Acceptable. Your VoIP quality will suffer some, and you will have a disadvantage in many online games. Most streaming media will be fine. You should try testing again to another server close to you.
MOS between 4.00 and 4.27 (Example - a ping around 150 ms with 1% packet loss)
من مبین نت دارم پینگم تا لندن 250 ولی battlefied4 رو بدون کوچکترین لگی بازی میکنم اما یه ربع یه بار از بازی میندازتم بیرون دوستم هم با همین اینترنت killzone میزنه دقیقا همینجوریه بنظرتون مشکل چیه چون لگ اصلا ندارم!؟؟
منم پارس آنلاین همین مشکل رو دارم ظاهرا مشکل از سرور هست. چون پینگم حدود 200 و پائین تر هست. بعداز آخرین آپدیت BF4 اینجوری شد.
وسط بازی ظرفیت Players که پر بشه میندازه بیرون و Connection lost میزنه.
ظاهرا Premium زیاد شده اولویت رو به اونها میدن :-))

پینگت که عالیه میتونی بتل 4 بازی کنیسلام دوستان برای اولین بار هستش که وارد انجمن میشم کوشان هستم خوشوقتم
.
.
من از هر 3 سرور تهران-اروپا و آمریکا پینگ گرفتم بنظر شما مناسبه برای بتل 64؟؟؟ :/
![]()
![]()
![]()
پینگت که عالیه میتونی بتل 4 بازی کنی ولی فکر نکنم بتونی بتل 64 بازی کنی :d

سلام دوستان برای اولین بار هستش که وارد انجمن میشم کوشان هستم خوشوقتم
.
.
من از هر 3 سرور تهران-اروپا و آمریکا پینگ گرفتم بنظر شما مناسبه برای بتل 64؟؟؟ :/
![]()
![]()
![]()
عالیسیت راحت می تونی بازی کنی البته منم پینگم همینطوره ولی متاسفانه تایم اوت زیاد دارم برا همین نمی تونم بازی کنم ولی شما اگه تایم اوت ندارید می تونید در ضمن همیشه هم سعی کنید کارهاتون رو دستی انجام بدید در ویندوز سون در قسمت استارت بزنید "CMD" و سپس برید ادرس سرور مورد نظرتون رو بزنید تا بفهمید تایم اوت دارید یا نه
بنظر من پینگت خیلی خوبه واسه حتی 64پلیری من با 200 هم 64 زدم...فقط باید R3 بزنی و سرور ها رو محدود کنی به اروپا و از اونها استفاده کنی. سرورهای مناطق دیگه پینگ خوبی نمیگیری.

داداش نتت مثل مال خودمه ! نت هر کسی تو کشور های مختلف پینگش مختلفه !داداش میشه واضح تر بگی؟؟ :d
من زیاد در این زمینه تکامل ندارم
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم :/
داداش نتت مثل مال خودمه ! نت هر کسی تو کشور های مختلف پینگش مختلفه !
سرور های 64 هم میتونی بازی کنی ! پینگ 100 تا 200 برای بازی ایده ال هست ! بالا 200 میشه بازی کرد ولی یکم ممکنه لگ داشته باشی ! پینگ زیر 100 هم که به زور هست با این نت ذغالی
300 هم باز هم میشه بازی من خودم با 300 هم میرم فرگ اول میشم !!! مهم اینه که پاکت لاست نداشته باشی که مخابرات نداره معمولا !
من با PS بازی نمیکنم چون FPS با موس و کیبورد یه کیف دیگه داره !
من وقتی با لندن تست میگیرم 190 مال شما که 100 هست !
کامپیوترم اونقدر قدرت نداره یه MW3 رو بزور میاورد :d