se7en sin
کاربر سایت
speedtest.netدوستان من از کجا پینگ و سرعت دانلود رو از یه سایت مطمئنتر تست کنم!
چون اونجایی که من تست میکنم سرورش برا تهران هست و پینگ رو می زنه 28ms !
فقط تو نقشه کشور اروپایی یا آمریکا انتخاب کن
speedtest.netدوستان من از کجا پینگ و سرعت دانلود رو از یه سایت مطمئنتر تست کنم!
چون اونجایی که من تست میکنم سرورش برا تهران هست و پینگ رو می زنه 28ms !
پینگم با سرور لندن شد 260 !!speedtest.net
فقط تو نقشه کشور اروپایی یا آمریکا انتخاب کن
پینگم با سرور لندن شد 260 !!
با این سرعت نمیشه آنلاین زد؟!
البته اینم بگم با همین نت مدرن وار فیر 2 و بلک اپس یک و بوردرلندز رو با ایکس 360 راحت بازی کردم! هر چند که هر از گاهی لگ هم داشت ولی خب آزار دهنده نبود!اذیتت میکنه
البته اینم بگم با همین نت مدرن وار فیر 2 و بلک اپس یک و بوردرلندز رو با ایکس 360 راحت بازی کردم! هر چند که هر از گاهی لگ هم داشت ولی خب آزار دهنده نبود!
سوال دوم اینکه من از نت مخابرات استفاده می کنم اگه مثلا 256 رو به 512 ارتقا بدم تو پینگ هم تاثیر داره؟! اگه آره چقدر؟!
حالا اگه بخوام نت خصوصی بگیرم پینگ تغییر میکنه یا اینکه با هر نت خصوصی یا دولتی از یک شهر انلاین بشی در همه ی اونها پینگ ثابته؟!
البته اینم بگم با همین نت مدرن وار فیر 2 و بلک اپس یک و بوردرلندز رو با ایکس 360 راحت بازی کردم! هر چند که هر از گاهی لگ هم داشت ولی خب آزار دهنده نبود!
سوال دوم اینکه من از نت مخابرات استفاده می کنم اگه مثلا 256 رو به 512 ارتقا بدم تو پینگ هم تاثیر داره؟! اگه آره چقدر؟!
حالا اگه بخوام نت خصوصی بگیرم پینگ تغییر میکنه یا اینکه با هر نت خصوصی یا دولتی از یک شهر انلاین بشی در همه ی اونها پینگ ثابته؟!
پس این قسمت ها واسه چین ؟ :d
نیازی به تنظیمش نیست ؟
داداش تو اینترفیس آِ دی ن داره فقط چنتا عدده و یه وین شاک چ کنم(win8)
پینگ بالای 200 اذیت میکنهچه طوره ؟
با لندن:
![]()
با لس آنجلس:
![]()
با نیویورک:
![]()

مرسی از توضیحات!واسه سوال اول باید بگم که سرعت هیچ تاثیری روی پینگتون نداره.
واسه سوال دوم هم بستگی به منطقتون داره یه منطقه میبینی مخابراتش عالیه اما خصوصیش بدتره اما یه جا هم میبینی مخابراتش داغونه اما خصوصیش بهتره،
اما کلاً اگه شرایط از نظر های مختلف مساعد باشه مخابرات بهترین پینگ رو میده
به نظرم شما میتونی اول از کسایی که توی منطقتون اینترنت دارن در مورد شرکت های دیگه یه پرس و جو کنی بعد با اطلاعات و اطمینان کامل سرویس جدید رو بگیری.
مرسی از توضیحات!
فقط جالب اینکه همین الان تست کردم روی همون سرور لندن پینگ عدد 141 رو نشون می داد یعنی 120 تا بهتر از دیروز عصری!
قسمت سیستم رو نگفتم مربوط به مودم رو گفتم.
در مورد سیستم درسته دیگ هر سیستم تنظیماتش با سیستم دیگه فرق داره .من خود مودم رو گفتم(منظورم اینه در موردpc حرف شما صدق میکنه که تنظیماتش رو باید مجدد انجام دادوالا نمیدونم اما اونجا که گفته بود برین run رو بزنین و بعد برین MTU بسازین تو اون آدرسی که گفته همش داخل سیستم pc هستا !
حمید جان پینگت واسه ps3 عالیه ولی واسه 4 اونم شاید تویه بتل یه مقدار اذیت شی .اینترنت 1 مگ مخابرات
![]()
بازی که می کنم خیلی روون هست ولی بعضی وقتها صفحه قفل میشه و دوباره ادامه میده.
چه طوره ؟
با لندن:
![]()
با لس آنجلس:
![]()
با نیویورک:
![]()