سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تو فیفا 14 همش منو از سرور میندازه بیرون رو 4 ..
پینگ easo.ea.com رو گرفتم این شد:
خیلی داغونه چیکارش کنم؟زنگ میزنم میگه میتونم بیارم پایین ولی از سرعت دانلودت کم میشه

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    110.9 KB · مشاهده: 30
سلام
این پینگ من نسبت به لندن هست Ping:193
که نسبت به لندن خوبه
ولی منم مشکل امینم (محمد رضا) رو دارم که مثلا برا سرور فیفا تست میگیرم هی تایم اوت میاد مشکل دارم ناجور

http://www.pingtest.net/result/95344631.png
95344631.png
Acceptable. Your VoIP quality will suffer some, and you will have a disadvantage in many online games. Most streaming media will be fine. You should try testing again to another server close to you.
MOS between 4.00 and 4.27 (Example - a ping around 150 ms with 1% packet loss)
3405569096.png

دوستان فک کنم علت هنگ کردن دستگاه تو بعضی‌ از بازیهای آنلاین همین سرعت نت باشه
پینگ بعضی‌ وقتا تا ۶۰۰ هم بالا میره
این سرعت واسه انجام بازیهای آنلاین در PS4 چطور هست
در XBOX 360 که مشکل داره
در بعضی‌ از بازیهای آنلاین دستگاه هنگ میکنه
نظر شما چیه؟ علت هنگ کردن دستگاه در بازی آنلاین همین میتونه باشه؟

من مبین نت دارم پینگم تا لندن 250 ولی battlefied4 رو بدون کوچکترین لگی بازی میکنم اما یه ربع یه بار از بازی میندازتم بیرون دوستم هم با همین اینترنت killzone میزنه دقیقا همینجوریه بنظرتون مشکل چیه چون لگ اصلا ندارم!؟؟

من مبین نت دارم پینگم تا لندن 250 ولی battlefied4 رو بدون کوچکترین لگی بازی میکنم اما یه ربع یه بار از بازی میندازتم بیرون دوستم هم با همین اینترنت killzone میزنه دقیقا همینجوریه بنظرتون مشکل چیه چون لگ اصلا ندارم!؟؟

منم پارس آنلاین همین مشکل رو دارم ظاهرا مشکل از سرور هست. چون پینگم حدود 200 و پائین تر هست. بعداز آخرین آپدیت BF4 اینجوری شد.
وسط بازی ظرفیت Players که پر بشه میندازه بیرون و Connection lost میزنه.
ظاهرا Premium زیاد شده اولویت رو به اونها میدن :-))

منم پارس آنلاین همین مشکل رو دارم ظاهرا مشکل از سرور هست. چون پینگم حدود 200 و پائین تر هست. بعداز آخرین آپدیت BF4 اینجوری شد.
وسط بازی ظرفیت Players که پر بشه میندازه بیرون و Connection lost میزنه.
ظاهرا Premium زیاد شده اولویت رو به اونها میدن :-))

الان که فکر میکنم اره دقیقا بعد بعداز آخرین آپدیت اینجوری شد:((:(

سلام دوستان برای اولین بار هستش که وارد انجمن میشم کوشان هستم خوشوقتم ;)
.
.
من از هر 3 سرور تهران-اروپا و آمریکا پینگ گرفتم بنظر شما مناسبه برای بتل 64؟؟؟ :/

3408326884.png

3408321394.png

3408311249.png

.
.
من از هر 3 سرور تهران-اروپا و آمریکا پینگ گرفتم بنظر شما مناسبه برای بتل 64؟؟؟ :/

3408326884.png

3408321394.png

3408311249.png
پینگت که عالیه میتونی بتل 4 بازی کنی

آخرین ویرایش:
.
.

3408326884.png

3408321394.png

3408311249.png

بنظر من پینگت خیلی خوبه واسه حتی 64پلیری من با 200 هم 64 زدم...فقط باید R3 بزنی و سرور ها رو محدود کنی به اروپا و از اونها استفاده کنی. سرورهای مناطق دیگه پینگ خوبی نمیگیری.

این چطوره؟

عالیسیت راحت می تونی بازی کنی البته منم پینگم همینطوره ولی متاسفانه تایم اوت زیاد دارم برا همین نمی تونم بازی کنم ولی شما اگه تایم اوت ندارید می تونید در ضمن همیشه هم سعی کنید کارهاتون رو دستی انجام بدید در ویندوز سون در قسمت استارت بزنید "CMD" و سپس برید ادرس سرور مورد نظرتون رو بزنید تا بفهمید تایم اوت دارید یا نه

بنظر من پینگت خیلی خوبه واسه حتی 64پلیری من با 200 هم 64 زدم...فقط باید R3 بزنی و سرور ها رو محدود کنی به اروپا و از اونها استفاده کنی. سرورهای مناطق دیگه پینگ خوبی نمیگیری.

داداش میشه واضح تر بگی؟؟ :d
من زیاد در این زمینه تکامل ندارم :|
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم :/

داداش میشه واضح تر بگی؟؟ :d
من زیاد در این زمینه تکامل ندارم :|
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم :/
داداش نتت مثل مال خودمه ! نت هر کسی تو کشور های مختلف پینگش مختلفه !
سرور های 64 هم میتونی بازی کنی ! پینگ 100 تا 200 برای بازی ایده ال هست ! بالا 200 میشه بازی کرد ولی یکم ممکنه لگ داشته باشی ! پینگ زیر 100 هم که به زور هست با این نت ذغالی
300 هم باز هم میشه بازی من خودم با 300 هم میرم فرگ اول میشم !!! مهم اینه که پاکت لاست نداشته باشی که مخابرات نداره معمولا !
من با PS بازی نمیکنم چون FPS با موس و کیبورد یه کیف دیگه داره !
من وقتی با لندن تست میگیرم 190 مال شما که 100 هست !

آخرین ویرایش:
داداش نتت مثل مال خودمه ! نت هر کسی تو کشور های مختلف پینگش مختلفه !
سرور های 64 هم میتونی بازی کنی ! پینگ 100 تا 200 برای بازی ایده ال هست ! بالا 200 میشه بازی کرد ولی یکم ممکنه لگ داشته باشی ! پینگ زیر 100 هم که به زور هست با این نت ذغالی
300 هم باز هم میشه بازی من خودم با 300 هم میرم فرگ اول میشم !!! مهم اینه که پاکت لاست نداشته باشی که مخابرات نداره معمولا !
من با PS بازی نمیکنم چون FPS با موس و کیبورد یه کیف دیگه داره !
من وقتی با لندن تست میگیرم 190 مال شما که 100 هست !

مرسی داداش بابت اطلاعات فقط یه چیزی رو نگرفتم لاست پاکت مثه همون تایم اوت هست یا یه چیز دیگست؟؟؟ :D
ببخشید سوالا زیاد شد :)

راستی منم FPS رو با PC بیشتر میپسندم ولی متاسفانه یا خوشبختانه :| کامپیوترم اونقدر قدرت نداره یه MW3 رو بزور میاورد :d

یه سوال دیگه ام داشتم یه چند وقته ذهنمو مشغول کرده من مثلا اگه اکانتمو us بزنم...نمیتونم با سرور اروپا بازی کنم فقط باید با آمریکا بازی کنم یا نه چون میخواستم بدونم اگه نمیشه از اول کشور رو uk انتخاب کنم که پینگم کمتره :O

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or