amin_irt
کاربر سایت
نه نمیشه منم دقیقا پینگم مشکل داره
ولی من با این مشخصات دارم تو لایو هر روز فیفا بازی میکنم هیچ مشکلیم ندارم
سرعت بد نیست پینگم از این بهتر تو ایارن پیدا نمیشه
دوستان اگه نظر دیگه ایی دارن بگن
نه نمیشه منم دقیقا پینگم مشکل داره
به من هم یکی از دوستان گفت که باید پینگ بیشتر از 100 نباشه، شما اگه با این پینگ مشکل نداری پس چرا سوال میپرسی؟ همه جا همه دوستان گرامی دارن میگن تو ps3 با ps4 انلاین فرقی نداره
پیشنهاد میکنم از نامحدود مخابرات استفاده کنی.چندتا از دوستانم از نامحدود مخبرات تویه تهران استفاده میکنن خداروشکر از لحاظ پینگ واقعا راضی هستن.(سرعت دانلودش هم کارتو راه میندازه 1 مگش با 130 تا 150 دانلود داره)پینگش هم تا لندن 110 هستشدوستان یکی یه isp که تو تهران که ping اش خوب باشه معرفی میکنه من از شرکت pishgaman دارم معمولا رو 300 هست که اذیت میکنه . برا مخابرات تو همه مناطق تهران خوبه ؟ یا فرق میکنه ؟
به من هم یکی از دوستان گفت که باید پینگ بیشتر از 100 نباشه، شما اگه با این پینگ مشکل نداری پس چرا سوال میپرسی؟ همه جا همه دوستان گرامی دارن میگن تو ps3 با ps4 انلاین فرقی نداره
جناب خوشحال اولا من ایکس باکس دارم با اون دارم راحت بازی میکنم
دوما میخواستم ببینم تو نسل بعد چه جوری هست ؟؟
بنده عذر خواهی میکنم فکر کردم شما با کنسول ps4 راحت انلاین بازی میکنی،همونطور که گفتم با اون پینگ نمیشه راحت انلاین بازی کنی و بالا هست،زیر 100 خوب هستش
دوستان من امروز با مخابرات .شرکت سیستک و پیشگامان تماس گرفتم ._فروشنده ها هر 3 میگفتن پینگشون حدود 300 هست ) فروشنده شرکت سیستک پیشنهاد کرد برا اینکه پینگم بین 100 تا 150 باشه و همیشه ثابت باشه ازشون wireless بگیرم که میان روی پشت بام انتن وصل میکنن و هزینه اولیه 450000 تومن هست و هزینه ماهانه مثله adsl هست کسی اینجا wireless داره ؟ با wimax اشتباه نگیرید سیسمشون فرق داره .
این چه طوره؟
![]()
دوستان من امروز با مخابرات .شرکت سیستک و پیشگامان تماس گرفتم ._فروشنده ها هر 3 میگفتن پینگشون حدود 300 هست ) فروشنده شرکت سیستک پیشنهاد کرد برا اینکه پینگم بین 100 تا 150 باشه و همیشه ثابت باشه ازشون wireless بگیرم که میان روی پشت بام انتن وصل میکنن و هزینه اولیه 450000 تومن هست و هزینه ماهانه مثله adsl هست کسی اینجا wireless داره ؟ با wimax اشتباه نگیرید سیسمشون فرق داره .