سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عزیز من بدون مشکل و لگ آنلاین میزنم گفتم شاید اطلاعاتم به درد دوستان بخوره
سرویس اینترنتم شاتل 512 هست که از 1 بامداد تا 7 صبح دانلود رایگان داره
اینم تست نت
سوالی بود در خدمتم

3435939400.png

دوستان عزیز من بدون مشکل و لگ آنلاین میزنم گفتم شاید اطلاعاتم به درد دوستان بخوره
سرویس اینترنتم شاتل 512 هست که از 1 بامداد تا 7 صبح دانلود رایگان داره
اینم تست نت
سوالی بود در خدمتم

3435939400.png

این با تهرانه گرفتی باید با لندن بگیری

سلام
دوستان به نظر شما ایترنت خود مخابرات خوبه ؟

شانسیه عزیز
برای بعضی ها خوب در میاد نسب به موقعیتشون
برای بعضی ها هم نه
شما باید ببینی تو شهر شما چجوریه
من یکی از رفیقام واسه مشهده مخابرات پینگش 300 به بالاس ولی خودم راضیم تقریبان...
با اینکه تایم اوت زیاده اما شکر ..
بازم به منطقه بر میگرده

سلام
دوستان به نظر شما ایترنت خود مخابرات خوبه ؟

اگه کرج باشی الیه من با لندن پینگم ۱۱۰ با تهران ۲۰ توی بتل ۶۴ نفری هم اصلا لگ ندارم راحتم بازی میکنم
سرعت دانلودمم از ps4 کامله کامله ۱۲۰ تا فیکس بهم دانلو میده

اگه کرج باشی الیه من با لندن پینگم ۱۱۰ با تهران ۲۰ توی بتل ۶۴ نفری هم اصلا لگ ندارم راحتم بازی میکنم
سرعت دانلودمم از ps4 کامله کامله ۱۲۰ تا فیکس بهم دانلو میده
منم بچه کرجم میخوام isp رو عوض کنم بنظرتون چی بگیرم برای بازی انلاین؟؟؟

پس به چی ربط داره؟

به پینگ ربط داره پینگم هیچ ربطی به سرعت یا محدود نامحدود بودن اینترنت نداره من ۵۱۲ دارم نامحدود بدونه مشکل بازی میکنم
یه دوستی تو همین سایت گفت اگه سرعت ۱ بگیرید بهتر بازی میکنید من گرفتم هیچ فرقی تو بازی کردنم نکرد فقط سرعت دانلودم رفت بالا همین

من یه ساعت با 256 نامحدود (سرعت دانلود 30کیلوبایت در ثانیه و آپلود 12) و پینگ 160 تا 200 ، Killzone رو آنلاین زدم بدون مشکل خیلی خوب بود، اما بعدش یه دفعه 2 بار 2 ثانیه قاطی کرد که منم بستم بازی رو، انگار مشکل از isp (یا نت سراسری) بود، خاموش روشن کردم باز درست شد...

به نظرم سرعت 50 دانلود کیلوبایت در ثانیه و پینگ نزدیک یا کمتر از 100 برای آنلاین بهتره

ولی این سرعت ها با توجه نداشتن قابلیت pause دانلود کنسول فاجعست برای دانلود آپدیت ها و DLC و ...
مثلا الان یه بازی دموش اومده زدم واسه دانلود نوشت 5 گیگ ، منصرف شدم:|
سونی چرا انقدر خسیس شده، فقط 2 روز به من plus رایگان داده که بتونم آنلاین بزنم:|
کد 10$ store هم که وقتی کنسول بهم رسید منقضی شده:|
یادمه وقتی روز اول که 360 اومد و رفتم که Premium گرفتم 1 تا 3 ماه Live مجانی داشت واسه همه البته من اونو استفاده نکردم و اون کنسول رو چند سال بعد فروختم :(

به پینگ ربط داره پینگم هیچ ربطی به سرعت یا محدود نامحدود بودن اینترنت نداره من ۵۱۲ دارم نامحدود بدونه مشکل بازی میکنم
یه دوستی تو همین سایت گفت اگه سرعت ۱ بگیرید بهتر بازی میکنید من گرفتم هیچ فرقی تو بازی کردنم نکرد فقط سرعت دانلودم رفت بالا همین

این یه تیکه رو اشتباه کردی رفیق...نت های محدود سرعت دانلود خوفی دارن ولی پینگشون افتضاحه...و بلعکس نت ها نامحدود سرعت دانلودش متوسط به ضعیفه ،ولی پینگشون واسه آنلاین قابل قبول تره ...
ببینید به کیفیت خطوط بستگی داره...تویه 512 ها ممکنه از پورت ها و خطوط قدیمی برای عبور داده استفاده بشه ولی تویه سرعت های بالاتر از فیبر نوری استفاده کنن..

- - -ویرایش - - -

دوستانی که تویه سنندج هستن ،لطف کنید بگین بهترین isp واسه بازی رو کدوم شرکت داره(از نظر پینگ) ؟
ممنونم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or