سرزمین مادری PC gaming هم در برابر PS4 دوام نیاورد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
سرزمین مادری PC gaming هم در برابر PS4 دوام نیاورد.PS4 در کره جنوبی تقریبا تمام شد

89c7e816a727213a75f309b109dda7da.jpg

کشور کره جنوبی به آسانی میتواند بعنوان سرزمین مادری PC gaming تعریف شود حداقل با توجه به چگونگی بازیهای محبوبی همچون Starcraft و League of Legends که بصورت محلی در حال انجام هستند" اما ظاهرا گیمرهای کره ای واقعا در برابر سرگرم کنندگی این کنسولهای بازی نتوانسته اند دوام بیاورند و سونی میتواند یک کشور دیگر را به چوب خط PS4 اضافه کند

لانچ PS4 در کره جنوبی 17 دسامبر انجام شد و امروز در یک کنفرانس خبری Sony Computer Entertainment Korea اعلام کرده که در حال حاضر کنسولهای PS4 تقریبا در همه جای این کشور فروخته شده و به اصطلاح sold out شده است.

این در حالیست که آماری از تعداد اولیه لانچ ارائه نشده و سونی رقم خریداری شده توسط مردم کره را اعلام نکرده است ولی به هر حال انبار اولیه موجودی تقریبا بصورت کامل خالی شده است.

در ادامه تصاویری از روز لانچ در کره جنوبی را مشاهده میکنید

81529296575313753176.jpg

20505039040893175407.jpg

69240843709748516895.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان در مورد اینکه کسی که خبر رو ترجمه کرده و زحمت کشیده نباید اینطوری باهاش برخورد کرد. همین 3روز پیش بود که میگفتن خبر کم میزارین. بازیسنتر مرده و از این حرف ها. بار ها شده که منم خواستم خبر بزارم ولی میترسم که جایی اشتباه کنم و مورد حمله قرار بگیرم.
پس خواهشن اگه مشکلی با خبر دارین به ناظمین بگین.
ممنون.
نیما جان من خودم بار ها شده یکی یه استباهی کرده خیلی محترمانه تو پیام خصوصی بهش گفتم تا درستش کنه، ولی اینجا واقعا نمیشه چیزی نگفت!
پ.ن: شما خبر بزارید، قول میدم اگه اشتباه بزرگی انجام ندید کسی حمله نکنه:دی

دوستان در مورد اینکه کسی که خبر رو ترجمه کرده و زحمت کشیده نباید اینطوری باهاش برخورد کرد. همین 3روز پیش بود که میگفتن خبر کم میزارین. بازیسنتر مرده و از این حرف ها. بار ها شده که منم خواستم خبر بزارم ولی میترسم که جایی اشتباه کنم و مورد حمله قرار بگیرم.
پس خواهشن اگه مشکلی با خبر دارین به ناظمین بگین.
ممنون.
دوست عزیز، ما چندین سال هست که قسمت اخبار بازی سنتر رو دنبال میکنیم، حالا چون تصمیم دارند تعداد اخبار سایت رو زیاد کنند و فعالیت بیشتری انجام بدهند نمیتونند بیان هر چی دلشون میخواد رو به عنوان خبر اینجا بزارند! آخه کجای دنیا مترجم و یا خبر نگار، یک خبر رو هر طور که دلش میخواد تغییر میده و به خورد مردم میده! با این کارها فقط قسمت اخبار بازی سنتر که یکی از بهترین منبع های خبری برای بازی در وبسایت های ایرانی هست اعتبار خودش رو با این اراجیف که به عنوان خبر منتشر میکنند زیر سوال میبره!

دروغ پراکنی هم اسمش انتقاد و یا خبر نیست. مترجم هم هیچ حقی در تغییر دادن خبر به سمت و سوی دیگه ای ندارد! خودش که گزارش نگرفته، فقط ترجمست. رفتار این چند نفر که جدیدا توی بازی سنتر تاپیک های این مدلی راه اندازی میکنند آدم رو یاد اون مثال گربه دستش به گوشت نمیرسه میندازه.

قبلا یادم بود تا کسی خطایی انجام میداد، مدیران فوری یک کاری انجام میدادند، ظاهرا این رویه تغییر کرده و قسمت اخبار و برخی تاپیک ها تبدیل شده به دروغ پراکنی.

امیدوارم قسمت اخبار سایت از این افراد پاکسازی بشه تا مثل گذشته فقط اخبار رو در بخش اخبار مشاهده کنیم و نه آرزو ها و کمبود های چند کاربر متفرقه رو.

آخرین ویرایش:
چقدر ظریف و حساب شده اصل خبر رو در گرد و غبار نگارش خبر محو کردید. واقعاً باید تبریک گفت. دوستان بیدار باشید. آگاه باشید از این ترفندهای گریزاننده از مرکز :d

34 تا پست تو این تاپیک داده شده،داشتم میشمردم 26-27 تاش مربوط بوده به عنوان تاپیک.که چرا به PC گفتی بالا چشت ابرو ـه!(این چندمین باره که تو این اتفاق تو خبر های اخیر میوفته !اینم یه خبر که سونی فنا معترض بودن بهش(که نگین چون این خبر به نفع سونی هست دارم دادار و دودور میکنم ))
به خدا این رفتاری که میکنید فقط کاربرا رو از خبر گزاشتن زده میکنه/میترسونه!
من هم کاره ای نیستم که بخوام امر و نهی کنم ! خود دانید!

سونی میتونه خیلی راحت این نسل رو بگیره تو دستش! یه مقاله میخوندم که تحلیل گره گفته بود ممکنه این سال Wii U از X1 بالا بزنه و ایشون به مقام سوم نایل بشن. کلا با توجه به این شرایط سونی پتانسیل باز پس گرفتن نبض بازار رو داره.

سونی میتونه خیلی راحت این نسل رو بگیره تو دستش! یه مقاله میخوندم که تحلیل گره گفته بود ممکنه این سال Wii U از X1 بالا بزنه و ایشون به مقام سوم نایل بشن. کلا با توجه به این شرایط سونی پتانسیل باز پس گرفتن نبض بازار رو داره.
تو فضای اینترنتی که واقعا شرایط به نفع PS4 هست و وی یو هم داره حسابی رو میاد ولی تجربه نشون داده اینترنت همیشه بازخورد درستی از شرایط واقعی نیست. تنها چیزی که الان میشه ازش مطمئن بود اینکه تنها چیزی که جلوی فروش PS4 رو گرفته کمبودش تو بازاره امیدوارم سونی یه فکری به حالش بکنه چون کریسمس بلاخره بچه ها کنسول میخوان اگه PS4 نباشه بلاخره وان هست

ابن کمبود PS4 واقعا رو مخ و اذیت کننده هست . هنوزم پست هام تو تاپیک های مختلف قبل از عرضه و حتی رونمایی از خود کنسول هست که گفتم سونی باید فکری به حال تقاضا بکنه چون PS3 دقیقا همین بلا سرش اومد و مردم بودند ولی pS3 نبود !

تحلیل گر ـه از افغانستان نبود ـه احیانا؟;;)
فعلا که One داره پا به پای ps4 میاد
مواظب باشید جلو نیفته سوم شدنش پیش کش!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or