داداش واقعا منو امیدوار کردی!! امروز گفتم جمع آوری کنن .به نظرتون آسیا تک خوبه؟ یکیشو پیشنهاد بدین مرسیدوست عزيز پينگ در واقع سرعت ارتباط تو با سروره كه بسته با فاصله تو با سرور فرق ميكنه
پينگ هم عدد ثابتى نيست و بسته با سرورى كه بهش وصلى متغيره
پينگ شما هم وحشتناك بالائه ركورد تاپيكو زدى! با اين پينگ شما در ارتباط با سرور تاخير زيادى دارين كه بهش لگ ميگن
شما با اين پينگ ماريو هم نميتونى بازى كنى!
آسیاتک فقط سرعت دانلودش خوبه پینگش با سرعت آپلودش افتضاحه!!!داداش واقعا منو امیدوار کردی!! امروز گفتم جمع آوری کنن .به نظرتون آسیا تک خوبه؟ یکیشو پیشنهاد بدین مرسی
شاتل برای همه جای ایران خوبه؟؟ بهتر از شاتل نیس؟ چون سرویسمو جمع آوری کردم میخوام بگیرم...ممنون میشم راهنمایی کنیدآسیاتک فقط سرعت دانلودش خوبه پینگش با سرعت آپلودش افتضاحه!!!
پیشنهاد من شاتل یا پارس آنلاینه اگرم شمال کشور یا تهرانید مخابرات نامحدوده
شاتل برای همه جای ایران خوبه؟؟ بهتر از شاتل نیس؟ چون سرویسمو جمع آوری کردم میخوام بگیرم...ممنون میشم راهنمایی کنید

شما از لندن بگیر تهران فایده نداره ک ولی برا تهران عالیه از لندن هم بگیر اگه زیر 200 بود خوب است
زياده لگ دارى
![]()
این خوبه؟
اوليه كه متوسطه اما دوميه خوبه ميشه زدبچه ها با این میشه بتل 64 زد؟خوبه؟
![]()
اگه شاتلى زنگ بزن بگو سرويس گيمينگ رو فعال كنن اگه نيستى از سرور هاى كاهش پينگ استفاده كندوستان این پینگ لعنتی رو چه چوری می شه آورد پایین؟؟ اینترنتم 1mg آواگستر بود از قسمت run ping 4.2.2.4 -t که پینگ می گرفتم 140 این طورا بود و timed outam خیلی بالا بود. سرویسم رو 2mg کردم پینگم شد 210 !!!!!!! ولی timed out خیلی اومد پایین. چی کار کنم؟؟؟؟ راستی سرور لندن کجای نقشه می شه خب؟؟ n تا سرور هست چه جوری پیداش کنم؟؟![]()
اتفاقا بهتر میتونید بازی کنید چون Battlefield سرور های قویتری رو مالک هست.من با ping 160 راحت گوست بازی میکنم..میخواستم ببینم بتلم میشه با این پینگ راحت بازی کرد؟؟