سرخط خبرها

dring بعداینکه دید چه شرایر و بعدا شارما، به نوعی تکذیب کردن حرفاشو، اومد و گفت
Games media crisis deepens, Bloober hunts weird horror titles, and New York Games Week soft launches
Before that, a quick note about last week’s podcast. During the chat (not the newsletter), I mentioned that Hideo Kojima was reportedly seeking $400 million for his game Physint. Now, regular listeners will know the ‘report’ I am talking about was just some rumours floating around Tokyo Game Show (I mentioned it in that week’s Here’s The Dring newsletter). It was nothing more than that. Anyway, it got picked up by the internet and I quickly had to clarify that it’s just a rumour, and not something I’d stake my reputation on.

Which is just as well, as I now know that Xbox is paying far, far less than that number. Possibly even below $200 million. Regardless, the point I was making is that Xbox is still investing in big projects. It’s not just cutting teams. And that’s true no matter what it spent on the game.

Anyway, shall we crack on with today’s edition? You can watch or listen to today’s interviews and stories above. Or, read the highlights below. Enjoy!
قرارداد physint حتی زیر 200 میلیونه و میگه ایکس باکس همچنان در حال سرمایه گذاری رو پروژه های بزرگه

آخرین ویرایش:
انتشار آپدیت نسل نهم بازی Metro Redux و عبور فروش مجموعه از 50 میلیون نسخه
بر اساس اعلام رسمی توسعه دهندگان، فروش جهانی مجموعه بازی های Metro از مرز 50 میلیون نسخه عبور کرده است. در راستای قدردانی از بازیکنان، یک آپدیت رایگان با هدف ارتقا گرافیکی بازی روی سخت افزارهای مدرن برای تمامی دارندگان بازی های Metro 2033 Redux و Metro Last Light Redux منتشر می شود. همچنین بازیکنان می توانند برای انتشار بازی Metro 2039 در تاریخ 4 فوریه ( 15 بهمن 1405 ) آماده شوند.

این آپدیت یک ریمستر یا ریمیک کامل محسوب نمی شود و هویت بصری اصلی نسخه های Redux حفظ شده است، اما بهبودهای فنی هدفمندی برای بهره گیری از توان سخت افزاری کنسول ها و رایانه های شخصی جدید در آن اعمال شده است. تمامی پلتفرم ها از بافت های 4K، بهبود کیفیت انیمیشن ها، صدای با کیفیت تر، جزئیات محیطی بیشتر و رفع باگ های گزارش شده توسط کاربران پشتیبانی می کنند.

منبع
Metro 2039 (US) - METRO Redux | Next-Gen Update coming this month | Deep Silver​

Games media crisis deepens, Bloober hunts weird horror titles, and New York Games Week soft launches

قرارداد physint حتی زیر 200 میلیونه و میگه ایکس باکس همچنان در حال سرمایه گذاری رو پروژه های بزرگه
ایشالا که پا قدم آشا خوب باشه و یه جنگ حرفه‌ای کنسول پیش بگیره. دود خوشگلش بره تو چشم ما، هی مجبور شیم گیم خوب بخریم.

الان یه سوال برام پیش اومد، سونی واقعا ۵۰۰ تا با اینا بسته بوده؟ یا اونم پرونده بوده؟

این‌طور که هی داره پایین‌تر میاد، پس‌فردا می‌گن کوجیما یه پولی هم کف دست مایکروسافت گذاشته که ناشر بازی بشه! :دی

ایشالا که پا قدم آشا خوب باشه و یه جنگ حرفه‌ای کنسول پیش بگیره. دود خوشگلش بره تو چشم ما، هی مجبور شیم گیم خوب بخریم.

الان یه سوال برام پیش اومد، سونی واقعا ۵۰۰ تا با اینا بسته بوده؟ یا اونم پرونده بوده؟
از این خبر درس بگیر، که هر چی شرایر گفت، بگی چشم :D
در مورد مطلب همون موقع که شرایر گفت پایینتره یه توییت زد که من نزدمش

2026-10-01_23-19-52.jpg

رفته هر چی میشنیده تو توکیو گیم شو رو گفته، رسما سطح یکی مثل شرایر با درینگ تو اینه، وقتی دقیقا رقم رو مطمئن نیست،نمیگه. به مفهوم منبع نداشتن نبود
و تهش شرایر گفت منبع فرست پارتیم تو ماکرو گفته خیلی کمتره از رقم اعلامی.
دلیل نگفتن شرایر منابع مختلف و رقمهای مختلف بود نه نداشتن منبع و بعد تکذیبش هم رقم نگفت و گفت فرست پارتی ماکروم گفته خیلی کمتر از اینه.

این‌طور که هی داره پایین‌تر میاد، پس‌فردا می‌گن کوجیما یه پولی هم کف دست مایکروسافت گذاشته که ناشر بازی بشه! :دی
رقم الان منطقیه. هم شرایر گفته هم دیروز شارما گفت از یه پرمیوم ایکس باکس هزینه کل قرارداد که شامل فیلم و تلویزیون و بازی هست،کمتره.
تو اون مطلب لفظی تایید شد تقریبا که 400 برا سونی بوده
و کوجیما سراغ چند شرکت رفته بود و تمایل نشون دادن ولی خریدار نبودن چون دث ها تو زمینه فروش موفق نبودن واقعا.
دیگه دست آخر اومده سراغ ایکس باکس. اگه بازی لغو میشد برا اعتبارش خوب نبود و الان امیدوارم به بازی
چون فکر کنم دنبال اعاده حیثیت هست کوجیما، نه عرضه یه بازی برا مخاطب خاص.

آخرین ویرایش:
دقیقا :D
امیدوارم کوجیما تهش به این نرسه که اول شروع بازیش یه گزینه بزاره که میگه:
استفاده از گیم پد در این بازی آپشناله :D

از این خبر درس بگیر، که هر چی شرایر گفت، بگی چشم :D
در مورد مطلب همون موقع که شرایر گفت پایینتره یه توییت زد که من نزدمش

View attachment 424354

رفته هر چی میشنیده تو توکیو گیم شو رو گفته، رسما سطح یکی مثل شرایر با درینگ تو اینه، وقتی دقیقا رقم رو مطمئن نیست،نمیگه. به مفهوم منبع نداشتن نبود
و تهش شرایر گفت منبع فرست پارتیم تو ماکرو گفته خیلی کمتره از رقم اعلامی.
دلیل نگفتن شرایر منابع مختلف و رقمهای مختلف بود نه نداشتن منبع و بعد تکذیبش هم رقم نگفت و گفت فرست پارتی ماکروم گفته خیلی کمتر از اینه.
من شرایر رو ول کردم، تو ول کن😁🤣

خب اول گفتش ۴۰۰ تا بعد گفت ۳۰۰ تا. به من چه هی خودشون ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا میارن‌ پایین.😁🤣

حالا قرارداد سونی کلا ۳۰۰ تا بوده؟ بعید می‌دونم. اونم احتمالا خالی بستن ۵۰۰ تا!

• Like
Reactions: rahyarpaul
من شرایر رو ول کردم، تو ول کن😁🤣

خب اول گفتش ۴۰۰ تا بعد گفت ۳۰۰ تا. به من چه هی خودشون ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا میارن‌ پایین.😁🤣

حالا قرارداد سونی کلا ۳۰۰ تا بوده؟ بعید می‌دونم. اونم احتمالا خالی بستن ۵۰۰ تا!
شرایر عدد نداد درینگ عدد داد و گفتی شرایر عدد نداده چون منبع نداره، ولی داشت
چیزی که بنظر میاد 400 عدد سونی بوده،چجوری رسیده به زیر 200 و کوجیما داشته اختلاس میکرده تو سونی یا ...
شاید یروزی معلوم باشه ولی احتمال زیاد قصد داشته وسط هر کمپ دو ساعت و نیم پیاده روی بزنه از مناظر خالی لذت ببریم که الان با حفظ اون ایده ها زمان و نیروی ساخت و هزینه کم شده و با بودجه ماکرو قابل ساخته.

• Smile
Reactions: RoadRash
Rumours suggest Activision could be eyeing up a full reboot of the Halo series, with Sledgehammer Games heading up the project
شایعه از rebs gaming
گفته هنوز قطعی نیست و فقط طرح مطرح شده است
دو تا هیلو داره ساخته میشه یه مولتی رایگان و یه کمپین
بازی soft reboot قرار بوده بشه ولی ادامه اینفینیت نبوده ولی مثل اینکه تو ایده جدید ریبوت کامل شده و با موتور infinty ward توسط اسلج همر ساخته میشه.

آخرین ویرایش:
Rumours suggest Activision could be eyeing up a full reboot of the Halo series, with Sledgehammer Games heading up the project
شایعه از rebs gaming
گفته هنوز قطعی نیست و فقط طرح مطرح شده است
دو تا هیلو داره ساخته میشه یه مولتی رایگان و یه کمپین
بازی soft reboot قرار بوده بشه ولی ادامه اینفینیت نبوده ولی مثل اینکه تو ایده جدید ریبوت کامل شده و با موتور infinty ward توسط اسلج همر ساخته میشه.
این موتور یچیزی تو مایه‌های CG-125 هست. ولش نمی‌کنن و هرنسل یکم اپدیتش می‌کنن. برای مالتی پلیر‌ اوکیه ولی برای کمپین اصلا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or