام(عصر انتقال داده ها )هست هی قطع می شه منظور از قطع شدن خاموش شدن چراغ adsl و اینترنت هست که تو دانلود اپدیت کنسول یا اپدیت های دیگه قطع می شه حجمم کم می شه وایمکس ایرانسل برای بازی انلاین خوبه؟تو منطقه ای که هستم ساختمون بلند زیاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or