سرخط خبرها

مدیر استدیو Warhorse Studios فرموندن خوشحاله که GTA VI با قیمت 80 دلار منتشر میشه و ابراز امیدواری کرده که این قیمت تبدیل به استاندارد بشه.

یارو با چس دلار بازی میسازه 70 تا میکنه تو پاچه ملت بعد همونم کمشه میگه کاش صد دلار بود :)) بعد وقتی میگم از اینکه ملت بازیای هفتاد دلاری AA ای مثل دانواکر رو نخرن خوشحال میشم یه جوری گفتن انگار از سر عقده دارم این حرفو میزنم.
حالا این بندگان خدا که بازیشون واقعا پر و پیمون بود و کاملا ارزش پولش رو داشت
ولی افزایش قیمت بازی ها هم متاسفانه اجتناب ناپذیره.
از اول نسل به خاطر جنگ اوکراین تورم تو کل اروپا بیشتر شده
در نتیجه حقوق کارکنان هم رفته بالا
خود کنسول ها هم چندین بار افزایش قیمت داشتن
فقط بحث اینه کسی جرئت نمیکنه اولین اقدام رو بکنه و منتظر راکستار هستن تا چراغ رو روشن کنه
ولی اینکه خیلی از بازی ها در حد ۴۰ دلار هم محتوا ندارن حرف درستیه

• Like
Reactions: He!n3ger
حالا این بندگان خدا که بازیشون واقعا پر و پیمون بود و کاملا ارزش پولش رو داشت
ولی افزایش قیمت بازی ها هم متاسفانه اجتناب ناپذیره.
از اول نسل به خاطر جنگ اوکراین تورم تو کل اروپا بیشتر شده
در نتیجه حقوق کارکنان هم رفته بالا
خود کنسول ها هم چندین بار افزایش قیمت داشتن
فقط بحث اینه کسی جرئت نمیکنه اولین اقدام رو بکنه و منتظر راکستار هستن تا چراغ رو روشن کنه
ولی اینکه خیلی از بازی ها در حد ۴۰ دلار هم محتوا ندارن حرف درستیه
من همیشه اینو گفتم. اصلا اینطور نیست که بازی ها الان ارزون شده باشن بلکه قبلا فوق العاده گرون بودن. مخصوصا نسل 7 به قبل.
اینا خیلیاشون تو همون پیش فروش کل هزینه ساخت بازی رو دارن درمیارن. کدوم بیزینسی همچین حاشیه سود مسخره ای داره میده که اینا تو ویدیوگیم دارن پیاده میکنن؟
کنسولا هم افزایش قیمتشون 90 درصد به خاطر افزایش قیمت حافظه بود.

خرجشون زیاد شده؟ بهره وریشونو ببرن بالا. اسکیل کاراشونو منطقی کنن. از متخصص های کاربلد تو کار استفاده کنن به جای یه لشگر npc مو بنفش. قرار نیست گیمر هزینه تراپی و تغییر جنسیت و نون مفت این جماعت رو بده.

همین kingdom come شیش میلیون نسخه فروخته تا الان. هزینه ساختش فکر کنم 30-40 میلیون دلار بوده. دیگه نمیدونم توقع اینا از سود ده بودن یه پروژه چقدره.

View attachment 424690

Resident Evil Requiem بیشترین میزان تموم کردن میان پلیر ها رو داشته !! نکته جالب توجه اینکه هرچی جلوتر اومده درصد تموم کردنشون هم بیشتر شده !!!
بخاطر گیمپس و پلاسه نسخه قبلی ها رو این سرویس ها اومدن تعداد زیادی از پلیر ها صرفا دانلودش کردن تستشون کنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or