الان رفتم دیدم.ویدیوی Before You Buyش از Gameranx رو ببینین، خیلی خوب بازی رو نقد کرده و قشنگ توصیفش میکنه.
به نظر من که این بازیای نسل هفت (که رو کنسولهای فعلی پورت-ریمستر نشدن) باید پورت رسمی شنپورت Gears of War 3 رو تموم کردم. قابل بازی هستش ولی قسمت هایی از گیم پلی و کات سین ها حذف شده. موزیک بالا پایین میشه و وقتی میخوای از تیربار استفاده کنی نشونش هی میره تو زمین.
دوربین تو کات سین ها هی کج کوله میشه.
dlc داستانی بازی هم هست ولی وقتی play میکنی میره تو یه صفحه سیاه و کرکرتر گیر میکنه اونجا.
یه موردی هم هست که من خیلی دیدم و آزار دهنده است اینه که بعضی ها بدون کوچک ترین توضیحی بدون کوچک ترین ترجمه ای بدون لینک منبع یه اسکرین شات و عکس کم کیفیت از توئیتر یا جاهای دیگه میگیرن میان اینجا پست می کنن به عنوان خبر یا اطلاعات و شایعه. فقط هم مربوط به اینجا نیست تو خیلی از تاپیک ها مخصوصا تاپیک بازیها و تاپیک اطلاعات و شایعات ps5 وجود داره متاسفانه!یه انتقادی داشتم از دوستانی که اینجا خبر میذارن!
حساب کتاب تاریخ میلادی به شمسی چیزی نیست که زحمتی داشته باشه. طبیعتا داخل ایرانیم و ایرانی هستیم. بعیدم میدونم کسی توی ایران صبح که از خواب بلند میشه بگه واو امروز مثلا ۴ اکتبره و برنامم اینه.
بعضی دوستان اینجا خبر میذارن فقط تاریخ میلادی رو میذارن. تاریخ میلادی رو که همون سایت خارجی گذاشته خب. اینجام فروم ایرانیه. لااقل یه زحمتی به خودتون بدین تاریخی که توی ایران ملاک محسوب میشه رو توی اخبار بنویسین.
برای من و بقیه کاری نداره اون تاریخ میلادی رو میبینیم تبدیلش کنیم به شمسی. ولی خب فروم ایرانی کاربرام ایرانی نمیدونم چه فازیه که اخبار عرضه بازیا کنارش تاریخ میلادی مینویسین!
زحمتی که قطعا نداره اضافه کردن تاریخ شمسی. بعیدم میدونم نوشتن صرفا تاریخ میلادی کلاسی داشته باشه! یه فرهنگ سازی عادی و ساده اس.
کلا بازیسنتر به عنوان یه فروم فارسی زبان به سمت عجیبی داره میره! برای اخباری که حول محور زمان انتشار بازیاس تاریخ میلادی میذارن! اکثرا خبر میذارن بعد خبرشون صرفا یک تصویر انگلیسیه (توی فروم فارسی!).یه موردی هم هست که من خیلی دیدم و آزار دهنده است اینه که بعضی ها بدون کوچک ترین توضیحی بدون کوچک ترین ترجمه ای بدون لینک منبع یه اسکرین شات و عکس کم کیفیت از توئیتر یا جاهای دیگه میگیرن میان اینجا پست می کنن به عنوان خبر یا اطلاعات و شایعه. فقط هم مربوط به اینجا نیست تو خیلی از تاپیک ها مخصوصا تاپیک بازیها و تاپیک اطلاعات و شایعات ps5 وجود داره متاسفانه!
الان قدیم نیست و همه ما به شبکه های اجتماعی سر میزنیم ولی چیزی که اینجا رو از بقیه جاها متمایز میکنه اطلاعات دقیق و با کیفیت و تخصصی تره
قیافه شرکتایی که کارمنداشونو با هوش مصنوعی جایگزین میکردن دیدنیه.یک ابزار مهندسی معکوس (Reverse Engineering) منتشر شده که به صورت یک MCP متصل به هوش مصنوعی کار میکنه و طبق ادعای خودش به لحاظ تئوریک میتونه هرچیزی رو اعم از نرمافزار، اپ موبایل، کدهای جاواسکریپت سایتها، فیرمورها، درایورها و ... رو با اتصال به هوش مصنوعی مهندسی معکوس کنه.
محدودیت عملکردش هم جیب شماست که چه قدر بتونید توکن بریزید پای کار
پروژه فقط سه ماهه که روی گیتهاب اومده و تا الان ۶۶ هزار تا ستاره گرفته.
از نمونه های موفقتی که دیدم، یه نفر درایور کیبوردش رو از ویندوز به لینوکس پورت کرده و یکی هم فیرمور پرینتر اچ پی خودش رو هک کرده و دیگه پرنتر اصالت کارتریج و باز شده بودنش رو چک نمیکنه.
فکر میکنم اگر همین طور پیش بره به زودی چیزهایی حتی عجیبتر از اسکیت سواری توی کال آو دیوتی میتونیم ببینیم.
GitHub - morluto/rea: Reverse engineer anything with agents, from app behavior down to native binaries.
ابزار رو از گیت هابش میتونید دانلود کنید.
کم مونده اینطوری ملت درایورهای انویدیا رو برای لینوکس پورت کنن.یک ابزار مهندسی معکوس (Reverse Engineering) منتشر شده که به صورت یک MCP متصل به هوش مصنوعی کار میکنه و طبق ادعای خودش به لحاظ تئوریک میتونه هرچیزی رو اعم از نرمافزار، اپ موبایل، کدهای جاواسکریپت سایتها، فیرمورها، درایورها و ... رو با اتصال به هوش مصنوعی مهندسی معکوس کنه.
از نمونه های موفقتی که دیدم، یه نفر درایور کیبوردش رو از ویندوز به لینوکس پورت کرده و یکی هم فیرمور پرینتر اچ پی خودش رو هک کرده و دیگه پرنتر اصالت کارتریج و باز شده بودنش رو چک نمیکنه.
فکر میکنم اگر همین طور پیش بره به زودی چیزهایی حتی عجیبتر از اسکیت سواری توی کال آو دیوتی میتونیم ببینیم.
GitHub - morluto/rea: Reverse engineer anything with agents, from app behavior down to native binaries.
لینوکس؟ درایور انویدیا رو روی مک او اس پورت کردن!!!کم مونده اینطوری ملت درایورهای انویدیا رو برای لینوکس پورت کنن.
وا بده دیگه کثافت
درایورهاش بیاد روی لینوکس ... راحت درصد پلیرهای لینوکس گیمینگ دوبرابر حالت فعلی میشه ، حتی خیلی بیشتر.
یک ابزار مهندسی معکوس (Reverse Engineering) منتشر شده که به صورت یک MCP متصل به هوش مصنوعی کار میکنه و طبق ادعای خودش به لحاظ تئوریک میتونه هرچیزی رو اعم از نرمافزار، اپ موبایل، کدهای جاواسکریپت سایتها، فیرمورها، درایورها و ... رو با اتصال به هوش مصنوعی مهندسی معکوس کنه.

کپی رایت و dmca تا یه حدی و تا یه جایی جوابگو هست مثلا decompile میکنن بازیو بعد همون با یه کلیک رو مرورگر قابل اجراس قطعا میتونن جلوشو بگیرن ولی خود decompiler و خیلی چیزا رو نمیتونن جلوگیری کنن مثل جیلبریک و امولاتورا.اینجور که پیش میره، قطعاً پای رگولاتوریا و نماینده های مجلس آمریکا به قضیه باز میشه و قطعاً تا فیها خالدون روشون قوانین کپی رایت اعمال میکنن. یـ دلیل داشت دولت آمریکا ترسیده بود از ورژن جدید Claude !!
OpenAI چند روز پیش یـ مقاله مفصل داده بود و جواب چند تا از سختترین مسائل ریاضی رو منتشر کرده بود. رسماً میشه گفت وارد عصر جدیدی از تکنولوژی شدیم. قشنگ مثل انقلاب صنعتی قرن 18 و 19. پیشرفتهای رباتیک، هوافضا و پزشکی تو چند دهه ی آینده دیدن داره.
این چیزا خوبه ولی هزینهی توکنها همین الان خیلی بالاست. کمپانیهای خارجی حتی براشون به صرفه نیست بیان Ai رو کاملا با برنامه نویسشون جابجا کنن. در حد پاسخگوییها و سِری کاری رو بهش سپردن. کسی بخواد همچین کارهایی بکنه باید یه خیلی پولدار باشه. با این پروژهها میشه چیزای کوچیک رو RE کرد ولی برای کنسولها واقعا قیمتش خیلی زیاد میشه.یک ابزار مهندسی معکوس (Reverse Engineering) منتشر شده که به صورت یک MCP متصل به هوش مصنوعی کار میکنه و طبق ادعای خودش به لحاظ تئوریک میتونه هرچیزی رو اعم از نرمافزار، اپ موبایل، کدهای جاواسکریپت سایتها، فیرمورها، درایورها و ... رو با اتصال به هوش مصنوعی مهندسی معکوس کنه.