سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سرعت دانلود یا اپلود اصلا تاثیر نداره روی انلاین بازی کردن یه دوستمون گفت ۱ مگ بگیری توی ۶۴ نفری بتل تاثیر داره من رفتم گرفتمو دیدم اصلا تاثیر نداره تا پینگ ۲۵۰ هم میشه بازی کرد بستگی به شخصی که باهاش بازی میکنی داره که از کدوم کشور باشه

3301062794.png

دوستان یکی یه isp که تو تهران که ping اش خوب باشه معرفی میکنه من از شرکت pishgaman دارم معمولا رو 300 هست که اذیت میکنه . برا مخابرات تو همه مناطق تهران خوبه ؟ یا فرق میکنه ؟

به من هم یکی از دوستان گفت که باید پینگ بیشتر از 100 نباشه، شما اگه با این پینگ مشکل نداری پس چرا سوال میپرسی؟ همه جا همه دوستان گرامی دارن میگن تو ps3 با ps4 انلاین فرقی نداره

این حرف شما به نوع بازی بر میگرده یعنی حرف شما برای بازی مثل فیفا درسته که فیفایه ps3 با ps4 فرقی نداره.ولی تویه بتل خیلی فرق دار .بتلی که تویه ps3 بازی میشه 22 نفره است و بتل ps4 64 نفره است و مسلما یپینگ خوبتری رو میطلبه

- - -ویرایش - - -

دوستان یکی یه isp که تو تهران که ping اش خوب باشه معرفی میکنه من از شرکت pishgaman دارم معمولا رو 300 هست که اذیت میکنه . برا مخابرات تو همه مناطق تهران خوبه ؟ یا فرق میکنه ؟
پیشنهاد میکنم از نامحدود مخابرات استفاده کنی.چندتا از دوستانم از نامحدود مخبرات تویه تهران استفاده میکنن خداروشکر از لحاظ پینگ واقعا راضی هستن.(سرعت دانلودش هم کارتو راه میندازه 1 مگش با 130 تا 150 دانلود داره)پینگش هم تا لندن 110 هستش
خود منم 1 مگ نامحدود مخابرات رو دارم خداروشکر خوبه این تست رو همین الان گرفتم (کرج)
3303902762.png

به من هم یکی از دوستان گفت که باید پینگ بیشتر از 100 نباشه، شما اگه با این پینگ مشکل نداری پس چرا سوال میپرسی؟ همه جا همه دوستان گرامی دارن میگن تو ps3 با ps4 انلاین فرقی نداره

جناب خوشحال اولا من ایکس باکس دارم با اون دارم راحت بازی میکنم
دوما میخواستم ببینم تو نسل بعد چه جوری هست ؟؟

جناب خوشحال اولا من ایکس باکس دارم با اون دارم راحت بازی میکنم
دوما میخواستم ببینم تو نسل بعد چه جوری هست ؟؟

بنده عذر خواهی میکنم فکر کردم شما با کنسول ps4 راحت انلاین بازی میکنی،همونطور که گفتم با اون پینگ نمیشه راحت انلاین بازی کنی و بالا هست،زیر 100 خوب هستش

بنده عذر خواهی میکنم فکر کردم شما با کنسول ps4 راحت انلاین بازی میکنی،همونطور که گفتم با اون پینگ نمیشه راحت انلاین بازی کنی و بالا هست،زیر 100 خوب هستش

همین دیگه منم میخواستم همیون بدونم که بین دو نسل تو این مورد تفاوت چه جوری هست...

دوستان من امروز با مخابرات .شرکت سیستک و پیشگامان تماس گرفتم ._فروشنده ها هر 3 میگفتن پینگشون حدود 300 هست ) فروشنده شرکت سیستک پیشنهاد کرد برا اینکه پینگم بین 100 تا 150 باشه و همیشه ثابت باشه ازشون wireless بگیرم که میان روی پشت بام انتن وصل میکنن و هزینه اولیه 450000 تومن هست و هزینه ماهانه مثله adsl هست کسی اینجا wireless داره ؟ با wimax اشتباه نگیرید سیسمشون فرق داره .

دوستان من امروز با مخابرات .شرکت سیستک و پیشگامان تماس گرفتم ._فروشنده ها هر 3 میگفتن پینگشون حدود 300 هست ) فروشنده شرکت سیستک پیشنهاد کرد برا اینکه پینگم بین 100 تا 150 باشه و همیشه ثابت باشه ازشون wireless بگیرم که میان روی پشت بام انتن وصل میکنن و هزینه اولیه 450000 تومن هست و هزینه ماهانه مثله adsl هست کسی اینجا wireless داره ؟ با wimax اشتباه نگیرید سیسمشون فرق داره .

چرت ميگن

این چه طوره؟
3308456814.png

متوسط رو به بالا....خوبه کلا برای آنلاین بازی کردن، مخصوصا برای Battlefield که کلا سرور های بهتری از بقیه بازیها داره. میتونی توی Cmd کامپیوتر این رو تایپ کنی ببینی اونجا چنده:
Ping Battlelog.battlefield.com

- - -ویرایش - - -

wireless برای user خونگی نمی ارزه....بعد اگر گفته هزینه ماهیانه مثل ADSL هستش به احتمال زیاد یه کاسه ای زیر نیم کاسه هستش چونکه wireless ها خط Dedicated هستن برای همین 64 کیلوبیتیشون هم نزدیک ماهی 60 هزار تومن هست و یک مگابیتی به ماهی 700 هزارتومن میرسه(خط فقط مال خودته با کسی Share نمیشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or