سرخط خبرها

مایکروسافتم این نسل بجای سریز اس باید کنسول دستی میداد! اشتباهه ۲تا کنسول بدی.
امیدوارم نسل ۱۰ کنسول دستی مایکروسافتم ببینیم رقابت جذاب بشه. ROG XBOX Ally با اینکه مال خودشون نبود ولی محصول بشدت خفنیه. اونام یچی بسازن برای خودشون باشه ببینیم چجوری بینشون رقابت میشه! البته اگه اونور سونی دوباره گدابازیش عود نکنه سر این کنسول دستی بخواد ضرر و زیانای بازیای گسشو از حلق خریدار بکشه بیرون.:D

اون بخش آخر جالبه :
11-10 تو حالت موبایل/دستی و 14 ترافلاپ تو حالت Docked !

جالبه.
=======
ولی اینکه فقط بازیهای ps5 رو میخواد اجرا کنه به نظرتون خیلی دیر نیست؟

اگه بازیهای Ps6 رو هم براش بهینه کنن که یه جورایی نقش سری اس رو برای پلی استیشن بتونه بازی کنه خیلی میتونه موفق باشه.
کی گفته فقط بازیهای ps5 اجرا می کنه ؟
با هر اسمی که عرضه بشه ( احتمالا PS6P ) یه کنسول نسل 10 و تمام ویژگی های نسل neural rendering / Path tracing / MFG پشتیبانی می کنه ( احتمالا بازی ها رو با رزولوشن داخلی 360 تا 900P و اپ اسکیل با PSSR اجرا می کنه )
PS6 / PS6P بکوراد کامل دارن و روز عرضه تمام بازی های PS4 / PS5 اجرا می کنن
سونی از یکسال پیش عملا Forward compatibility کنسول دستی شروع کرده
[Digital Foundry] PS5 'Power Saver' Mode Tested: A Green Initiative, Next-Gen Handheld Teaser Or Both?

با هر اسمی که عرضه بشه ( احتمالا PS6P ) یه کنسول نسل 10 و تمام ویژگی های نسل neural rendering / Path tracing / MFG پشتیبانی می کنه ( احتمالا بازی ها رو با رزولوشن داخلی 360 تا 900P و اپ اسکیل با PSSR اجرا می کنه )
کنسول دستی رو گفتید با این چیزا پشتیبانی میشه؟؟؟؟؟نصف اینا برای PCهم هنوز قفله

به جز چند مورد انگشت‌شمار، مابقی دِوِلوپرهای ژاپنی عملاً تو روزهای خوش و موفق نسل 6 و دوران یکه‌تازی‌شون روی PS2 و GameCube گیر کردن و هنوز هم با یادآوریِ دستاوردهای اون زمان، به لحاظ روانی خودشون رو ارضاء و قانع می‌کنن. این وسط، واکنش هیجانی و ذوق‌زدگی ما گیمرها هم که بیشتر ناشی از نوستالژی و مرور خاطرات و علاقه ذاتی خیلی‌هامون به Retro Gaming ـه، این توهم رو در اون‌ها ایجاد می‌کنه که نیازی به تغییر و تحول بازی‌هاشون نیست. شخصاً هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم، صنعت گیم ژاپن نه تنها اینطوری درجا بزنه، بلکه در برابر انتقادات درست و به‌جا، پنبه تو گوششون فرو کنن و خودشون رو بزنن بی‌خیالی!
من پیشاپیش عذرخاهی میکنم اگر قضاوتم اشتباهه.
ولی من چندتا کامنتهای شما رو خوندم، یه وایب ai طوری داره. :D
حالا نمیدونم شاید تسلطت روی نوشتن خیلی زیاده .

اگر اشتباه میکنم که گفتم عذرخاهی میکنم. اگرم نمیکنم، به نظرم جالب و ضروری نیست که برای نوشتن کامنت از ai استفاده کنید.

• Like
Reactions: Zack.Fair
[Digital Foundry] PS5 'Power Saver' Mode Tested: A Green Initiative, Next-Gen Handheld Teaser Or Both?
Path tracing روی کنسول دستی؟ رندر عصبی؟ نکنه قراره انویدیا چیپ کنسول رو بسازه؟ هنوز amd هیچکدوم از اینا رو به صورت رسمی روی کارتای پرچمدارش درست حسابی پشتبیانی نمیکنه بعد کوروش خبر داره که روی کنسول دستی پلی استیشن اجرا میشه!!! :D

منبع : بنچمارک کارت گرافیگ های انویدیا

Path tracing روی کنسول دستی؟ رندر عصبی؟ نکنه قراره انویدیا چیپ کنسول رو بسازه؟ هنوز amd هیچکدوم از اینا رو به صورت رسمی روی کارتای پرچمدارش درست حسابی پشتبیانی نمیکنه بعد کوروش خبر داره که روی کنسول دستی پلی استیشن اجرا میشه!!! :D

اصولا هرچیزی که اون میگه رو باید از کنارش با خنده رد شین. منبعش همونیه که میگفت جیم رایان قراره نسل ۹و به خاک و خون بکشه! :D

1789651547307.png
1789651504672.png

خب اگه PS6‌رو هم اجرا کنه منطقیه ، برای همین برام سوال پیش اومده بود که با این شرایط این کنسول دستی دیر میاد و زود هم میخواد بره؟
به چه دردی میخوره که فقط بازیهای PS5‌رو اجرا کنه؟

===================
===================
خود انویدیا احتمال زیاد تو کارتهای 2028 به بعد این موارد رو تقریبا پیش فرض میاره دیگه.
(با توجه به خبری که اومده بود که میگفت انویدیا برای 2027 برنامه آنچنانی نداره و ... اینطور میگم ، وگرنه به احتمال زیاد تو همین 2027 خیلی از اینها رو می آورد)

AMD و همکاریشون با سونی هم که تقریبا پشتبند انویدیا خیلی سریع عکس العمل نشون میدن و خودشون رو میرسونن.
این کنسول دستی هم اگه یه روزی کاملا تولید بشه خیلی تا اونموقع فاصله داریم و به راحتی میشه حدس زد که یه همچین ویژگیهای مشابهی رو وقتی که میرسه با خودش به همراه داره.

به نظرم شرایط صنعت سخت افزاری اگه نرمال بود تو همین 2027 خیلی از این کنسول دستیها بخش زیادی از این ویژگیها رو میتونستن داشته باشن.

خب اگه PS6‌رو هم اجرا کنه منطقیه ، برای همین برام سوال پیش اومده بود که با این شرایط این کنسول دستی دیر میاد و زود هم میخواد بره؟

===================
===================
خود انویدیا احتمال زیاد تو کارتهای 2028 به بعد این موارد رو تقریبا پیش فرض میاره دیگه.
(با توجه به خبری که اومده بود که میگفت انویدیا برای 2027 برنامه آنچنانی نداره و ... اینطور میگم ، وگرنه به احتمال زیاد تو همین 2027 خیلی از اینها رو می آورد)

AMD و همکاریشون با سونی هم که تقریبا پشتبند انویدیا خیلی سریع عکس العمل نشون میدن و خودشون رو میرسونن.
این کنسول دستی هم اگه یه روزی کاملا تولید بشه خیلی تا اونموقع فاصله داریم و به راحتی میشه حدس زد که یه همچین ویژگیهای مشابهی رو وقتی که میرسه با خودش به همراه داره.

به نظرم شرایط صنعت سخت افزاری اگه نرمال بود تو همین 2027 خیلی از این کنسول دستیها بخش زیادی از این ویژگیها رو میتونستن داشته باشن.
اجرای این چیز ها رو یک کنسول دستی فعلا انتظار زیادیه و لزوما به کمبود رم و شرایط فعلی سخت افزار مربوط نمیشه گفت.
این پردازش ها توان مصرفی دارند، و حرارت تولید میکنند و همه اینها رو یک کنسول دستی کوچیک و‌ قابل حمل فکر نکنم به راحتی پیاده بشه.
ما تازه شاهد عرضه شدن پردازنده های ۲ نانومتری هستیم که فعلا فقط برای گوشی های پرچمدار سامسونگ و اپل (و احتمالا به زودی لپتاپ های اپل) هست.
در نظر بگیریم یک گرافیکی مثل ۵۰۷۰ که مثلا برای ۱۰۸۰ اکی هست برای path tracing با چیپ ستی که ۴ نانومتری هست و ۲۵۰ وات مصرفی حالا بخواد به روز هم بشه و مصرف کمتری داشته باشه و حرارت کمتری هم تولید کنه، در نهایت باید به حدی برسه که مثلا با 25 وات مصرف کل سیستم بازی رو با همه چیزای که انتظار داری اجرا کنه. تصورش تو حال حاضر با سطحی که از تکنولوژی در حال حاضر داریم سخته. RTX Spark شاید نزدیک ترین چیز به این هدف باشه ولی بازم فرمت کنسول دستی نیست. قیمتش هم اصلا به کنسول دستی نمی‌خوره.
در آینده به این هدف خواهیم رسید، ولی فعلا در دسترس نیست همچین چیزی.

اصولا هرچیزی که اون میگه رو باید از کنارش با خنده رد شین. منبعش همونیه که میگفت جیم رایان قراره نسل ۹و به خاک و خون بکشه! :D
من خوشبختانه انداختمش لیست سیاه و راحت
ولی یادتون باشه از پیشگویی های نوستراداموس زمانه ما درباره PS5
1. رم HBM 2
2. قدرت خام 14 تا 16 ترافلاپس
3. بکوارد PS3

من پیشاپیش عذرخاهی میکنم اگر قضاوتم اشتباهه.
ولی من چندتا کامنتهای شما رو خوندم، یه وایب ai طوری داره. :D
حالا نمیدونم شاید تسلطت روی نوشتن خیلی زیاده .

اگر اشتباه میکنم که گفتم عذرخاهی میکنم. اگرم نمیکنم، به نظرم جالب و ضروری نیست که برای نوشتن کامنت از ai استفاده کنید.
خواهش می‌کنم؛ والا نمی‌دونم چی باعث شد که همچین چیزی به نظرتون بیاد. به عنوان مثال همین کامنتی که از من ریپلای کردید، به لحاظ متنی چه ویژگی خاص و عجیبی داره که از قلم یک انسان عادی برنیاد؟! یا کامنت‌های قبلی؟! یعنی نوشتار و جمله‌بندی در این حد هم براتون بعیده؟ دیگه داشتن یه سواد متعارف و مطالعه چند کتاب در طول زندگی، اصولاً خروجی خیلی بهتری باید داشته باشه، چه برسه به قلم من که خیلی معمولی محسوب میشه! اگر هم رعایت علایم نگارشی و نیم‌فاصله و پرهیز از هـ کسره و ... براتون ایجادِ سوال کرده که باید بگم من سال‌هاست که به خاطر ترجمه متون، زیاد تایپ می‌کنم و عملاً عادت به این کار دارم. ضمن اینکه برام مهمه متنی که اینجا تایپ می‌کنم، نامفهوم و شلخته نباشه. خلاصه من که مطلقاً از AI استفاده نمی‌کنم و از این بابت، وجدانم راحته؛ دیگه قضاوت با شما و بقیه دوستان.

ببین تو شروع نسل میگفتن رو کارتنا زده 8k 60 fps raytracing
الانم همینه، درستهه amd این نسل تو ریتریس اوضاعش خوب شده ولی تو پث تریس هنوز داغونه چه برسه یه dlss5 و مواردی از این هوش مصنوعی.
داره رو رقیبش کار میکنه برا 2027 ولی اینکه بتونه به اندازه کافی بهینه کنه حرفه. برا انویدیا تو دو 5090 اول تست خورد بعد کم کم بهبود دادن و الان رسیدن به کارتای سری 50.
حالا میخوان شروع کنن به بهینه سازی روی سری 40.
تو یه تاپیککی بود یکی میگفت برو pc بیار 4k native 60 raytrace full بیار، میگفتیم این کنسولا نمیتونن. بحث،الانه.
انویدیا سر قیمت رمها کلا سال بعدو اسکیپ کرده و amd هم kepler گفته یه کارت میده که همون هلیکس هست
اگه وضعیت رمها درست نشه و ssd که به این زودیا میگن بعیده، بخاطر کاهش هزینه تولید مجبورن از بخشای دیگه بزنن و گر نه نمیتونن معجزه کنن،کنسولای 6 سال قبل از 600 تا 1000 داره قیمت میخوره،الان. سری اس و سوییچ 500 تا.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: riden.17

===================
===================

neural rendering / AI upscaling / Ray tracing / Path tracing / MFG انویدیا کشف نکرده
Why Sony believes the PlayStation 4 needs PC chips
سرنی بزرگ سال 2013 پنج ماه قبل از لانچ PS4

Drawing a lesson from the PS3, “they didn’t want exotic,” Cerny said. “If there was a GPU that could do real-time ray-tracing [a sophisticated technique used in ultra-realistic graphics], they didn’t want it for the PS4.” Ray-tracing would have been fascintating, Cerny said, but it would have forced game developers to throw out all they had learned from the last generation of graphics
اون زمان بحث real-time ray-tracing مطرح می کرد ( به خاطر اماده نبودن انجین / استودیو ها حتی اگه سخت افزار RT سال 2013 وجود داشت در APU PS4 استفاده نمی کرد ) ملت 5 سال بعد داخل کنفرانس انویدیا با مفهموم real-time ray-tracing اشنا شدن

بحث neural rendering / AI upscaling / Ray tracing / Path tracing دو دهه است مطرح شده و به کمپانی نیاز داشت که با سرمایه گذاری میلیارد دلاری سخت افزار لازم فراهم کنه

یک طرف انویدیا بود که به لطف نبوغ جنسون هوانگ کل بازار GPU در دست داره و 15 سال / 10 ها میلیارد دلار برای توسعه و بهبود RT/Tensor هزینه کرد
این طرف AMD که تا قبل از معماری ZEN ( حتی تا ZEN 2 هم شرایط خوبی نداشت ) عملا ورشکسته بود و صرفا به لطف فروش PS4 زنده مانده بود , اصلا توان سرمایه گذاری روی تحقیق و توسعه رو نداشت
11 سال پیش ارزش کل کمپانی AMD به 1.36 میلیارد دلار رسیده بود ...
1789657581747.png

انویدیا از این فرصت استفاده کرد و یه اختلاف عظیم بین خودش و AMD ایجاد کرده
اون طرف یه دکمه جادویی وجود نداره که اختلاف چند ساله بین دو کمپانی رو جبران کنه و AMD هم مجبور بود 10 سال / 10 ها میلیارد دلار برای تحقیق و توسعه هزینه کنه تا به سطح انویدیا برسه

سال 2027/2028بعد از یه دهه تلاش و سرمایه گذاری با کمک سونی بالاخره به سطح RT/Tensor انویدیا میرسه

اجرای این چیز ها رو یک کنسول دستی فعلا انتظار زیادیه و لزوما به کمبود رم و شرایط فعلی سخت افزار مربوط نمیشه گفت.
این پردازش ها توان مصرفی دارند، و حرارت تولید میکنند و همه اینها رو یک کنسول دستی کوچیک و‌ قابل حمل فکر نکنم به راحتی پیاده بشه.
ما تازه شاهد عرضه شدن پردازنده های ۲ نانومتری هستیم که فعلا فقط برای گوشی های پرچمدار سامسونگ و اپل (و احتمالا به زودی لپتاپ های اپل) هست.
در نظر بگیریم یک گرافیکی مثل ۵۰۷۰ که مثلا برای ۱۰۸۰ اکی هست برای path tracing با چیپ ستی که ۴ نانومتری هست و ۲۵۰ وات مصرفی حالا بخواد به روز هم بشه و مصرف کمتری داشته باشه و حرارت کمتری هم تولید کنه، در نهایت باید به حدی برسه که مثلا با 25 وات مصرف کل سیستم بازی رو با همه چیزای که انتظار داری اجرا کنه. تصورش تو حال حاضر با سطحی که از تکنولوژی در حال حاضر داریم سخته. RTX Spark شاید نزدیک ترین چیز به این هدف باشه ولی بازم فرمت کنسول دستی نیست. قیمتش هم اصلا به کنسول دستی نمی‌خوره.
در آینده به این هدف خواهیم رسید، ولی فعلا در دسترس نیست همچین چیزی.
هدف 1080 60 فریم نیست :-??هدف کنسول دستی 360P 30 فریم و اپ اسکیل با PSSR3

RTX 5050 هم توان اجرا PT داره
1789658748826.png

سوییچ 2 هشت نانومتری با معماری 2021 انویدیا / مصرف 10W خروجی RTGI بهتر از سری S داره
1789658249469.png
1789658364849.png

PS6P سه نانومتری با اخرین معماری GPU 2027 / هسته های RT و AI قطعا توانایی اجرا 360P و 480P سی فریم Path tracing داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or