کی گفته فقط بازیهای ps5 اجرا می کنه ؟اون بخش آخر جالبه :
11-10 تو حالت موبایل/دستی و 14 ترافلاپ تو حالت Docked !
جالبه.
=======
ولی اینکه فقط بازیهای ps5 رو میخواد اجرا کنه به نظرتون خیلی دیر نیست؟
اگه بازیهای Ps6 رو هم براش بهینه کنن که یه جورایی نقش سری اس رو برای پلی استیشن بتونه بازی کنه خیلی میتونه موفق باشه.
کنسول دستی رو گفتید با این چیزا پشتیبانی میشه؟؟؟؟؟نصف اینا برای PCهم هنوز قفلهکی گفته فقط بازیهای ps5 اجرا می کنه ؟
با هر اسمی که عرضه بشه ( احتمالا PS6P ) یه کنسول نسل 10 و تمام ویژگی های نسل neural rendering / Path tracing / MFG پشتیبانی می کنه ( احتمالا بازی ها رو با رزولوشن داخلی 360 تا 900P و اپ اسکیل با PSSR اجرا می کنه )
من پیشاپیش عذرخاهی میکنم اگر قضاوتم اشتباهه.به جز چند مورد انگشتشمار، مابقی دِوِلوپرهای ژاپنی عملاً تو روزهای خوش و موفق نسل 6 و دوران یکهتازیشون روی PS2 و GameCube گیر کردن و هنوز هم با یادآوریِ دستاوردهای اون زمان، به لحاظ روانی خودشون رو ارضاء و قانع میکنن. این وسط، واکنش هیجانی و ذوقزدگی ما گیمرها هم که بیشتر ناشی از نوستالژی و مرور خاطرات و علاقه ذاتی خیلیهامون به Retro Gaming ـه، این توهم رو در اونها ایجاد میکنه که نیازی به تغییر و تحول بازیهاشون نیست. شخصاً هیچوقت فکر نمیکردم، صنعت گیم ژاپن نه تنها اینطوری درجا بزنه، بلکه در برابر انتقادات درست و بهجا، پنبه تو گوششون فرو کنن و خودشون رو بزنن بیخیالی!
Path tracing روی کنسول دستی؟ رندر عصبی؟ نکنه قراره انویدیا چیپ کنسول رو بسازه؟ هنوز amd هیچکدوم از اینا رو به صورت رسمی روی کارتای پرچمدارش درست حسابی پشتبیانی نمیکنه بعد کوروش خبر داره که روی کنسول دستی پلی استیشن اجرا میشه!!!کی گفته فقط بازیهای ps5 اجرا می کنه ؟
با هر اسمی که عرضه بشه ( احتمالا PS6P ) یه کنسول نسل 10 و تمام ویژگی های نسل neural rendering / Path tracing / MFG پشتیبانی می کنه ( احتمالا بازی ها رو با رزولوشن داخلی 360 تا 900P و اپ اسکیل با PSSR اجرا می کنه )
PS6 / PS6P بکوراد کامل دارن و روز عرضه تمام بازی های PS4 / PS5 اجرا می کنن
سونی از یکسال پیش عملا Forward compatibility کنسول دستی شروع کرده
[Digital Foundry] PS5 'Power Saver' Mode Tested: A Green Initiative, Next-Gen Handheld Teaser Or Both?
کنسول دستی رو گفتید با این چیزا پشتیبانی میشه؟؟؟؟؟نصف اینا برای PCهم هنوز قفله
اصولا هرچیزی که اون میگه رو باید از کنارش با خنده رد شین. منبعش همونیه که میگفت جیم رایان قراره نسل ۹و به خاک و خون بکشه!Path tracing روی کنسول دستی؟ رندر عصبی؟ نکنه قراره انویدیا چیپ کنسول رو بسازه؟ هنوز amd هیچکدوم از اینا رو به صورت رسمی روی کارتای پرچمدارش درست حسابی پشتبیانی نمیکنه بعد کوروش خبر داره که روی کنسول دستی پلی استیشن اجرا میشه!!!
منبع : بنچمارک کارت گرافیگ های انویدیا
کی گفته فقط بازیهای ps5 اجرا می کنه ؟
PS6 / PS6P بکوراد کامل دارن و روز عرضه تمام بازی های PS4 / PS5 اجرا می کنن
سونی از یکسال پیش عملا Forward compatibility کنسول دستی شروع کرده
[Digital Foundry] PS5 'Power Saver' Mode Tested: A Green Initiative, Next-Gen Handheld Teaser Or Both?
اجرای این چیز ها رو یک کنسول دستی فعلا انتظار زیادیه و لزوما به کمبود رم و شرایط فعلی سخت افزار مربوط نمیشه گفت.خب اگه PS6رو هم اجرا کنه منطقیه ، برای همین برام سوال پیش اومده بود که با این شرایط این کنسول دستی دیر میاد و زود هم میخواد بره؟
به چه دردی میخوره که فقط بازیهای PS5رو اجرا کنه؟
===================
===================
خود انویدیا احتمال زیاد تو کارتهای 2028 به بعد این موارد رو تقریبا پیش فرض میاره دیگه.
(با توجه به خبری که اومده بود که میگفت انویدیا برای 2027 برنامه آنچنانی نداره و ... اینطور میگم ، وگرنه به احتمال زیاد تو همین 2027 خیلی از اینها رو می آورد)
AMD و همکاریشون با سونی هم که تقریبا پشتبند انویدیا خیلی سریع عکس العمل نشون میدن و خودشون رو میرسونن.
این کنسول دستی هم اگه یه روزی کاملا تولید بشه خیلی تا اونموقع فاصله داریم و به راحتی میشه حدس زد که یه همچین ویژگیهای مشابهی رو وقتی که میرسه با خودش به همراه داره.
به نظرم شرایط صنعت سخت افزاری اگه نرمال بود تو همین 2027 خیلی از این کنسول دستیها بخش زیادی از این ویژگیها رو میتونستن داشته باشن.
من خوشبختانه انداختمش لیست سیاه و راحتاصولا هرچیزی که اون میگه رو باید از کنارش با خنده رد شین. منبعش همونیه که میگفت جیم رایان قراره نسل ۹و به خاک و خون بکشه!![]()
خواهش میکنم؛ والا نمیدونم چی باعث شد که همچین چیزی به نظرتون بیاد. به عنوان مثال همین کامنتی که از من ریپلای کردید، به لحاظ متنی چه ویژگی خاص و عجیبی داره که از قلم یک انسان عادی برنیاد؟! یا کامنتهای قبلی؟! یعنی نوشتار و جملهبندی در این حد هم براتون بعیده؟ دیگه داشتن یه سواد متعارف و مطالعه چند کتاب در طول زندگی، اصولاً خروجی خیلی بهتری باید داشته باشه، چه برسه به قلم من که خیلی معمولی محسوب میشه! اگر هم رعایت علایم نگارشی و نیمفاصله و پرهیز از هـ کسره و ... براتون ایجادِ سوال کرده که باید بگم من سالهاست که به خاطر ترجمه متون، زیاد تایپ میکنم و عملاً عادت به این کار دارم. ضمن اینکه برام مهمه متنی که اینجا تایپ میکنم، نامفهوم و شلخته نباشه. خلاصه من که مطلقاً از AI استفاده نمیکنم و از این بابت، وجدانم راحته؛ دیگه قضاوت با شما و بقیه دوستان.من پیشاپیش عذرخاهی میکنم اگر قضاوتم اشتباهه.
ولی من چندتا کامنتهای شما رو خوندم، یه وایب ai طوری داره.
حالا نمیدونم شاید تسلطت روی نوشتن خیلی زیاده .
اگر اشتباه میکنم که گفتم عذرخاهی میکنم. اگرم نمیکنم، به نظرم جالب و ضروری نیست که برای نوشتن کامنت از ai استفاده کنید.
ببین تو شروع نسل میگفتن رو کارتنا زده 8k 60 fps raytracingخود انویدیا احتمال زیاد تو کارتهای 2028 به بعد این موارد رو تقریبا پیش فرض میاره دیگه.
(با توجه به خبری که اومده بود که میگفت انویدیا برای 2027 برنامه آنچنانی نداره و ... اینطور میگم ، وگرنه به احتمال زیاد تو همین 2027 خیلی از اینها رو می آورد)
AMD و همکاریشون با سونی هم که تقریبا پشتبند انویدیا خیلی سریع عکس العمل نشون میدن و خودشون رو میرسونن.
این کنسول دستی هم اگه یه روزی کاملا تولید بشه خیلی تا اونموقع فاصله داریم و به راحتی میشه حدس زد که یه همچین ویژگیهای مشابهی رو وقتی که میرسه با خودش به همراه داره.
به نظرم شرایط صنعت سخت افزاری اگه نرمال بود تو همین 2027 خیلی از این کنسول دستیها بخش زیادی از این ویژگیها رو میتونستن داشته باشن.
neural rendering / AI upscaling / Ray tracing / Path tracing / MFG انویدیا کشف نکردهخب اگه PS6رو هم اجرا کنه منطقیه ، برای همین برام سوال پیش اومده بود که با این شرایط این کنسول دستی دیر میاد و زود هم میخواد بره؟
به چه دردی میخوره که فقط بازیهای PS5رو اجرا کنه؟
===================
===================
خود انویدیا احتمال زیاد تو کارتهای 2028 به بعد این موارد رو تقریبا پیش فرض میاره دیگه.
هدف 1080 60 فریم نیستاجرای این چیز ها رو یک کنسول دستی فعلا انتظار زیادیه و لزوما به کمبود رم و شرایط فعلی سخت افزار مربوط نمیشه گفت.
این پردازش ها توان مصرفی دارند، و حرارت تولید میکنند و همه اینها رو یک کنسول دستی کوچیک و قابل حمل فکر نکنم به راحتی پیاده بشه.
ما تازه شاهد عرضه شدن پردازنده های ۲ نانومتری هستیم که فعلا فقط برای گوشی های پرچمدار سامسونگ و اپل (و احتمالا به زودی لپتاپ های اپل) هست.
در نظر بگیریم یک گرافیکی مثل ۵۰۷۰ که مثلا برای ۱۰۸۰ اکی هست برای path tracing با چیپ ستی که ۴ نانومتری هست و ۲۵۰ وات مصرفی حالا بخواد به روز هم بشه و مصرف کمتری داشته باشه و حرارت کمتری هم تولید کنه، در نهایت باید به حدی برسه که مثلا با 25 وات مصرف کل سیستم بازی رو با همه چیزای که انتظار داری اجرا کنه. تصورش تو حال حاضر با سطحی که از تکنولوژی در حال حاضر داریم سخته. RTX Spark شاید نزدیک ترین چیز به این هدف باشه ولی بازم فرمت کنسول دستی نیست. قیمتش هم اصلا به کنسول دستی نمیخوره.
در آینده به این هدف خواهیم رسید، ولی فعلا در دسترس نیست همچین چیزی.
هدف کنسول دستی 360P 30 فریم و اپ اسکیل با PSSR3