سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود دوستان این پینگ رو ببینید خوبه ؟ البته قراره سرویس رو عوض کنم و سرعت رو بالاتر ببرم. میخوام ببینم همین سرویس دهنده خوبه یا برم جای دیگه ؟

سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم حداقل سرعت دانلود و پینگ مناسب واسه بازی های انلاین چه قدر باید باشه؟
چجوری میشه پینگ واقعی رو فهمید؟
از توی RUN ؟
اون وقت با کدوم یک از این ها ؟
8.8.8.8
4.2.2.4
......
یا از اسپید یا پینگ تست؟
اون وقت باید کدوم کشور و شهر رو انتخاب کرد برای تست؟
پیشاپیش هم سپاسگذارم به خاطر راهنمای های شما عزیزان دل

درود دوستان این پینگ رو ببینید خوبه ؟ البته قراره سرویس رو عوض کنم و سرعت رو بالاتر ببرم. میخوام ببینم همین سرویس دهنده خوبه یا برم جای دیگه ؟

بد نیست

- - -ویرایش - - -

سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم حداقل سرعت دانلود و پینگ مناسب واسه بازی های انلاین چه قدر باید باشه؟
چجوری میشه پینگ واقعی رو فهمید؟
از توی RUN ؟
اون وقت با کدوم یک از این ها ؟
8.8.8.8
4.2.2.4
......
یا از اسپید یا پینگ تست؟
اون وقت باید کدوم کشور و شهر رو انتخاب کرد برای تست؟
پیشاپیش هم سپاسگذارم به خاطر راهنمای های شما عزیزان دل

پینگ خوب هر چی پایینتر بهتر...حداکثر دیگه نباید بالاتر از 180 باشه
از اسپید تست بگیر ..سورای قدرتمندی واسه این کار داره
با لندن و با آمریکا

پینگم خوب بود تا دیروز .. اما نمیدونم یهویی چش شد کلا تایم اوت میده و داغون شد !!! از مخابرات میگیرم اینترنتو ... زنگم زدم گفتن مشکلی نیس ... ولی آخه یعنی چی .. چرا اینطوری شد :( دوستان احتمال داره برطرف شه یا دیگه کلا پینگ نابود شد ؟؟؟ آخه اصلا اینطوری نبود نمیدونم یهو چی شد .. عرض 1 ساعت ..... واقعا موندم ... نویز گرفته خط ؟؟؟ آخه تا الان مشکلی نبود یهویی اینطوری شد .. واقعا موندم چی کنم .. عزیزانی که مخابرات نت دارن بی زحمت میگمن مشکلی ندارن ؟؟؟ خدا کنه حل شه مشکلم واقعا اعصابمو بهم ریخته .. نمیش آنلاین بازی کرد :(

پینگم خوب بود تا دیروز .. اما نمیدونم یهویی چش شد کلا تایم اوت میده و داغون شد !!! از مخابرات میگیرم اینترنتو ... زنگم زدم گفتن مشکلی نیس ... ولی آخه یعنی چی .. چرا اینطوری شد :( دوستان احتمال داره برطرف شه یا دیگه کلا پینگ نابود شد ؟؟؟ آخه اصلا اینطوری نبود نمیدونم یهو چی شد .. عرض 1 ساعت ..... واقعا موندم ... نویز گرفته خط ؟؟؟ آخه تا الان مشکلی نبود یهویی اینطوری شد .. واقعا موندم چی کنم .. عزیزانی که مخابرات نت دارن بی زحمت میگمن مشکلی ندارن ؟؟؟ خدا کنه حل شه مشکلم واقعا اعصابمو بهم ریخته .. نمیش آنلاین بازی کرد :(
درود مخابرات کلا دو سه هفتس داغونه . یا قطعی داره یا پینگ بالاست. من که یه مدت باید صبح زود بلند میشدم نتو وصل میکردم وگرنه دیگه تا شب وصل نمیشد.:|

بهترین نداریم ..باید تست کنی ببینی کدوم جواب میده
اینو تست کن:
129.250.35.250
8.8.8.8 یا 4.2.2.4

خب من با 227.228.127.127 پینگ میگیرم 22ms میشه با اینی که شما گفتی میگیرم میشه 226 ms ولی وقتی با اولی میرم وسط فیفا گیر میکنه یا میاد بیرون :(
موندم چیکار کنم؟

والا ما اینجا یه 512 پارس آنلاین داریم
سه تاسیستم بهش وصله ، سه تا لپ تاپ بهش وصله ، شش تا موبایل ، یه PS3 یه Vita یه دونه هم 4

هیچکس هم رحم نمیکنه یه سره در حال دانلود و وب باز کردن
پینگ مینگ هم کاری نداریم ، همینجوری میریم تو بازی گاهی اوقات که دیگه همه اویزونن ویتا رو Unit13 لگ میخوره میندازه بیرون

ولی روی 4 راحت rivals بازی میکنیم
S995A494

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or