سرخط خبرها

یه انتقادی داشتم از دوستانی که اینجا خبر میذارن!
حساب کتاب تاریخ میلادی به شمسی چیزی نیست که زحمتی داشته باشه. طبیعتا داخل ایرانیم و ایرانی هستیم. بعیدم میدونم کسی توی ایران صبح که از خواب بلند میشه بگه واو امروز مثلا ۴ اکتبره و برنامم اینه.
بعضی دوستان اینجا خبر میذارن فقط تاریخ میلادی رو میذارن. تاریخ میلادی رو که همون سایت خارجی گذاشته خب. اینجام فروم ایرانیه. لااقل یه زحمتی به خودتون بدین تاریخی که توی ایران ملاک محسوب میشه رو توی اخبار بنویسین.
برای من و بقیه کاری نداره اون تاریخ میلادی رو میبینیم تبدیلش کنیم به شمسی. ولی خب فروم ایرانی کاربرام ایرانی نمیدونم چه فازیه که اخبار عرضه بازیا کنارش تاریخ میلادی مینویسین! :D
زحمتی که قطعا نداره اضافه کردن تاریخ شمسی. بعیدم میدونم نوشتن صرفا تاریخ میلادی کلاسی داشته باشه! یه فرهنگ سازی عادی و ساده اس.

ویدیوی Before You Buyش از Gameranx رو ببینین، خیلی خوب بازی رو نقد کرده و قشنگ توصیفش می‌کنه.
الان رفتم دیدم.
من دموش رو که بازی کرده بودم ، دقیقا همون حس و حالی که بعد از تجربش داشتم رو تو این نقدش هم آورده.
پس به نظرم اون دمو خیلی خوب بازی نهایی رو نمایندگی میکنه.

دموش برای من از خیلی از بازیهای با متای حول و حش 85-80 که روی ریل هستن و بدون چالش و نهایتا یه تجربه یکبار مصرف هستن باکیفیت تر بود.

• Like
Reactions: Grey Warden
پورت Gears of War 3 رو تموم کردم. قابل بازی هستش ولی قسمت هایی از گیم پلی و کات سین ها حذف شده. موزیک بالا پایین میشه و وقتی میخوای از تیربار استفاده کنی نشونش هی میره تو زمین.
دوربین تو کات سین ها هی کج کوله میشه.
dlc داستانی بازی هم هست ولی وقتی play میکنی میره تو یه صفحه سیاه و کرکرتر گیر میکنه اونجا.
به نظر من که این بازیای نسل هفت (که رو کنسولهای فعلی پورت-ریمستر نشدن) باید پورت رسمی شن
یا رفت سراغ بکواردشون رو ایکس باکس در صورت موجود بودن...
گزینه بعدی شبیه سازه
در صورت اینکه هنوز رو شبیه ساز بدون نقص قابل بازی نیستن باید از تیمهای سازنده شبیه ساز درخواست کرد مشکلاتشون رو برطرف کنند.
من فکر میکنم هنوز سنگهایی جلوی تیمهای شبیه سازی هست به لحاظ قانونی که فول شبیه ساز کنسولای نسل هفت رو‌ توسعه ندادن. دیگه نسل بعد امیدوارم کنسولای نسل هفت بشن مثل نسل شش حتی ساپرت رترو اچیومنتز هم بگیرن مثل اونا.
ولی تا اونموقع یه پورت میاد و میبینید کم و زیاد مشکل داره همون بکوارد بازی کنید (در صورت داشتن ایکس باکس و بودن اون بازی تو بکوارد) بهتره!

یه انتقادی داشتم از دوستانی که اینجا خبر میذارن!
حساب کتاب تاریخ میلادی به شمسی چیزی نیست که زحمتی داشته باشه. طبیعتا داخل ایرانیم و ایرانی هستیم. بعیدم میدونم کسی توی ایران صبح که از خواب بلند میشه بگه واو امروز مثلا ۴ اکتبره و برنامم اینه.
بعضی دوستان اینجا خبر میذارن فقط تاریخ میلادی رو میذارن. تاریخ میلادی رو که همون سایت خارجی گذاشته خب. اینجام فروم ایرانیه. لااقل یه زحمتی به خودتون بدین تاریخی که توی ایران ملاک محسوب میشه رو توی اخبار بنویسین.
برای من و بقیه کاری نداره اون تاریخ میلادی رو میبینیم تبدیلش کنیم به شمسی. ولی خب فروم ایرانی کاربرام ایرانی نمیدونم چه فازیه که اخبار عرضه بازیا کنارش تاریخ میلادی مینویسین! :D
زحمتی که قطعا نداره اضافه کردن تاریخ شمسی. بعیدم میدونم نوشتن صرفا تاریخ میلادی کلاسی داشته باشه! یه فرهنگ سازی عادی و ساده اس.
یه موردی هم هست که من خیلی دیدم و آزار دهنده است اینه که بعضی ها بدون کوچک ترین توضیحی بدون کوچک ترین ترجمه ای بدون لینک منبع یه اسکرین شات و عکس کم کیفیت از توئیتر یا جاهای دیگه میگیرن میان اینجا پست می کنن به عنوان خبر یا اطلاعات و شایعه. فقط هم مربوط به اینجا نیست تو خیلی از تاپیک ها مخصوصا تاپیک بازیها و تاپیک اطلاعات و شایعات ps5 وجود داره متاسفانه!
الان قدیم نیست و همه ما به شبکه های اجتماعی سر میزنیم ولی چیزی که اینجا رو از بقیه جاها متمایز میکنه اطلاعات دقیق و با کیفیت و تخصصی تره

یه موردی هم هست که من خیلی دیدم و آزار دهنده است اینه که بعضی ها بدون کوچک ترین توضیحی بدون کوچک ترین ترجمه ای بدون لینک منبع یه اسکرین شات و عکس کم کیفیت از توئیتر یا جاهای دیگه میگیرن میان اینجا پست می کنن به عنوان خبر یا اطلاعات و شایعه. فقط هم مربوط به اینجا نیست تو خیلی از تاپیک ها مخصوصا تاپیک بازیها و تاپیک اطلاعات و شایعات ps5 وجود داره متاسفانه!
الان قدیم نیست و همه ما به شبکه های اجتماعی سر میزنیم ولی چیزی که اینجا رو از بقیه جاها متمایز میکنه اطلاعات دقیق و با کیفیت و تخصصی تره
کلا بازیسنتر به عنوان یه فروم فارسی زبان به سمت عجیبی داره میره! برای اخباری که حول محور زمان انتشار بازیاس تاریخ میلادی میذارن! اکثرا خبر میذارن بعد خبرشون صرفا یک تصویر انگلیسیه (توی فروم فارسی!).
کسایی هم تصاویر انگلیسی از خبر میذارن که تگ کاربر فعال دارن! مدیریت یه نظارتی داشته باشه و لااقل تگ کیلویی ندن خیلی خوب میشه! من خودم رشتم زبان بوده و کارمم مرتبط با زبانه این چیزارو اینجا میبینم پرام میریزه!
این وسط بعضیام گویا از کنار کاخ سفید دارن کامنت میذارن از ۱۰تا کلمش ۹تا فینگلیشه! مملکت داره به ته دره میره اونوقت بعضیا دنبال فینگلیش نوشتن و خاص نشون دادن خودشون و کامنتاشون هستن! کاربرایی رو اینجا میشناسم که واقعا ساکن خارج از کشورن و بندگان خدا یه کلمه فینگلیش توی جمله هاشون نمیبینی! :D

فروش ایکس‌باکس به پایین‌ترین سطح در تمام تاریخ فعالیت این برند رسید

📉 براساس داده‌های موسسه سیرکانا (Circana)، فروش سخت‌افزار ایکس‌باکس در بازار آمریکا به پایین‌ترین سطح تاریخی خود رسیده است.

📊 آمار منتشرشده نشان می‌دهد فروش کنسول‌های ایکس‌باکس در سال ۲۰۲۶ میلادی تا به امروز، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳ درصد کاهش یافت. این کمترین میزان ثبت‌شده از فروش XBOX در آمریکا طی هشت ماه نخست هر سال میلادی محسوب می‌شود.

• Like
Reactions: m.a.t
یک ابزار مهندسی معکوس (Reverse Engineering) منتشر شده که به صورت یک MCP متصل به هوش مصنوعی کار می‌کنه و طبق ادعای خودش به لحاظ تئوریک می‌تونه هرچیزی رو اعم از نرم‌افزار، اپ موبایل، کدهای جاواسکریپت سایت‌ها، فیرمورها، درایورها و ... رو با اتصال به هوش مصنوعی مهندسی معکوس کنه.
محدودیت عملکردش هم جیب شماست که چه قدر بتونید توکن بریزید پای کار:دی

پروژه فقط سه ماهه که روی گیت‌هاب اومده و تا الان ۶۶ هزار تا ستاره گرفته.

از نمونه های موفقتی که دیدم، یه نفر درایور کیبوردش رو از ویندوز به لینوکس پورت کرده و یکی هم فیرمور پرینتر اچ پی خودش رو هک کرده و دیگه پرنتر اصالت کارتریج و باز شده بودنش رو چک نمی‌کنه.

فکر می‌کنم اگر همین طور پیش بره به زودی چیزهایی حتی عجیب‌تر از اسکیت سواری توی کال آو دیوتی می‌تونیم ببینیم.

GitHub - morluto/rea: Reverse engineer anything with agents, from app behavior down to native binaries.

ابزار رو از گیت هابش می‌تونید دانلود کنید.

یک ابزار مهندسی معکوس (Reverse Engineering) منتشر شده که به صورت یک MCP متصل به هوش مصنوعی کار می‌کنه و طبق ادعای خودش به لحاظ تئوریک می‌تونه هرچیزی رو اعم از نرم‌افزار، اپ موبایل، کدهای جاواسکریپت سایت‌ها، فیرمورها، درایورها و ... رو با اتصال به هوش مصنوعی مهندسی معکوس کنه.

از نمونه های موفقتی که دیدم، یه نفر درایور کیبوردش رو از ویندوز به لینوکس پورت کرده و یکی هم فیرمور پرینتر اچ پی خودش رو هک کرده و دیگه پرنتر اصالت کارتریج و باز شده بودنش رو چک نمی‌کنه.

فکر می‌کنم اگر همین طور پیش بره به زودی چیزهایی حتی عجیب‌تر از اسکیت سواری توی کال آو دیوتی می‌تونیم ببینیم.

GitHub - morluto/rea: Reverse engineer anything with agents, from app behavior down to native binaries.

قیافه شرکتایی که کارمنداشونو با هوش مصنوعی جایگزین میکردن دیدنیه. :D
نرم افزارای اختصاصی و کلوز سورس رسما مردن خیلی هم فوق العادس بنظرم.

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan

کم مونده اینطوری ملت درایورهای انویدیا رو برای لینوکس پورت کنن.
وا بده دیگه کثافت :D
درایورهاش بیاد روی لینوکس ... راحت درصد پلیرهای لینوکس گیمینگ دوبرابر حالت فعلی میشه ، حتی خیلی بیشتر.

• Like
کم مونده اینطوری ملت درایورهای انویدیا رو برای لینوکس پورت کنن.
وا بده دیگه کثافت :D
درایورهاش بیاد روی لینوکس ... راحت درصد پلیرهای لینوکس گیمینگ دوبرابر حالت فعلی میشه ، حتی خیلی بیشتر.
لینوکس؟ درایور انویدیا رو روی مک او اس پورت کردن!!!
البته اومدنشم بنظرم تاثیر انچنانی نداره رو امار لینوکس. خیلیا دوست دارن از ویندوز کوچ کنن بعدش که با مشکلات لینوکس و پیچیدگی های خودش روبرو میشن برمیگردن اوناییم که باهاش مشکل ندارن تا الان کوچ کردن یا دوال بوت میکنن. اینو به عنوان کسی که لینوکس استفاده میکنم میگم. بنظرم خیلیا به لینوکس نیازی ندارن صرفا یه نسخه debloat شده ویندوز لازم دارن و براشون بهترم هست ولی خب میخوان تو اینترنت پز بدن که دیگه ویندوز استفاده نمیکنن. یا شایدم نمیدونن fork های مختلف ویندوز از قدیم وجود داشته. الان خیلیا دارن خودشونو این در اون در میزنن پست میذارن فلان کار کردیم مصرف رم ویندوز ۱۱ یکم کمتر شده من یه نسخه debloat شده ویندوز ۱۱ دارم رو ۸ گیگ رم ddr3 مثل کره اجرا میشه. رو ۴ گیگ یا کمترم باید همینجور روون باشه به حدی دستکاری شده بود که یادمه نصب کردم مرورگر نداشت بتونم به اینترنت دسترسی داشته باشم. یو اس بی هم دم دستم نبود با پاورشل مجبور شدم مرورگر دانلود کنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or