سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بد نیست واسه بتل مشکل داری

- - -ویرایش - - -

آقا وقتی با PS4 آنلاین بازی میکنی از اون کسایی که اینترنت محدود (حجمی) دارند چقدر حجم کم میکنه؟

بستگی به بازی داره.بتل 4 رویه PS3 حدود 95 مگ هز ساعت کم میکنه (حالا 64 نفرش ،تقریبا 2 برابر میشه)
فیفا رو من تست کردم هر ساعت 15 مگ رویه PS3 . کال آف گوست 50 مگ ، تلو 40 مگ

- - -ویرایش - - -

بچه ها پیش شماره ی ۲۲۶۴ تهران از کدوم شرکت سرویس بگیرم پینگش خوب باشه؟ می خوام برگردم به میادین آنلاین :d

اگه تهران هستی که پیشنهادم مخابراته (نت مخابرات اصفهان زیاد خوب نیست)

این رو ساعت 2 شب که اینترنت مجانیه گرفتم ، با این سرعت که البته توی روز بیشتر خواهد بود به نظرتون روی کال آف یا بتل مشکلی ندارم؟

30dg2skzxojlt18j6pii.png

این رو ساعت 2 شب که اینترنت مجانیه گرفتم ، با این سرعت که البته توی روز بیشتر خواهد بود به نظرتون روی کال آف یا بتل مشکلی ندارم؟

30dg2skzxojlt18j6pii.png

خوبه واسه شبانه،مطمئنن تو روز هم بهتر میشه،با همین هم میشه راحت بازی کرد،مشکلی پیش نمیاد،چه برسه به روزانت دیگه!!!

30dg2skzxojlt18j6pii.png

من این پینگ رو با سرعت 512 دارم ، که البته در روز تست کردم ، پینگ 46 شد ، و سرعت آپلود 75 و دانلود 150 ! سرعت آپلودم زیاد بالا نیست عیب نداره؟

یکی از دوستان 1مگ مخابرات داره و پینگ 100 با سرور های بتل داره ولی تو مد 64 نفره لگ داره ...صرفا جهت اطلاع :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Dns های مخابرات افتضاحه واقعا!
الان یه ۳-۴ هفته ای میشه که نصف پینگام تایم اوت میشه!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or