سرزمین مادری PC gaming هم در برابر PS4 دوام نیاورد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
سرزمین مادری PC gaming هم در برابر PS4 دوام نیاورد.PS4 در کره جنوبی تقریبا تمام شد

89c7e816a727213a75f309b109dda7da.jpg

کشور کره جنوبی به آسانی میتواند بعنوان سرزمین مادری PC gaming تعریف شود حداقل با توجه به چگونگی بازیهای محبوبی همچون Starcraft و League of Legends که بصورت محلی در حال انجام هستند" اما ظاهرا گیمرهای کره ای واقعا در برابر سرگرم کنندگی این کنسولهای بازی نتوانسته اند دوام بیاورند و سونی میتواند یک کشور دیگر را به چوب خط PS4 اضافه کند

لانچ PS4 در کره جنوبی 17 دسامبر انجام شد و امروز در یک کنفرانس خبری Sony Computer Entertainment Korea اعلام کرده که در حال حاضر کنسولهای PS4 تقریبا در همه جای این کشور فروخته شده و به اصطلاح sold out شده است.

این در حالیست که آماری از تعداد اولیه لانچ ارائه نشده و سونی رقم خریداری شده توسط مردم کره را اعلام نکرده است ولی به هر حال انبار اولیه موجودی تقریبا بصورت کامل خالی شده است.

در ادامه تصاویری از روز لانچ در کره جنوبی را مشاهده میکنید

81529296575313753176.jpg

20505039040893175407.jpg

69240843709748516895.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
اصلا هم معلوم نیست که نویسنده ی خبر سونی فن بوده :-j ..... سونی میتواند یک کشور دیگر را به چوب خط PS4 اضافه کند

توهم توطئه تا کجا؟:|
معنی اون کلمه عینا در خبر اومده بدون هیچ تصرف و تلخیصی :
Sony can add another country to its PlayStation 4 tally
tally : چوب خط ، شمارش و ...
Welcome to ignore list:bighug:

بسیار هم عالی
PC فن ها و Xbox فن ها تاپیک و خراب نکنید...طاقت انتقاد داشته باشین! هیچکجا نگفتن PC بهترین هست واسه بازی پس زود از کوره در نرین تا یکی یه خبری میزاره

بسیار هم عالی
PC فن ها و Xbox فن ها تاپیک و خراب نکنید...طاقت انتقاد داشته باشین! هیچکجا نگفتن PC بهترین هست واسه بازی پس زود از کوره در نرین تا یکی یه خبری میزاره

کدوم انتقاد؟! الان ایشون انتقاد کرد؟!

فقط کافیه یه خبری ذره ای به pc کبیر درشتی کنه اونوقته که برداران جان بر کف pc فن خاک تاپیک رو به توبره بکشن:|
یعنی فقط نشستن که حمله کنن
برادری که خبر گذاشتی تیتر رو درست کن چون احتمالا تاپیکت رو خواهند قفلید

اضافات به مقدمه و تیتر خبر هیچ ایرادی نداره بخصوص تیتر :

هر خبر دارای 3 بخش اصلی است. مقدمه، بدنه اصلی خبر و پایان. لزومی ندارد خبر حتما ترجمه خط به خط منبع باشد. به غیر از نقل قول های مستقیم، می‌توانید برای مقدمه و پایان خبر، برداشت خود از خبر را بنویسید. ولی این کار باید به درستی صورت گیرد و اصل امانت داری در انتقال خبر حفظ شود.

توهم توطئه تا کجا؟:|
معنی اون کلمه عینا در خبر اومده بدون هیچ تصرف و تلخیصی :
Sony can add another country to its PlayStation 4 tally
tally : چوب خط ، شمارش و ...
Welcome to ignore list:bighug:

منظور من که گفتم نویسنده خبر توی منبع بود ...ایشون که فقط ترجمه کردن ...!

اضافات به مقدمه و تیتر خبر هیچ ایرادی نداره بخصوص تیتر :

هر خبر دارای 3 بخش اصلی است. مقدمه، بدنه اصلی خبر و پایان. لزومی ندارد خبر حتما ترجمه خط به خط منبع باشد. به غیر از نقل قول های مستقیم، می‌توانید برای مقدمه و پایان خبر، برداشت خود از خبر را بنویسید. ولی این کار باید به درستی صورت گیرد و اصل امانت داری در انتقال خبر حفظ شود

بعد این قسمت دوم دیگه بوقه نه؟ فقط اونجایی که دوست داری Bold می کنی؟

شما که بلانسبت کور نیستی که و کامل هم برات گذاشتم و میتونی بخونیش .

حالا دقیقا بیا اینجا به من بگو که چجوری اون مقدمه اصل امانت داری رو رعایت نکرده ؟ یه توضیح داده در رابطه با اینکه کره جنوبی یه صنعت PC محور هست و فروش خوب PS4 تو این کشور نشونه خوبی برای سونی هست .

حالا دقیقا مشخص کن کجا این مقدمه ضربه زده به اصل خبر ؟

شما که بلانسبت کور نیستی که و کامل هم برات گذاشتم و میتونی بخونیش .

حالا دقیقا بیا اینجا به من بگو که چجوری اون مقدمه اصل امانت داری رو رعایت نکرده ؟ یه توضیح داده در رابطه با اینکه کره جنوبی یه صنعت PC محور هست و فروش خوب PS4 تو این کشور نشونه خوبی برای سونی هست .

حالا دقیقا مشخص کن کجا این مقدمه ضربه زده به اصل خبر ؟

استفاده از واژه دوام نیورده کاملا به اصل خبر ضربه زده!
در حالی که تو خبر میخواد این مفهوم رو برسونه که کنسول داشتن منافاتی با PC گیمر بودن نداره:
Korean gamers aren’t really against entertaining themselves with consoles as well
ولی خبری که ایشون ترجمه کرده این منظور رو می رسونه که مردم به جای PC رو PS4 آوردن و اون رو بهش ترجیح دادن!

سرزمین مادری PC gaming هم در برابر PS4 دوام نیاورد
کشور کره جنوبی به آسانی میتواند بعنوان سرزمین مادری PC gaming تعریف شود ( پس کاملا میشه گفت درسته )
" اما ظاهرا گیمرهای کره ای واقعا در برابر سرگرم کنندگی این کنسولهای بازی نتوانسته اند دوام بیاورند
واقعا اینقدر سخته ؟ یه تیتر خبر رو اینقدر گنده میکنین که چی مثلا

استفاده از واژه دوام نیورده کاملا به اصلا خبر ضربه زده!
در حالی که تو خبر میخواد این مفهوم رو برسونه که کنسول داشتن منافاتی با PC گیمر بودن نداره:

ولی خبری که ایشون ترجمه کرده این منظور رو می رسونه که مردم به جای PC رو PS4 آوردن و اون رو بهش ترجیح دادن!

این مورد رو قبول دارم .

در واقع اینجوری باید ترجمه بشه :

گیمر های کره ای در واقع شمکلی با سرگرم شدن خود توسط کنسول ها هم ندارند .

طبق قوانین استارتر تاپیک میتونه هر عنوانی که میخواد انتخاب کنه
عنوان خبر لازم نیست حتما ترجمه کلمه به کلمه منبع باشد ولی باید طوری باشد که اصل خبر را در یک جمله خلاصه کند.
کجا گفته میتونید تیتر خبر رو طوری انتخاب کنید که کوچکترین ربطی به خود خبر نداشته باشه؟

نگاه کن !!! واقعا زشته من خودم فن سونی و هم فن پی سی هستم و این واقعا زشته که عنوان خبر اصلی رو ببینی و برداری برای خودت عنوان سازی کنی !!
من اول فکر کردم منظور بازی Homeland هست که میخواد برای PS4 هم بیاد !! خیلی زشته اینجور رفتارها واقعا
حداقل میخواید تخریب کنید جوری تخریب کنید ادم بفهمه اصلا عنوان خبر منظورش چیه و چی میخواد بگه

PlayStation 4 Sold Out Almost Everywhere in South Korea Following Successful Worldwide Launch

دوستان در مورد اینکه کسی که خبر رو ترجمه کرده و زحمت کشیده نباید اینطوری باهاش برخورد کرد. همین 3روز پیش بود که میگفتن خبر کم میزارین. بازیسنتر مرده و از این حرف ها. بار ها شده که منم خواستم خبر بزارم ولی میترسم که جایی اشتباه کنم و مورد حمله قرار بگیرم.
پس خواهشن اگه مشکلی با خبر دارین به ناظمین بگین.
ممنون.

خود خبر مشکلی نداره. فقط تیترش حالت Offensive داره و باعث میشه کاربرا قبل از خوندن خبر، برداشت اشتباهی ازش داشته باشن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or